Connect with us
Enterijer

Rovex In┼żenjering DOO ove godine slavi 20 godina uspe┼ínog rada

Dugogodišnja tradicija odgovornog poslovanja, podrške i edukacije korisnika

U ovih 20 godina postali smo jedna od vode─çih firmi na polju elektri─Źnog konvektorskog i podnog grejanja. Uspe┼íno grejemo preko 30.000 doma─çinstava u Srbiji i u regionu. Norve┼íki radijatori postali su sinonim za kvalitetno, ekonomi─Źno, efikasno i ekolo┼íko grejanje.

Rovex In┼żenjering ima 20-godi┼ínju saradnju sa norve┼íkim partnerom ADAX. Iskustvo od 70 godina ADAX-a garancija su kvaliteta, a stalni razvoj proizvoda obezbe─Ĺuje najefikasniji sistem elektri─Źnog grejanja. Prate─çi zahteve na┼íih potro┼ía─Źa i regulative EU svake godine na tr┼żi┼íte Srbije plasiramo nove i kvalitetnije proizvode. Garancija od 5 godina dugogodi┼ínja je tradicija Rovex-a. S ponosom mo┼żemo re─çi da na┼íi proizvodi besprekorno rade ve─ç 20 godina bez kvara. Tako─Ĺe se mo┼żemo pohvaliti da bez obzira na njihovu starost sve proizvode servisiramo u najkra─çem mogu─çem roku i za sve posedujemo originalne rezervne delove.

Pored Norve┼íkih radijatora Rovex ve─ç 19 godina plasira na na┼íe tr┼żi┼íte elektri─Źno podno grejanje. Po evropskim pokazateljima elektri─Źno podno grejanje ima najbr┼żi rast prodaje na evropskom tr┼żi┼ítu. Rovex In┼żenjering vrlo uspe┼íno sara─Ĺuje sa poljskom firmom Elektra sa 35 godina tradicije i iskustva. Garancija od 20 godina za elektri─Źne kablove i mre┼że dokaz su izuzetnog kvaliteta i pouzdanosti.

Energetska efikasnost i minimalna potro┼ínja energije prioritetni su zadatak na┼íih sistema grejanja. Energetska efikasnost proizvoda uskla─Ĺena je sa najstro┼żim svetskim normama. Tokom proteklih 20 godina Rovex In┼żenjering nije imao samo za cilj da proda svoje proizvode ve─ç i da obrazuje i savetuje korisnike u cilju pobolj┼íanja termi─Źkih karakteristika na┼íih stambenih objekata.

Osim prodaje opreme Rovex In┼żenjering Vam nudi i in┼żenjering, tehni─Źku podr┼íku i monta┼żu svojih proizvoda. Tim na┼íih stru─Źnjaka stoji Vam na raspolaganju za sva Va┼ía pitanja.

Kao i svake godine u toku je sezona gra─Ĺevinskih radova, a mnogi razmi┼íljaju i o rekonstrukciji svog stambenog prostora, kupatila ili kuhinje. Rovex In┼żenjering je obezbedio specijalne akcijske komplete grejnih kablova i grejnih mre┼ża za podno grejanje po akcijskim cenama. Tako─Ĺe je obezbe─Ĺen i POPUST od 10% za sav instalacioni materijal podnog grejanja.

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs