Connect with us
Energetska efikasnost

Uskoro po─Źinje V po redu nau─Źno stru─Źna konferencija Sfera 2018

U Mostaru uskoro po─Źinje V po redu nau─Źno stru─Źna konferencija ÔÇťSfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hla─ĹenjeÔÇŁ. V po redu me─Ĺunarodna nau─Źno stru─Źna konferencija ÔÇťSfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hla─ĹenjeÔÇŁ odr┼żat ─çe se 28. i 29. marta, 2018. godine u Tehnolo┼íkom parku Intera u Mostaru. Tako je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, ina─Źe organizator ove manifestacije, nastavila dosada┼ínju uspje┼ínu praksu organiziranja nau─Źno stru─Źnih konferencija iz domene gra─Ĺevinarstva i arhitekture. Petu po redu konferenciju Sfera d.o.o. Mostar organizuje u saradnji sa Ma┼íinskm fakultetom iz Beograda i Strojarskim fakultetom iz Mostara.

Sfera, konferencija 2018.

Konferencija je dvodnevnog karaktera i okupi oko 400 gostiju iz domena pomenute teme s podru─Źja cijele regije. Uvodni─Źari ─çe biti prof.dr. Branislav ┼Żivkovi─ç, mr.sc. Nijaz Delali─ç, te brojni drugi predava─Źi kao predstavnici institucija, fakulteta, te prestavnici sponzora i partnera. Kompanije, pored konferencijskog dijela, imaju priliku izlaganje u vidu prezentacije za sve pristutne, kao i izlo┼żbeni prostor unutar objekta.

Sponzori konferencije su kompanije: Taurus, Vaillant i Nobel.

Partneri i izlaga─Źi konferencije su kompanije: Alfa Therm, Inpro, Stani─ç Trade, Luk, Geberit, Wishaupt, Servis ─îovi─ç, Altera, Inox Term, Mountain, Grijanje Invest, Vivax, te kompanija Airco B.

Sponzori konferencije su kompanije: Taurus, Vaillant i Nobel.

Konferencija preispituje nau─Źna, odnosno tehnolo┼íka dostignu─ça i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sistema za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hla─Ĺenje. Cilj diskusije koja spaja pogled na pro┼ílost, sada┼ínja dostignu─ça i budu─çe vizije o ovim elementima je razmjena znanja i iskustva u razli─Źitim oblastima in┼żenjerstva, kao i otvaranje mogu─çnosti uspostavljanja me─Ĺunarodne i doma─çe saradnje. Konferencija se sastoji iz dva dijela ÔÇô prezentacije nau─Źnih i stru─Źnih radova u prvom dijelu, i prezentacije savremenih tehnologija i proizvoda u domenu proizvodnje i dizajna vik sistema, u drugom dijelu konferencije. Kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom ovih elemenata su dobrodo┼íle da se prijave za prezentaciju na konferenciji, kao i izlaganje kataloga i drugog promotivnog materijala u izlo┼żbenom prostoru konferencije.

U─Źe┼í─çe na konferenciji je besplatno, a broj mjesta ograni─Źen. Rezervi┼íite Va┼íe mjesto na vrijeme i pridru┼żite nam se na nadolaze─çoj konferenciji ÔÇŁSfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hla─ĹenjeÔÇŁ. Link za registraciju je: https://2018.sfera.ba/online-registracija/

SFERA d.o.o. Mostar
Tel. +387 36 578 259
Email: marketing@sfera.ba
Web: www.sfera.com