Connect with us
Energetska efikasnost

Zašto izabrati DIMPLEX top radijatore?

Zato što su KVALITETNI!

Dimplex Top radijatori izra─Ĺeni su od kvalitetnog ─Źelika i aluminijuma iz Skandinavije. O─Źekivani vek trajanja je preko 20 godina.

Zato što su ENERGETSKI EFIKASNI!

Svaki Dimplex radijator poseduje izuzetno precizan (0,05┬░C) digitalni termostat koji svakih 40 sekundi o─Źitava temperaturu u prostoriji i uklju─Źuje radijator samo po potrebi. To drasti─Źno smanjuje vreme rada i zna─Źajno ┼ítedi elektri─Źnu energiju. U stendbaj re┼żimu potro┼ínja je samo 0,5W po satu. Termostat ima 9 programa. Pode┼íavanjem ┼żeljene temperature za periode u toku dana mo┼żete dodatno u┼ítedeti energiju.

Zato što su POUZDANI I BEZBEDNI!

Dimplex norve┼íki radijatori su testirani i sertifikovani po Nemko sertifikatu. Poseduju IP24 za┼ítitu od prskanja vodom, tako da ih mo┼żete postaviti i u prostorije u kojima je vlaga (kupatila, podrumi i sli─Źno). Svi Dimplex radijatori imaju dvostruku elektri─Źnu izolaciju tako da su izuzetno bezbedni i sigurni za upotrebu dok je temperatura greja─Źa stabilna, spre─Źava isu┼íivanje vazduha i ne sagoreva pra┼íinu u prostoriji.

Dimplex logo    Designed in Norway logo     DIMPLEX radijatori

Glen Dimplex Nordic je norve┼íka kompanija koja razvija, proizvodi i prodaje energetski efikasne proizvode i re┼íenja u oblasti elektri─Źnog grejanja. Ova velika kompanija zapo┼íljava preko deset hiljada ljudi ┼íirom sveta i ima godi┼ínji promet od dve milijarde funti.

Dimplex Top radijatori ÔÇô
KVALITETNI, ENERGETSKI EFIKASNI, POUZDANI I BEZBEDNI

Heatpoint logo

Heatpoint d.o.o.
Radni─Źka 35, Beograd-─îukarica
T. +381 11 24 22 444
M. +381 69 3467539
office@dimplex.co.rs
www.dimplex.co.rs