Connect with us
Promo

Sistemi grejanja – WEISHAUPT

Weishaupt je me─Ĺunarodna kompanija koja se bavi proizvodnjom, prodajom i servisom premium sistema za grejanje, toplotnih pumpi, solarnih sistema, gorionika i automatsko upravljanje.

Da li ste se odlu─Źili za zamenu sistema za grejanje? Da li gradite ili radite adaptaciju?

Leto je pravo vreme za ovakve investicije.

Za svoju budu─çnost, izaberite pouzdanost iz proizvodnje u Nema─Źkoj i ┼ávajcarskoj. Posve─çeni smo najboljem kvalitetu, kontinuiranim inovacijama i tehnologiji koja se razvija iz potreba ljudi za Va┼í komfor. U─Ĺite u pouzdano partnerstvo koje Vas podr┼żava na svakom koraku, od izbora pravog sistema grejanja, instalacije jednostavnog upravljanja, energetske e´Čükasnosti i servisne podr┼íke. Da Va┼í dom bude topao i da se ose─çate sigurno i udobno. Weishaupt je obe─çanje za danas i sigurnu budu─çnost.

Toplotna pumpa za vaš dom

Split – Block┬« toplotne pumpe / foto: Weishaupt d.o.o.

Split – Block┬« toplotne pumpe WSB (6 do 18 kw) i WSB kompakt (6 do 10 kw)

Sa novim WSB i WSB Kompakt split-block® toplotnim pumpama, Weishaupt kao specijalista za tehnologiju grejanja, proširuje svoj široki spektar toplotnih pumpi koje koriste vazduh kao izvor energije.

Nove toplotne pumpe bi─çe dostupne u razli─Źitim veli─Źinama sa moduliraju─çom snagom do 6, 8, 10, 12, 15 i 18 kW (WSB) ili 6, 8 i 10 kW (WSB Compact). Pouzdano funkcioni┼íu na spolja┼ínjim temperaturama od -20 ┬░C i isporu─Źuju temperaturu vode do 60 ┬░C (58 ┬░C)*. WSB i WSB Kompakt split-block┬« toplotne pumpe opremljene su kao standard za grejanje i hla─Ĺenje. To ih ─Źini pogodnim ne samo za novogradnju, ve─ç i za rekonstrukciju. Visok nivo zvu─Źne/toplotne izolacije ku─çi┼íta ure─Ĺaja kao i novi tip ventilatora i kompresora, omogu─çuju ┼íirok spektar ugradnje.

To je pouzdanost.

Weishaupt Logo

Weishaupt d.o.o. Beograd
Omladinskih brigada 88, Airport City – zgrada 1100,
11070 Beograd,
T. +381 11 35 33 430
info@weishaupt.rs
www.weishaupt.rs