Connect with us
Promo

Prva litijumska mašina na tržištu u Srbiji

Građevinske mašine

Predstavljamo Vam prvu u Srbiji zglobnu dizalicu na baterije kompanije JLG. Model JLG EC520AJ je prva u nizu mašina na baterije sa nultom emisijom i najsavršenijim sistemom koju je kompanija SAB uvrstila u svoju flotu za iznajmljivanje, prateći time trendove na svetskom tržištu. Uključivanjem jedne ovakve mašine u svoju flotu, kompanija SAB je jedan korak bliže pružanju održivih i budućih rešenja na tržištu opreme.

Čuvajmo planetu.

Karakteristike ovog modela koje bi posebno naglasili su svakako električni motori i tehnologija litijum-jonskih baterija koji omogućavaju rad sa nultom emisijom i niskim nivoom buke. Nulta potrošnja goriva i baterije koje ne zahtevaju održavanje, doprinose smanjenju ukupnih troškova eksploatacije. Snaga ove mašine dolazi iz litijum-jonske fosfatne baterije koja se može puniti prilikom kupovine, a ugrađeni punjač puni baterije od nule do 30 procenata za manje od sat vremena. Baterije koje se brzo pune i za čije kompletno punjenje je potrebno do četiri sata omogućavaju znatno veću produktivnost. Naglasili bi i smanjen uticaj na samo okruženje poput osetljivih podova na kojima neće biti tragova gume.

Građevinske mašine

Zglobna dizalica na baterije kompanije JLG. Model JLG EC520AJ / foto: SAB d.o.o.

Specifikacije koje ovaj model čine superiornim su radna visina od 18 metara sa horizontalnim dometom od 10,65 metara i neograničenim kapacitetom platforme od 250 kg. Mašina ima širinu od 2,35 metara i teži nešto manje od osam tona. Pogon na dva točka sa elektromotorima na zadnjoj osovini i prednja upravljačka osovina koja osciluje omogućava mašini da se jednako dobro ponaša na neravnom terenu, kao i u zatvorenom prostoru.

Prva mašina bez emisija je revolucija i odvela nas je korak bliže jedinstvenom cilju kom svi treba da težimo a to je nulta emisija kao budućnost izgradnje.

Za više informacije posetite sajt www.sabdoo.rs kao i Instagram stranicu sab_beograd.

SAB d.o.o.
Pariske komune 26/I, 11070 Novi Beograd, Srbija
T: +381 (11) 260-43-75
F: +381 (11) 260-43-75
office@sabdoo.rs
www.sabdoo.rs