Connect with us
Novosti

REČ UREDNICE: GRENEF raste

Časopis GRENEF - Građevinarstvo & Energetska Efikasnost broj 11, oktobar 2020

Vreme je burnih i nepredvidivih situacija i promena kako u svetu, tako i kod nas. Međutim, svima nam je dosta priče o pandemiji Covid-19 virusa, potencijalnoj ekonomskoj krizi i drugim nepredvidivim situacijama koje nam je donela ova 2020. godina. Vreme je da konačno napravimo korak napred, prihvatimo koronu kao deo svakodnevnice i nastavimo da živimo i radimo kao ranije, ili još bolje! Verujem da naš pogled na život zavisi od nivoa našeg optimizma, zato smo mi nastavili da ulažemo u GRENEF sa očekivanjem da ćemo za to dobiti nagradu. I jesmo.

Pred vama je 11-to, jesenje, izdanje časopisa GRENEF – Građevinarstvo & Energetska Efikasnost, koje je otišlo nekoliko stepenika gore (čitajte 8 strana više) i pisanje ovog uvodnika budi u meni pozitivno raspoloženje. Zašto? Tih 8 strana više ne znači samo obimniji časopis koji će vas oduševiti. Znači da smo okupili stručnjake koji svojim tekstovima podižu kredibilitet našeg časopisa i izdvajaju ga na našem tržištu.

Dragana Korica mast.inž.arh i izvršni direktor Saveta zelene gradnje Srbije, arhitekta Danica Laćarac iz Nacionalne asocijacije zelenih krovova Srbije, dipl. inž. maš. Žarko Đokić iz kompanije REHAU, prof. dr Miomir Mijić, prof. dr Dragana Šumarac Pavlović, prof. dr Dragan Škobalj, dipl.inž.arh Sonja Krastavčević, dipl.inž.građ. Denisa Đorđević, dipl.inž.arh Nataša Komljenović – hvala Vam što ste uvideli kvalitet GRENEF-a i dali svoj pečat ovom broju.

Želim da se zahvalim i autorima čiji tekstovi i te kako doprinose kvalitetu časopisa. Volim što u časopisu imamo i dva sjajna projekta koje su realizovali A4 studio iz Beograda i Synthesis Quatro iz Novog Sada.

NOVO izdanje časopisa GRENEF možete čitati i online klikom na LINK

Presrećna sam naravno i što pored klijenata koji su već sa nama, u časopisu imamo i kompanije koje su nam ukazale poverenje od ovog broja, kao i nekolicini velikih brendova koji će biti sa nama u 2021. godini.

Verujte mi, biti glavni i odgovorni urednik stručnog časopisa je i zahtevna i odgovorna dužnost. Odgovornost prema čitaocima časopisa. Odgovornost prema klijentima. Od nas se očekuje i konstantno povećanje kvaliteta, planiranje budućnosti časopisa i rad na njegovoj prepoznatljivosti. Na sreću, svi mi u redakciji radimo posao koji volimo, a to se vidi.

Da vam budem iskrena, blizu smo zacrtanog plana za 2020. godinu. Polako nam se sklapaju sve „GRENEF” kockice. Za kraj godine planiramo još više strana (GRENEF na 148 strana – wooow), još stručnih lica, novih klijenata…
Uživajte u novom broju,

Dragana Rajkov,
urednica izdanja

Dragana Rajkov potpis