Connect with us
Enterijer

Rovex Inženjering DOO ove godine slavi 20 godina uspešnog rada

Dugogodišnja tradicija odgovornog poslovanja, podrške i edukacije korisnika

U ovih 20 godina postali smo jedna od vodećih firmi na polju električnog konvektorskog i podnog grejanja. Uspešno grejemo preko 30.000 domaćinstava u Srbiji i u regionu. Norveški radijatori postali su sinonim za kvalitetno, ekonomično, efikasno i ekološko grejanje.

Rovex Inženjering ima 20-godišnju saradnju sa norveškim partnerom ADAX. Iskustvo od 70 godina ADAX-a garancija su kvaliteta, a stalni razvoj proizvoda obezbeđuje najefikasniji sistem električnog grejanja. Prateći zahteve naših potrošača i regulative EU svake godine na tržište Srbije plasiramo nove i kvalitetnije proizvode. Garancija od 5 godina dugogodišnja je tradicija Rovex-a. S ponosom možemo reći da naši proizvodi besprekorno rade već 20 godina bez kvara. Takođe se možemo pohvaliti da bez obzira na njihovu starost sve proizvode servisiramo u najkraćem mogućem roku i za sve posedujemo originalne rezervne delove.

Pored Norveških radijatora Rovex već 19 godina plasira na naše tržište električno podno grejanje. Po evropskim pokazateljima električno podno grejanje ima najbrži rast prodaje na evropskom tržištu. Rovex Inženjering vrlo uspešno sarađuje sa poljskom firmom Elektra sa 35 godina tradicije i iskustva. Garancija od 20 godina za električne kablove i mreže dokaz su izuzetnog kvaliteta i pouzdanosti.

Energetska efikasnost i minimalna potrošnja energije prioritetni su zadatak naših sistema grejanja. Energetska efikasnost proizvoda usklađena je sa najstrožim svetskim normama. Tokom proteklih 20 godina Rovex Inženjering nije imao samo za cilj da proda svoje proizvode već i da obrazuje i savetuje korisnike u cilju poboljšanja termičkih karakteristika naših stambenih objekata.

Osim prodaje opreme Rovex Inženjering Vam nudi i inženjering, tehničku podršku i montažu svojih proizvoda. Tim naših stručnjaka stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Kao i svake godine u toku je sezona građevinskih radova, a mnogi razmišljaju i o rekonstrukciji svog stambenog prostora, kupatila ili kuhinje. Rovex Inženjering je obezbedio specijalne akcijske komplete grejnih kablova i grejnih mreža za podno grejanje po akcijskim cenama. Takođe je obezbeđen i POPUST od 10% za sav instalacioni materijal podnog grejanja.

Rovex inženjering d.o.o.

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs