Connect with us
Energetska efikasnost

Nova Hisense split toplotna pumpa vazduh voda HI-Therma

Hisense Hi-Therma

Delta Term d.o.o Beograd zvanični uvoznik Hisense HVAC programa Vam predstavlja novu Hisense split toplotnu pumpu vazduh voda HI-Therma

Hisense Hi-Therma Vazduh-voda sistem toplotnih pumpi je revolucionarni niskoenergetski sistem za hlađenje, grejanje i proizvodnju potrošne tople vode, koja daje odlične karakteristike, čak i pri ekstremno niskim spoljašnjim temperaturama. Vazduh-voda toplotna pumpa pruža udobnost uz efikasan i ekološki prihvatljiv rad.

Hi-Therma toplotna pumpa vazduh-voda

Hi-Therma toplotna pumpa vazduh-voda

Hisense Hi-Therma toplotna pumpa radi sa ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvom R32, što je savršeno rešenje za postizanje novih ciljeve Evropske Unije u vezi emisije CO2.
R32 rashladno sredstvo doprinosi ispunjavanju ciljeva regulative o F-gasu kao što je opisano u Uredbi EU 517/2014.

Hi-Therma nudi najbolje i efikasno rešenje za grejanje i hlađenje stana i sanitarnu toplu vodu. Ima vrhunsku klasu A+++ energetsku klasifikaciju pod niskom temperaturom vode, i A++ pod srednje temperaturnim stanjem vode, što vam osigurava uštedu na vašim računima za energiju, smanjenje potrošnje električne energije i uticaj na životnu sredinu.

Hi-Therma toplotne pumpe se mogu naći u kapacitetima od 4.4kW, 6kW, 8kW dok se uređaji u kapacitetu od 10,2,14,i 16kW očekuju tokom 2023. godine.

Zagarantovan je stabilan rad, čak i na spoljnim temperaturama do -25℃, efikasno zadovoljavajući potrebe za grejanjem u izuzetno hladnim područjima. Toplotna pumpa može da isporuči do 60℃ izlaznu vodu iz unutrašnje jedinice. Osim toga, opseg rada PTV-a je moguć do 40℃ spoljašnje temperature u letnjijm uslovima, a voda unutar rezervoara može da se zagreje i do maks. 75℃ sa električnim grejačem, omogućavajući efikasnu sterilizaciju i zaštitu od legionele.

U uređajima se nalazi visokoefikasni DC inverter dvostruki rotacioni kompresor. Odlikuje se jedinstvenim dizajnom komore sa dvostepenom kompresijom, koja može efikasno smanjiti vibracije i buku i poboljšati performanse kompresora, posebno performanse pod niskofrekventnim radom.

Hi-Therma toplotne pumpe takođe imaju opciju upravljanja radom i parametrima rada putem aplikacije koja omogućuje da korisnik kontorliše uređaj preko svog telefona sa bilo koje udaljene lokacije.

softver namenjen projektantima i izvođačima

Softver namenjen projektantima i izvođačima

Kompanija Hisense je dizajnirala i poseban softver namenjen projektantima i izvođačima koji služi za precizan izbor ovih uređaja prema projektnim zahtevima za određeni objekat kako bi se izabralo najefikasnije i najekonomičnije rešenje za krajnjeg korisnika.

www.hitherma-designer.com

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Surčin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com