Connect with us
Promo

Sistemi grejanja – WEISHAUPT

Weishaupt je međunarodna kompanija koja se bavi proizvodnjom, prodajom i servisom premium sistema za grejanje, toplotnih pumpi, solarnih sistema, gorionika i automatsko upravljanje.

Da li ste se odlučili za zamenu sistema za grejanje? Da li gradite ili radite adaptaciju?

Leto je pravo vreme za ovakve investicije.

Za svoju budućnost, izaberite pouzdanost iz proizvodnje u Nemačkoj i Švajcarskoj. Posvećeni smo najboljem kvalitetu, kontinuiranim inovacijama i tehnologiji koja se razvija iz potreba ljudi za Vaš komfor. Uđite u pouzdano partnerstvo koje Vas podržava na svakom koraku, od izbora pravog sistema grejanja, instalacije jednostavnog upravljanja, energetske efikasnosti i servisne podrške. Da Vaš dom bude topao i da se osećate sigurno i udobno. Weishaupt je obećanje za danas i sigurnu budućnost.

Toplotna pumpa za vaš dom

Split – Block® toplotne pumpe / foto: Weishaupt d.o.o.

Split – Block® toplotne pumpe WSB (6 do 18 kw) i WSB kompakt (6 do 10 kw)

Sa novim WSB i WSB Kompakt split-block® toplotnim pumpama, Weishaupt kao specijalista za tehnologiju grejanja, proširuje svoj široki spektar toplotnih pumpi koje koriste vazduh kao izvor energije.

Nove toplotne pumpe biće dostupne u različitim veličinama sa modulirajućom snagom do 6, 8, 10, 12, 15 i 18 kW (WSB) ili 6, 8 i 10 kW (WSB Compact). Pouzdano funkcionišu na spoljašnjim temperaturama od -20 °C i isporučuju temperaturu vode do 60 °C (58 °C)*. WSB i WSB Kompakt split-block® toplotne pumpe opremljene su kao standard za grejanje i hlađenje. To ih čini pogodnim ne samo za novogradnju, već i za rekonstrukciju. Visok nivo zvučne/toplotne izolacije kućišta uređaja kao i novi tip ventilatora i kompresora, omogućuju širok spektar ugradnje.

To je pouzdanost.

Weishaupt Logo

Weishaupt d.o.o. Beograd
Omladinskih brigada 88, Airport City – zgrada 1100,
11070 Beograd,
T. +381 11 35 33 430
info@weishaupt.rs
www.weishaupt.rs