Connect with us
Novosti

StarTop – Baumit proizvod meseca

Do kraja oktobra 2020. godine, uz kupovinu Baumit StarTop dekorativnog fasadnog maltera u okviru jednog od 3 definisana fasadna sistema, Baumit poklanja vredne fasaderske alate!

Baumit StarTop je fasadni dekorativni malter na silikonskoj bazi sa brzosušećim efektom. Poseduje hidrofobnu i hidrofilnu funkciju, što sprečava da se površina fasade kontaminira algama i gljivicama, a uz brzo sušenje postiže i efekat samočišćenja.

Karakteristike:

  • Brzosušeća površina
  • Povećana zaštita od algi i gljivica
  • Efekat samočišćenja
  • Premium kvalitet
  • Jednostavna ugradnja
  • Pakovanje: 25kg

Na koji način efekat Drypor štiti moju fasadu?

Baumit Star, na hidrofilnim i hidrofobnim principima, smanjuje prljanje površina. Hidrofilna karakteristika znači da se vlaga raspršuje po površini tako da se ona suši brže nakon perioda mokrog vremena. Hidrofobnost maltera obezbeđuje dobro odbijanje vode pa prema tome i njen odvod. Kombinacija ova dva svojstva, brzo sušenje površine i visoka otpornost ma prljanje. StarTop se lakše oblikuje i lakše ga je nanositi. Ima ujednačenu teksturu, jednostavnu za izvođenje.

Posebni silikoni za svetliju fasadu

Jedinstvena funkcionalna površina Baumit Star sa efektom Drypor deluje protiv vlage i štiti fasadu od algi i mahovine. Ova zaštita je dalje pojačana visokim sadržajem posebnih aditiva u vidu mikrokapsula sa postepenim, dugoročnim otpuštanjem aktivne supstance bez štetnih uticaja na životnu sredinu.

Lako nanosiva zaštita fasade

Jednostavna primena maltera Baumit StarTop garantuje odličan rezultat u svakoj od šest struktura koje su na raspolaganju. Zaglađena 1,5K, 2K, 3K, zaribana 2R, 3R i fina StarTop Fine . Ako se odlučite za StarColor, izvođači će biti zadovoljni njegovim visokim sposobnostima i mogućnošću nanošenja farbe mašinskim putem.

Kupovinom jednom od 3 definisana Baumit fasadna sistema, sa Baumit StarTop završnim slojem, Baumit vam poklanja alate za fasadere!

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs