Connect with us

Građevina

Industrija liftova investira u električne mašine

Objavljeno

:

Električne mašine - makazaste dizalice kompanije JLG®

U današnjem društvu i poslovanju se sve više insistira na opremi koja je prihvatljiva za životnu sredinu. Električne mašine – makazaste dizalice kompanije JLG® su upravo to što se traži, zelene mašine u industriji liftova.

Iskusite prednosti smanjenog vremena punjenja i dužeg vremena rada sa ES serijom električne makazaste dizalice. Dizalice na makaze pružaju dugotrajne performanse a idealne su kako za unutrašnju tako i spoljašnju izgradnju.

Prednost ove mašine je što su dizajnirane tako da imate manje zakazanih servisa, tiši radni prostor, manju zavisnosti od hidrauličkih ulja kao i nultu emisiju. Takođe, inovativne kontrole operatera i kompaktne dimenzije čine ovu seriju izuzetno mobilnom.

Električni pogon i integrisane komponente sa samo dva hidraulična creva i četiri hidraulična priključka na celoj mašini će vas zadržati na poslu duže i smanjiti vaše operativne troškove smanjujući šanse za curenje i pozive za servis. Uz pomoć ovih dizalica možete ostati na poslu duže, obavljajući više posla u jednom danu.

Električne mašine - makazaste dizalice kompanije JLG®

Samohodne makazaste platforme (električne) / foto: SAB d.o.o.

Samohodne makazaste platforme (električne) postižu maksimalnu radnu visinu između 7,8 i 13,9 m. Njihova nosivost se proteže u opsegu između 227 i 350 kg. U okviru samohodnih makazastih platformi imamo JLG 6RS, JLG 1930ES, JLG 2030ES/JLG 2032ES, JLG 2632ES, JLG 2646ES, JLG 3246ES, JLG 10RS, JLG 4045R. Prednost električnih samohodnih makazastih platformi je ta što su one pogodnije za rad unutra. Imaju nultu emisiju štetnih gasova što znači da ne postoji nikakva opasnost po floru i faunu. Njihove gume ne ostavljaju tragove.

Samohodne makazaste platforme veoma su korisne i efikasne. Razloga je mnogo, ali ističu se njihova pogodnost za rad kako na spoljašnjim, tako i na unutrašnjim građevinskim radovima, kao i na održavanju samih objekata. Posetite nas i uverite se zašto smo jedan od lidera za prodaju i iznamljivanje mašina za rad na visini. Veliku ponudu i izbor najrazličitijih samohodnih makazastih platformi možete pronaći upravo kod SAB d.o.o.

Od početka do kraja vašeg radnog procesa, električni lift koji pored toga što će zadovoljiti vaše potrebe održaće vaš posao zelenim.

Za više informacije posetite sajt www.sabdoo.rs kao i Instagram stranicu sab_beograd.


SAB doo
Pariske komune 26/I,
11070 Novi Beograd, Srbija
T: +381 (11) 260-43-75
F: +381 (11) 260-43-75
office@sabdoo.rs
www.sabdoo.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno