Connect with us
Gra─Ĺevina

Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, greanje i hla─Ĺenje

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Ma┼íinskm fakultetom iz Beograda i Strojarskim fakultetom iz Mostara, organizuje V po redu me─Ĺunarodnu nau─Źno stru─Źnu konferenciju ÔÇŁSfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hla─ĹenjeÔÇŁ, i to 28. i 29. marta, 2018. godine u Tehnolo┼íkom parku Intera u Mostaru.

Sfera 21018.-klimatizacija ventilacija grejanje i hla─Ĺenja

Konferencija je dvodnevnog karaktera i okupi oko 400 gostiju iz domena pomenute teme s podru─Źja cele regije. Uvodni─Źari ─çe biti prof.dr. Branislav ┼Żivkovi─ç, mr.sc. Nijaz Delali─ç, te brojni drugi predava─Źi kao predstavnici institucija, fakulteta, te prestavnici sponzora i partnera.

Pored konferencijskog dijela, kompanije imaju priliku izlaganje u vidu prezentacije za sve pristutne, kao i izlo┼żbeni prostor unutar objekta. Sponzori konferencije su kompanije: Taurus, Vaillant i Nobel. Partneri i izlaga─Źi konferencije su kompanije: Alfa Therm, Inpro, Stani─ç Trade, Luk, Geberit, ZT Tehnoza┼ítita, Wishaupt, Altera, Inox Term, Grijanje Invest, Vivax, te kompanija Airco B.

Sfera konferencija 2018.

Konferencija preispituje nau─Źna, odnosno tehnolo┼íka dostignu─ça i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sistema za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hla─Ĺenje. Cilj konferencije je razmjena iskustva i znanja u razli─Źitim oblastima in┼żenjerstva, kao i uspostavljanje me─Ĺunarodne i doma─çe saradnje. Konferencija se sastoji iz dva dijela. U prvom dijelu se prezentiraju nau─Źni i stru─Źni radovi, a u drugom dijelu savremene tehnologije i proizvodi u domenu proizvodnje i dizajna vik sistema.

Kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom ovih elemenata su dobrodo┼íle da se prijave za prezentaciju na konferenciji, kao i izlaganje kataloga i drugog promotivnog materijala u izlo┼żbenom prostoru konferencije.

SFERA d.o.o. Mostar
Tel. +387 36 578 259
Email: marketing@sfera.ba
Web: www.sfera.com