Connect with us
Gra─Ĺevina

Trenutni radovi, budu─çi izgled novih Galens stambeno poslovnih kompleksa (VIDEO)

Implementacija novih detalja, materijala i sistema upravljanja, kao i visok nivo profesionalnosti,┬á fleksibilan i neposredan pristup prilago─Ĺen potrebama klijenata, ─Źine da su projekti kompanije Galens┬á prepoznati kao primer dobre prakse.

New Minel u Beogradu

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office lociran je na jednoj od najboljih lokacija u dr┼żavi, u novom delu Beograda, u ulici To┼íin bunar, blizu glavne saobra─çajnice u Srbiji, autoputa E-75, sastoji se od 5 lamela.┬áZgrada je projektovana za zidanje skeletnim sistemom, opremljena modernim liftovima, grejana centralnim grejanjem, a orijentisana je u pravcu sever-jug. Garancija na krov je 5 godina, dok je garancija na gradnju 2 godine. Pripada energetskom B razredu, ┼íto zna─Źi veoma mnogo sa aspekta ┼ítednje energije. Parking je re┼íen podzemnim gara┼żama, a ceo kompleks ima sistem za video nadzor.

Sada se ve─ç uveliko radi iznad tzv. kote 0 i lamele dobijaju polako svoje gabarite.

 

Kej Garden u Novom Sadu

Od kreatora Garden Centra, Pupinove Palate i Kraljevog Parka, u Novom Sadu, na jedinstvenoj lokaciji u blizini Dunava i keja, ra─Ĺa se kompleks Kej Garden Residence.┬áKej Garden Residence je kompleks od ┼íest lamela, od kojih ─Źetiri imaju 7 tipskih spratova, a dve po ┼íest.

Gradi se skeletnim sistemom gradnje, uz garanciju na gradnju i garanciju na krov. U narednom videu mo┼żete videti kako ─çe izgledati┬á sobe, stolarija i hodnici u Kej Gardenu.

Avenija Garden Residence u Novom Sadu

U Novom Sadu danas, ┼żivot mo┼że biti veoma ugodan i lak, ali i veoma stresan i te┼żak za organizaciju.┬á Naravno, sve u zavisnosti od toga gde ┼żivite.┬á Na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu, prakti─Źno u „novom centru“, na mestu susreta Bulevara Evrope i Bulevara Patrijarha Pavla, radi se novi rezidencijalni kompleks – Avenija Garden koji pripada energetskom B razredu.

Sistem gradnje ovog kompleksa je skeletni.┬áAvenija Garden Residence, na kru┼żnom toku izme─Ĺu Limana i Telepa u Novom Sadu, polako dobija svoje obrise i uskoro ─çe zauzeti svoje trajno mesto u odnosu na okolinu u kojoj se nalazi.

 

www.galens.rs

GALENS INVEST
Hajduk Veljkova 11, Master centar, V sprat, 21000, Novi Sad
+381 21 427 716
+381 64 649 58 80
office.invest@galens.rs
www.galens.rs