Connect with us
Energetska efikasnost

Clivet Smart Living tehnologija za udobniji i komforniji život

Projekat: Kuća energetske klase A4 na 1800 metara nadmorske visine
Uređaji i tehnologije: Clivet Smart Living – Sphera EVO 2.0, ELFORoom2, termostati, Control4 NRG
Izgradnja: 2023

Energetski efikasan dom na 1800 mm

Dom je idealno mesto gde nalazimo mir, harmoniju sa samim sobom i mesto za regeneraciju. Svojim revolucionarnim rešenjima, Clivet je saveznik takvom načinu života.

Integrisani omotač zgrade visoke efikasnosti je ojačan Clivet Smart Living sistemom, koji dodatno obezbeđuje toplotni komfor na 1.800 metara tokom cele godine. Uprkos zahtevnim klimatskim uslovima na velikoj nadmorskoj visini u prelepim Alpima, toplotni komfor ne nedostaje.

Kuća je dobila energetsku klasu A4, u skladu sa principima održivog i bioklimatskog projektovanja, kao i potrebama kupaca koji brinu o zaštiti životne sredine.

Sistem Clivet Smart Living uključuje

  • Toplotna pumpa Sphera EVO 2.0,
  • ELFORoom2 za šest soba,
  • sobni termostati povezani na Control4 NRG komfor asistent za četiri sobe,
  • sinergija upravljanja komforom i energijom Control4 NRG, koja prati i upravlja svim elementima sistema sa prikazom domaće proizvodnje i potrošnje u realnom vremenu,
  • aplikacija za daljinsko upravljanje celim sistemom, što je izuzetno važno kada su kuće za odmor u pitanju, jer pruža maksimalan komfor vlasnicima kuća kada stignu i pronađu temperaturu koju žele.
mobilni telefona sa aplikacijom za daljinsku kontrolu grejanja

Chamois kuća daljinska kontrola / Foto: clivet-home.rs

Kuća ima uslove za ugradnju monofaznog hibridnog pretvarača sa Sinergi sistemom za skladištenje energije. Na ovaj način kuća postaje skoro potpuno energetski nezavisna.

Zašto su Clivet toplotne pumpe vaš najbolji izbor

Revolucionarne toplotne pumpe Smart Living sistema italijanske kompanije Clivet su izuzetno prilagodljive – ne koriste se samo za grejanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode, već i za ventilaciju, obnavljanje vazduha i rekuperaciju toplote.

Svako ko želi da poboljša energetsku efikasnost svoje kuće, ali i postigne estetski utisak, Clivet bira kao važnog saveznika u tom vrhunskom poduhvatu.

Optimizacija Clivet toplotnih pumpi uključuje

  • maksimalna efikasnost,
  • tihi režim,
  • najniži mogući nivo potrošnje

Da li želite da Clivet toplotne pumpe ulepšaju vaš život? Pošaljite upit i radujemo se ugodnijim danima koji su pred nama.

 

Clivet logo

info.see@clivet.com
www.clivet.rs