Connect with us
Energetska efikasnost

Nova Hisense split toplotna pumpa vazduh voda HI-Therma

Delta Term d.o.o Beograd zvani─Źni uvoznik Hisense HVAC programa Vam predstavlja novu Hisense split toplotnu pumpu vazduh voda HI-Therma

Hisense Hi-Therma Vazduh-voda sistem toplotnih pumpi je revolucionarni niskoenergetski sistem za hla─Ĺenje, grejanje i proizvodnju potro┼íne tople vode, koja daje odli─Źne karakteristike, ─Źak i pri ekstremno niskim spolja┼ínjim temperaturama. Vazduh-voda toplotna pumpa pru┼ża udobnost uz efikasan i ekolo┼íki prihvatljiv rad.

Hi-Therma toplotna pumpa vazduh-voda

Hi-Therma toplotna pumpa vazduh-voda

Hisense Hi-Therma toplotna pumpa radi sa ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvom R32, što je savršeno rešenje za postizanje novih ciljeve Evropske Unije u vezi emisije CO2.
R32 rashladno sredstvo doprinosi ispunjavanju ciljeva regulative o F-gasu kao što je opisano u Uredbi EU 517/2014.

Hi-Therma nudi najbolje i efikasno re┼íenje za grejanje i hla─Ĺenje stana i sanitarnu toplu vodu. Ima vrhunsku klasu A+++ energetsku klasifikaciju pod niskom temperaturom vode, i A++ pod srednje temperaturnim stanjem vode, ┼íto vam osigurava u┼ítedu na va┼íim ra─Źunima za energiju, smanjenje potro┼ínje elektri─Źne energije i uticaj na ┼żivotnu sredinu.

Hi-Therma toplotne pumpe se mogu na─çi u kapacitetima od 4.4kW, 6kW, 8kW dok se ure─Ĺaji u kapacitetu od 10,2,14,i 16kW o─Źekuju tokom 2023. godine.

Zagarantovan je stabilan rad, ─Źak i na spoljnim temperaturama do -25Ôäâ, efikasno zadovoljavajuc╠üi potrebe za grejanjem u izuzetno hladnim podru─Źjima. Toplotna pumpa mo┼że da isporu─Źi do 60Ôäâ izlaznu vodu iz unutra┼ínje jedinice. Osim toga, opseg rada PTV-a je mogu─ç do 40Ôäâ spolja┼ínje temperature u letnjijm uslovima, a voda unutar rezervoara mo┼że da se zagreje i do maks. 75Ôäâ sa elektri─Źnim greja─Źem, omoguc╠üavajuc╠üi efikasnu sterilizaciju i za┼ítitu od legionele.

U ure─Ĺajima se nalazi visokoefikasni DC inverter dvostruki rotacioni kompresor. Odlikuje se jedinstvenim dizajnom komore sa dvostepenom kompresijom, koja mo┼że efikasno smanjiti vibracije i buku i pobolj┼íati performanse kompresora, posebno performanse pod niskofrekventnim radom.

Hi-Therma toplotne pumpe tako─Ĺe imaju opciju upravljanja radom i parametrima rada putem aplikacije koja omogu─çuje da korisnik kontorli┼íe ure─Ĺaj preko svog telefona sa bilo koje udaljene lokacije.

softver namenjen projektantima i izvo─Ĺa─Źima

Softver namenjen projektantima i izvo─Ĺa─Źima

Kompanija Hisense je dizajnirala i poseban softver namenjen projektantima i izvo─Ĺa─Źima koji slu┼żi za precizan izbor ovih ure─Ĺaja prema projektnim zahtevima za odre─Ĺeni objekat kako bi se izabralo najefikasnije i najekonomi─Źnije re┼íenje za krajnjeg korisnika.

www.hitherma-designer.com

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Sur─Źin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com