Connect with us
Novosti

REHAU objavljuje ekskluzivne podatke i informacije o svojim inovacijama za 2020

“Napravi razliku, razvijaj poslovanje”

REHAU divizija prozorskih rešenja je predano i neprekidno radila na unapređenjima proizvodnog asortimana i sada premijerno predstavlja svoje inovacije za 2020. godinu. Uprkos činjenici da ove godine nismo mogli da prisustvujemo sajmovima, upoznamo se sa novim proizvodima uživo i razmenimo iskustva, REHAU je osmislio kreativan i praktičan način kako da svojim klijentima, partnerima i kupcima približi sve inovacije i pruži im relevantne informacije. To će učiniti putem impresivnog 360 virtuelnog sajma, gde će svi posetioci imati priliku da sami istraže proizvodni asortiman, nova prozorska rešenja i upoznaju se sa proizvodnim detaljima. Pored toga, svi zainteresovani moći će da dobiju ekskluzivne informacije tako što će zakazati “personalnu turu” sa nekim od članova prodajnog tima kompanije, koji će im pružiti detaljne informacije i odgovoriti na sva njihova pitanja.

REHAU virtuelni sajam

REHAU virtuelni sajam

Revolucionarne inovacije

U skladu sa svojim sloganom “Napravi razliku, razvijaj poslovanje”, REHAU kreira revolucionarne inovacije u okviru i izvan divizije prozora, koje kreiraju dodatnu vrednost i korist za njihove kupce i partnere. U sklopu inovacija, REHAU pruža odgovore na mnoge izazove koji utiču na industriju, kao što su pametna tehnologija, kontinuirano ulaganje u potrebne veštine i digitalizacija. Pored toga, REHAU proširuje svoj proizvodni portfolio pametnim rešenjima koja prevazilaze prozorske sisteme i profile, čvrsto se etablirajući kao dobavljač kompletnih sistema.

“Dajemo veliku vrednost tako što nudimo više od samih proizvodnih komponenti. Takođe, pružamo savršeno kompatibilne kompletne sisteme iz jednog izvora, što znači da naši kupci ne moraju da brinu o interfejsu”, izjavio je Karsten Heuer, direktor REHAU prozorske divizije i član REHAU upravnog odbora.

“Ova filozofija se prožima kroz sve što radimo, od proizvoda preko usluga, do održivosti.” Dobar primer ovog pristupa je novi “SYNEGO SLIDE” sistem, inovativno rešenje za pripremu kliznih elemenata, koji sada nudi dodatno bezbednosno rešenje zahvaljujući novoj generaciji “REHAU Smart Guard-a”.

“Jednostavne prozore spajamo sa pametnim dodacima, pametnim rešenjima, digitalnim uslugama i održivim materijalima i na taj način našim partnerima stvaramo dodatnu vrednost, što im zauzvrat omogućava da uđu u nova poslovna područja”, naglašava Karsten Heuer.

Nova generacija “REHAU Smart Guard” rešenja

Nova generacija “REHAU Smart Guard” rešenja

Sofisticirani sistemi i dodaci

REHAU svojim kupcima pruža pouzdane, testirane, proverene sisteme zajedno sa prodajnim pojašnjenjima i argumentima. Odlični primeri sofisticiranih rešenja su “GENEO” sistem profila napravljen od materijala “RAU FIPRO X”, koji izuzetno velike elemente pretvara u realnost, ne ugrožavajući prvoklasnu energetsku efikasnost i ne dovodeći ih u opasnost od deformacije ili “SYNEGO” portfolio profila koji je sada obogaćen ekonomičnim kliznim sistemom pod nazivom “SYNEGO SLIDE”. REHAU takođe teži da pruži kompletna sistemska rešenja. Kao rezultat toga, kompanija svoj proizvodni portfolio proširuje nizom prilagođenih dopuna sistema, kao što su ograde za francuske balkone “SKYFORCE”, nove serija prozorskih ručica “LINEA” i pametno prilagodljiva rešenja za klizne i sklapajuće elemente.

Ekonomičan klizni sistem pod nazivom “SYNEGO SLIDE”

REHAU Ekonomičan klizni sistem pod nazivom “SYNEGO SLIDE”

Pametna rešenja

REHAU koristi vrhunske pametne tehnologije kako bi svojim kupcima pomogao da ostvare novi tržišni rast, proširujući set funkcija koje prozori mogu da ponude i pružajući nove prodajne argumente koje REHAU klijente zaista izdvajaju od konkurencije.

„Pružamo sofisticirana, odmah dostupna i primenljiva rešenja koja kupcima omogućavaju lakši ulazak na tržište pametnih kuća, počevši od samostalnih rešenja do integracije u kompletne sisteme“, izjavio je Karsten Heuer.

Pored dodatnog unapređenja “REHAU Smart Guard-a”, ovo obuhvata i inteligentna rešenja za ventilaciju, kao i rešenja za privatnost i bezbednost (“REHAU Privacy” i “REHAU Shading”). Konstruisan u mnogo kompaktnijem obliku i prepun novih funkcija, novi “Smart Guard 2” sada je dostupan za sve REHAU prozorske sisteme i sve tipove otvaranja.

Inovacije za procese ugradnje

REHAU se u podjednakoj meri bavi i temom digitalizacije, pružajući svojim kupcima nove usluge koje mogu pomoći u optimizaciji njihovih procesa. Ovaj proces započinje privlačenjem novih kupaca, preko planiranja i ugradnje, i proteže se na usluge servisiranja nakon prodaje, “REHAU Connect”, “Just Smart” i naš “Window ID” su tri izdvojena proizvoda u ovom domenu.

„Kao pioniri i inovatori, želeli smo da koristimo “REHAU Just Smart” za otkrivanje potpuno novog načina ugradnje prozora i vrata. Ovo predstavlja naš doprinos prevazilaženju rastućeg nedostatka specijalizovanih radnika u sektoru i poboljšanja standarda kvaliteta za ugradnju prozora“, objašnjava Karsten Heuer.

Na ovaj način omogućavamo partnerima da uštede na kadrovima i vremenu tokom montaže, što im dalje oslobađa vreme za dodatne porudžbine i daje još jednu jasnu konkurentsku prednost.

“SKYFORCE” pametno prilagodljiva rešenja za klizne i sklapajuće elemente

REHAU “SKYFORCE” pametno prilagodljiva rešenja za klizne i sklapajuće elemente

Predvodnik optimalne upotrebe resursa

Odgovorno ponašanje prema ljudima i planeti je stvar koja je sve važnija i značajnija. U okviru divizije prozorskih rešenja, REHAU je uspostavio sve svoje procese proizvodnje i tokove nabavke održivim i predvodnik je ovog pristupa u svom sektoru. Taj uspeh ne dolazi niotkuda: REHAU prikuplja ostatke od sečenja profila od 1988. godine, osiguravajući da se vrate u proizvodnju. Poslednjih godina količina profila koji sadrže reciklirani materijal postepeno je porasla sa 25% na 40% od 2014. godine, a očekuje se da će se ta brojka sledeće godine povećati na čak 50%.

„Sa zatvorenim ciklusom materijala, već nudimo našim kupcima prave argumente za uključivanje ove važne teme u njihove poslovne aktivnosti i njihove prodajne diskusije“, naglašava Karsten Heuer.

REHAU ispunjava svoje odgovornosti prema ljudima i životnoj sredini, nudeći održive prozorske sisteme koji integrišu reciklirani materijal tako da u njima mogu da uživaju generacije koje dolaze. Održivi prozorski profili koji se prodaju sa novom oznakom “REHAU EcoPuls” štede velike količine CO2 tokom proizvodnje u poređenju sa tradicionalnim, jer stvaranje recikliranog materijala generiše 88% manje emisije. To omogućava uštedu 97.000 tona CO2 godišnje i odgovara uštedama koje bi mogla postići šuma sa oko 7.800.000 stabala.

Ekskluzivni podaci

REHAU će uskoro lansirati svoj virtuelni sajam putem linka www.rehau.com/fensterbau2020 kako bi kupcima i svim zainteresovanima omogućio da detaljnije istraže sve navedene inovacije. Posetioci digitalnog sajma će moći sami da otkriju sadržaj, međutim mogu da dobiju i eksluzivni uvid ukoliko dogovore individualnu turu sa nekim od članova REHAU prodajnog tima.

Pristupite nizu video zapisa i dokumenata uz samo nekoliko klikova.

Platforma će biti proširena i redovno ažurirana

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com