Connect with us

Poslovni adresar

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Enterijer
 4. »
 5. Boje
 6. »
 7. Baumit Serbia d.o.o.

Baumit Serbia d.o.o.

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Enterijer
 4. »
 5. Boje
 6. »
 7. Baumit Serbia d.o.o.
Fasada je naziv za spoljašnji vidljivi deo neke građevine
Baumit Serbia d.o.o. - fasadni sistemi
Baumit Life Challenge – izbor za evropsku fasadu godine!
Baumit Life Challenge – izbor za evropsku fasadu godine!
Fasada je naziv za spoljašnji vidljivi deo neke građevineBaumit Serbia d.o.o. - fasadni sistemiBaumit Life Challenge – izbor za evropsku fasadu godine!Baumit Life Challenge – izbor za evropsku fasadu godine!
Kontakt informacije
Adresa:
Smederevski put 25k, Beograd, Srbija 11000
Telefon: +381 11 347 5079
Web sajt:
O firmi

Kao austrijska marka utemeljena 1988. godine, Baumit se ubraja u najuspešnje brendove građevinskog materijala u Evropi. Jasni ciljevi u poslovanju doveli su Baumit od pionira u građevinarstvu do broja 1 u Austriji i visoko pozicionirane marke u svakoj zemlji gde posluje. U međuvremenu Baumit je proširio svoje poslovanje u 25 zemalja širom Evrope, a u Srbiji Baumit posluje od 2002. godine sa sedištem u Beogradu.

Početkom 2006. godine Baumit u Srbiji započinje i prizvodnju u vlastitoj fabrici u Aranđelovcu, gde se proizvodi deo proizvodnog programa.

Proizvodni program obuhvata: fasade, maltere, estrihe, lepkoveza keramiku, hidroizolaciju, proizvode za sanaciju i renoviranje, termo maltere i maltere za zidanje i malterisanje, kao i proizvode za unutrašnje uređenje.

Baumit ispunjava zahteve norme kvaliteta EN ISO 9001, a svi Baumit ETICS sistemi su sertifikovani po ETAG normama, sa ETA atestima.

Vizija Baumita je da svi ljudi žive u zdravim, energetski efikasnim i lepim domovima!

Kvalitet unutrašnjeg vazduha je sve važniji, a građevinski materijali bitno utiču na isti. Zbog toga je Baumit pokrenuo projekat „HealthyLiving’’ (Zdravo stanovanje) sa ciljem da otkrije uticaj različitih materijala na dobrobit i zdravlje stanara. Za ove potrebe, u mestu Wopfing u Austriji, napravljen je Viva istraživaški park.

Viva istraživački park je najveći istraživački objekat u Evropi za komparativno proučavanje građevinskih materijala. Glavni cilj ovog projekta je precizno merenje i ocena uticaja različitih konstrukcija i građevinskih materijala na komfor prostora u kome boravimo kroz simulaciju tipičnog ponašanja korisnika.

Zahvaljujući rezultatima ispitivanja, Viva istraživački park kompanije Baumit postao je osnova razvoja Baumit proizvoda.

Logovanje u adresar

Promo sadržaj