Connect with us
Enterijer

Rovex Inženjering DOO ove godine slavi 20 godina uspeŔnog rada

DugogodiŔnja tradicija odgovornog poslovanja, podrŔke i edukacije korisnika

U ovih 20 godina postali smo jedna od vodećih firmi na polju električnog konvektorskog i podnog grejanja. UspeÅ”no grejemo preko 30.000 domaćinstava u Srbiji i u regionu. NorveÅ”ki radijatori postali su sinonim za kvalitetno, ekonomično, efikasno i ekoloÅ”ko grejanje.

Rovex Inženjering ima 20-godiÅ”nju saradnju sa norveÅ”kim partnerom ADAX. Iskustvo od 70 godina ADAX-a garancija su kvaliteta, a stalni razvoj proizvoda obezbeđuje najefikasniji sistem električnog grejanja. Prateći zahteve naÅ”ih potroÅ”ača i regulative EU svake godine na tržiÅ”te Srbije plasiramo nove i kvalitetnije proizvode. Garancija od 5 godina dugogodiÅ”nja je tradicija Rovex-a. S ponosom možemo reći da naÅ”i proizvodi besprekorno rade već 20 godina bez kvara. Takođe se možemo pohvaliti da bez obzira na njihovu starost sve proizvode servisiramo u najkraćem mogućem roku i za sve posedujemo originalne rezervne delove.

Pored NorveÅ”kih radijatora Rovex već 19 godina plasira na naÅ”e tržiÅ”te električno podno grejanje. Po evropskim pokazateljima električno podno grejanje ima najbrži rast prodaje na evropskom tržiÅ”tu. Rovex Inženjering vrlo uspeÅ”no sarađuje sa poljskom firmom Elektra sa 35 godina tradicije i iskustva. Garancija od 20 godina za električne kablove i mreže dokaz su izuzetnog kvaliteta i pouzdanosti.

Energetska efikasnost i minimalna potroÅ”nja energije prioritetni su zadatak naÅ”ih sistema grejanja. Energetska efikasnost proizvoda usklađena je sa najstrožim svetskim normama. Tokom proteklih 20 godina Rovex Inženjering nije imao samo za cilj da proda svoje proizvode već i da obrazuje i savetuje korisnike u cilju poboljÅ”anja termičkih karakteristika naÅ”ih stambenih objekata.

Osim prodaje opreme Rovex Inženjering Vam nudi i inženjering, tehničku podrŔku i montažu svojih proizvoda. Tim naŔih stručnjaka stoji Vam na raspolaganju za sva VaŔa pitanja.

Kao i svake godine u toku je sezona građevinskih radova, a mnogi razmiÅ”ljaju i o rekonstrukciji svog stambenog prostora, kupatila ili kuhinje. Rovex Inženjering je obezbedio specijalne akcijske komplete grejnih kablova i grejnih mreža za podno grejanje po akcijskim cenama. Takođe je obezbeđen i POPUST od 10% za sav instalacioni materijal podnog grejanja.

Rovex inženjering d.o.o.

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs