Connect with us
Promo

Prva litijumska ma┼íina na tr┼żi┼ítu u Srbiji

Predstavljamo Vam prvu u Srbiji zglobnu dizalicu na baterije kompanije JLG. Model JLG EC520AJ je prva u nizu ma┼íina na baterije sa nultom emisijom i najsavr┼íenijim sistemom koju je kompanija SAB uvrstila u svoju flotu za iznajmljivanje, prate─çi time trendove na svetskom tr┼żi┼ítu. Uklju─Źivanjem jedne ovakve ma┼íine u svoju flotu, kompanija SAB je jedan korak bli┼że pru┼żanju odr┼żivih i budu─çih re┼íenja na tr┼żi┼ítu opreme.

─îuvajmo planetu.

Karakteristike ovog modela koje bi posebno naglasili su svakako elektri─Źni motori i tehnologija litijum-jonskih baterija koji omogu─çavaju rad sa nultom emisijom i niskim nivoom buke. Nulta potro┼ínja goriva i baterije koje ne zahtevaju odr┼żavanje, doprinose smanjenju ukupnih tro┼íkova eksploatacije. Snaga ove ma┼íine dolazi iz litijum-jonske fosfatne baterije koja se mo┼że puniti prilikom kupovine, a ugra─Ĺeni punja─Ź puni baterije od nule do 30 procenata za manje od sat vremena. Baterije koje se brzo pune i za ─Źije kompletno punjenje je potrebno do ─Źetiri sata omogu─çavaju znatno ve─çu produktivnost. Naglasili bi i smanjen uticaj na samo okru┼żenje poput osetljivih podova na kojima ne─çe biti tragova gume.

Gra─Ĺevinske ma┼íine

Zglobna dizalica na baterije kompanije JLG. Model JLG EC520AJ / foto: SAB d.o.o.

Specifikacije koje ovaj model ─Źine superiornim su radna visina od 18 metara sa horizontalnim dometom od 10,65 metara i neograni─Źenim kapacitetom platforme od 250 kg. Ma┼íina ima ┼íirinu od 2,35 metara i te┼żi ne┼íto manje od osam tona. Pogon na dva to─Źka sa elektromotorima na zadnjoj osovini i prednja upravlja─Źka osovina koja osciluje omogu─çava ma┼íini da se jednako dobro pona┼ía na neravnom terenu, kao i u zatvorenom prostoru.

Prva ma┼íina bez emisija je revolucija i odvela nas je korak bli┼że jedinstvenom cilju kom svi treba da te┼żimo a to je nulta emisija kao budu─çnost izgradnje.

Za više informacije posetite sajt www.sabdoo.rs kao i Instagram stranicu sab_beograd.

SAB d.o.o.
Pariske komune 26/I, 11070 Novi Beograd, Srbija
T: +381 (11) 260-43-75
F: +381 (11) 260-43-75
office@sabdoo.rs
www.sabdoo.rs