Connect with us
Novosti

52. Me─Ĺunarodni kongres i izlo┼żba o KGH ÔÇô hibridni program uz po┼ítovanje mera bezbednosti

Posetite najve─çi kongres o klimatizaciji, grejanju i hla─Ĺenju u ovom delu Evrope koji se bez prekida odr┼żava 52 godine.

Organizacioni odbor 52. Me─Ĺunarodnog kongresa i izlo┼żbe o KGH odlu─Źio je da 52. skup nauke i struke u oblasti KGH bude odr┼żan hibridno, uz maksimalno po┼ítovanje propisanih mera bezbednosti svih u─Źesnika. Odr┼żava─çe se od 1-3 decembra 2021. godine u Belexpocentru, Beograd.

Program ─çe biti odr┼żan u konferencijskim salama hotela Holiday Inn. Svoje radove autori ─çe mo─çi da izla┼żu u sali, preko ra─Źunara (u realnom vremenu), ili mogu poslati snimljenu prezentaciju.

Za studente se sprema poseban program, a Nacionalno studentsko takmi─Źenje Dru┼ítva za KGH odr┼żava se u ─Źetvrtak, 2. decembra 2021.

Izlo┼żba ─çe biti odr┼żana u Belexpocentru, koji je sastavni deo zgrade hotela, kao i na platou, ispred hale.

Ulazak u prostor odr┼żavanja skupa bi─çe mogu─ç samo uz potvrdu o potpunoj vakcinaciji, ili negativan PCR ili brzi test.

Registracija

On-lajn registracija ─çe uskoro biti otvorena o ─Źemu ─çemo vas blagovremeno obavestiti i obavezna je za sve u─Źesnike ÔÇô ─Źlanove odbora, autore, zaposlene na ┼ítandovima, posetioce ÔÇô bez obzira da li u─Źestvuju u┼żivo, ili preko svojih ra─Źunara.

Na dru┼ítvenim mre┼żama pratite he┼ítegove:
#jasamnakgh #kghgoesonline

Društvo za KGH Srbija logo

Društvo za KGH Srbije, pri SMEITS-u
Kneza Miloša 7a/II, 11000 Beograd
T. +381 11 3230 041
office@smeits.rs
www.smeits.rs
www.kgh-kongres.rs
www.kgh-drustvo.rs