Connect with us
Intervju

REČ UREDNICE: GRENEF raste

Vreme je burnih i nepredvidivih situacija i promena kako u svetu, tako i kod nas. Međutim, svima nam je dosta priče o pandemiji Covid-19 virusa, potencijalnoj ekonomskoj krizi i drugim nepredvidivim situacijama koje nam je donela ova 2020. godina. Vreme je da konačno napravimo korak napred, prihvatimo koronu kao deo svakodnevnice i nastavimo da živimo i radimo kao ranije, ili joÅ” bolje! Verujem da naÅ” pogled na život zavisi od nivoa naÅ”eg optimizma, zato smo mi nastavili da ulažemo u GRENEF sa očekivanjem da ćemo za to dobiti nagradu. I jesmo.

Pred vama je 11-to, jesenje, izdanje časopisa GRENEF ā€“ Građevinarstvo & Energetska Efikasnost, koje je otiÅ”lo nekoliko stepenika gore (čitajte 8 strana viÅ”e) i pisanje ovog uvodnika budi u meni pozitivno raspoloženje. ZaÅ”to? Tih 8 strana viÅ”e ne znači samo obimniji časopis koji će vas oduÅ”eviti. Znači da smo okupili stručnjake koji svojim tekstovima podižu kredibilitet naÅ”eg časopisa i izdvajaju ga na naÅ”em tržiÅ”tu.

Dragana Korica mast.inž.arh i izvrÅ”ni direktor Saveta zelene gradnje Srbije, arhitekta Danica Laćarac iz Nacionalne asocijacije zelenih krovova Srbije, dipl. inž. maÅ”. Žarko Đokić iz kompanije REHAU, prof. dr Miomir Mijić, prof. dr Dragana Å umarac Pavlović, prof. dr Dragan Å kobalj, dipl.inž.arh Sonja Krastavčević, dipl.inž.građ. Denisa Đorđević, dipl.inž.arh NataÅ”a Komljenović ā€“ hvala Vam Å”to ste uvideli kvalitet GRENEF-a i dali svoj pečat ovom broju.

Želim da se zahvalim i autorima čiji tekstovi i te kako doprinose kvalitetu časopisa. Volim Ŕto u časopisu imamo i dva sjajna projekta koje su realizovali A4 studio iz Beograda i Synthesis Quatro iz Novog Sada.

NOVO izdanje časopisa GRENEF možete čitati i online klikom na LINK

Presrećna sam naravno i Å”to pored klijenata koji su već sa nama, u časopisu imamo i kompanije koje su nam ukazale poverenje od ovog broja, kao i nekolicini velikih brendova koji će biti sa nama u 2021. godini.

Verujte mi, biti glavni i odgovorni urednik stručnog časopisa je i zahtevna i odgovorna dužnost. Odgovornost prema čitaocima časopisa. Odgovornost prema klijentima. Od nas se očekuje i konstantno povećanje kvaliteta, planiranje budućnosti časopisa i rad na njegovoj prepoznatljivosti. Na sreću, svi mi u redakciji radimo posao koji volimo, a to se vidi.

Da vam budem iskrena, blizu smo zacrtanog plana za 2020. godinu. Polako nam se sklapaju sve ā€žGRENEFā€ kockice. Za kraj godine planiramo joÅ” viÅ”e strana (GRENEF na 148 strana ā€“ wooow), joÅ” stručnih lica, novih klijenata…
Uživajte u novom broju,

Dragana Rajkov,
urednica izdanja

Dragana Rajkov potpis