Connect with us
Promo

U samom srcu Beograda, na Dor─çolu – ENMON Project Space

Ovaj moderan i inspirativan objekat predstavlja korak vi┼íe na lestvici inovacija u zemlji i regionu, a Enmon koji ve─ç godinama va┼żi za jednog od lidera u industriji gra─Ĺevine, ovim potezom stavlja na raspolaganje svoje bogato znanje, proizvode i usluge, ┼íiroj javnosti.

Project Space izgledom podse─ça na velike radnje svetskih modnih brendova, u koje po ulasku dobijate maksimalnu posve─çenost i najkvalitetniju uslugu. Ne┼íto ┼íto ste do sada videli samo na filmovima ili najpresti┼żnijim emisijama iz sfere dizajna i gra─Ĺevine sada mo┼żete da do┼żivite i kod nas, mesto gde dobijate potpunu pa┼żnju vrhunskih stru─Źnjaka i konsultanata, koji su spremni da svaku va┼íu viziju preto─Źe u stvarnost, i zajedni─Źkim trudom je izbruse do savr┼íenstva. I sve to u prijatnom i luksuznom ambijentu, uz espresso ili vino, i ┼íto je najbitnije bez ikakvog ometanja jer va┼íe ┼żelje su na┼í prioritet.

U ENMON Project Space-u mo┼żete da prona─Ĺete ┼íirok izbor premium proizvoda za opremanje kupatila, kao i mnoge druge proizvode i materijale za graditeljske projekte i renoviranje. Ovaj prostor je pa┼żljivo ure─Ĺen da biste se mogli inspirisati i odabrati ono ┼íto najvi┼íe odgovara va┼íim potrebama i ┼żeljama, a za sve one koji su malo neodlu─Źni ili su im potrebne smernice, tu su stru─Źni konsultanti sa dugogodi┼ínjim iskustvom koji mogu pomo─çi korisnicima da lagano pro─Ĺu kroz ┼íirok spektar mogu─çnosti i da odaberu proizvode koji potpuno odgovaraju projektu.

Me─Ĺutim, ENMON Project Space nudi mnogo vi┼íe od samo proizvoda. Ovo je mesto gde mo┼żete da do┼żivite ultimativno iskustvo u saradnji sa neverovatnim timom ENMON-a i njihovim partnerima. Arhitekte, investitore i dizajnere enterijera o─Źekuje vrhunski osmi┼íljeno radno okru┼żenje gde se mogu inspirisati, razgovarati sa stru─Źnjacima i upoznati sa najnovijim trendovima i tehnologijama iz oblasti graditeljstva. Svi oni sada imaju mesto gde mogu realizovati svoje ideje, odabrati materijale i elemente koji ─çe biti osnova savr┼íenih projekata i onog ┼íto ─Źini razliku izme─Ĺu prose─Źnog i izuzetnog enterijera.

Posetite ENMON Project Space da biste videli najbolje proizvode dostupne u industriji i komunicirali sa stru─Źnjacima kako biste zajedno mogli da razvijate nove odnose, sara─Ĺujete, stvarate i posti┼żete nova iskustva koja jedni druge podsti─Źu ka novim visinama uspeha.

Enmon project space logo

ENMON d.o.o.
A. Bulevar Oslobo─Ĺenja 205, 11000 Beograd
T. +381 11 785 6060
F. +381 11 785 6020
E. office@enmongroup.com
W. www.enmongroup.com