Connect with us

Građevina

Trenutni radovi, budući izgled novih Galens stambeno poslovnih kompleksa (VIDEO)

Objavljeno

:

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office / Galens invest

Implementacija novih detalja, materijala i sistema upravljanja, kao i visok nivo profesionalnosti,  fleksibilan i neposredan pristup prilagođen potrebama klijenata, čine da su projekti kompanije Galens  prepoznati kao primer dobre prakse.

New Minel u Beogradu

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office lociran je na jednoj od najboljih lokacija u državi, u novom delu Beograda, u ulici Tošin bunar, blizu glavne saobraćajnice u Srbiji, autoputa E-75, sastoji se od 5 lamela. Zgrada je projektovana za zidanje skeletnim sistemom, opremljena modernim liftovima, grejana centralnim grejanjem, a orijentisana je u pravcu sever-jug. Garancija na krov je 5 godina, dok je garancija na gradnju 2 godine. Pripada energetskom B razredu, što znači veoma mnogo sa aspekta štednje energije. Parking je rešen podzemnim garažama, a ceo kompleks ima sistem za video nadzor.

Sada se već uveliko radi iznad tzv. kote 0 i lamele dobijaju polako svoje gabarite.

 

Kej Garden u Novom Sadu

Od kreatora Garden Centra, Pupinove Palate i Kraljevog Parka, u Novom Sadu, na jedinstvenoj lokaciji u blizini Dunava i keja, rađa se kompleks Kej Garden Residence. Kej Garden Residence je kompleks od šest lamela, od kojih četiri imaju 7 tipskih spratova, a dve po šest.

Gradi se skeletnim sistemom gradnje, uz garanciju na gradnju i garanciju na krov. U narednom videu možete videti kako će izgledati  sobe, stolarija i hodnici u Kej Gardenu.

Avenija Garden Residence u Novom Sadu

U Novom Sadu danas, život može biti veoma ugodan i lak, ali i veoma stresan i težak za organizaciju.  Naravno, sve u zavisnosti od toga gde živite.  Na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu, praktično u „novom centru“, na mestu susreta Bulevara Evrope i Bulevara Patrijarha Pavla, radi se novi rezidencijalni kompleks – Avenija Garden koji pripada energetskom B razredu.

Sistem gradnje ovog kompleksa je skeletni. Avenija Garden Residence, na kružnom toku između Limana i Telepa u Novom Sadu, polako dobija svoje obrise i uskoro će zauzeti svoje trajno mesto u odnosu na okolinu u kojoj se nalazi.

 

www.galens.rs

GALENS INVEST
Hajduk Veljkova 11, Master centar, V sprat, 21000, Novi Sad
+381 21 427 716
+381 64 649 58 80
office.invest@galens.rs
www.galens.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno