Connect with us
Gra─Ĺevina

Industrija liftova investira u elektri─Źne ma┼íine

U dana┼ínjem dru┼ítvu i poslovanju se sve vi┼íe insistira na opremi koja je prihvatljiva za ┼żivotnu sredinu. Elektri─Źne ma┼íine – makazaste dizalice kompanije JLG┬« su upravo to ┼íto se tra┼żi, zelene ma┼íine u industriji liftova.

Iskusite prednosti smanjenog vremena punjenja i du┼żeg vremena rada sa ES serijom elektri─Źne makazaste dizalice. Dizalice na makaze pru┼żaju dugotrajne performanse a idealne su kako za unutra┼ínju tako i spolja┼ínju izgradnju.

Prednost ove ma┼íine je ┼íto su dizajnirane tako da imate manje zakazanih servisa, ti┼íi radni prostor, manju zavisnosti od hidrauli─Źkih ulja kao i nultu emisiju. Tako─Ĺe, inovativne kontrole operatera i kompaktne dimenzije ─Źine ovu seriju izuzetno mobilnom.

Elektri─Źni pogon i integrisane komponente sa samo dva hidrauli─Źna creva i ─Źetiri hidrauli─Źna priklju─Źka na celoj ma┼íini ─çe vas zadr┼żati na poslu du┼że i smanjiti va┼íe operativne tro┼íkove smanjuju─çi ┼íanse za curenje i pozive za servis. Uz pomo─ç ovih dizalica mo┼żete ostati na poslu du┼że, obavljaju─çi vi┼íe posla u jednom danu.

Elektri─Źne ma┼íine - makazaste dizalice kompanije JLG┬«

Samohodne makazaste platforme (elektri─Źne) / foto: SAB d.o.o.

Samohodne makazaste platforme (elektri─Źne) posti┼żu maksimalnu radnu visinu izme─Ĺu 7,8 i 13,9 m. Njihova nosivost se prote┼że u opsegu izme─Ĺu 227 i 350 kg. U okviru samohodnih makazastih platformi imamo JLG 6RS, JLG 1930ES, JLG 2030ES/JLG 2032ES, JLG 2632ES, JLG 2646ES, JLG 3246ES, JLG 10RS, JLG 4045R. Prednost elektri─Źnih samohodnih makazastih platformi je ta ┼íto su one pogodnije za rad unutra. Imaju nultu emisiju ┼ítetnih gasova ┼íto zna─Źi da ne postoji nikakva opasnost po floru i faunu. Njihove gume ne ostavljaju tragove.

Samohodne makazaste platforme veoma su korisne i efikasne. Razloga je mnogo, ali isti─Źu se njihova pogodnost za rad kako na spolja┼ínjim, tako i na unutra┼ínjim gra─Ĺevinskim radovima, kao i na odr┼żavanju samih objekata. Posetite nas i uverite se za┼íto smo jedan od lidera za prodaju i iznamljivanje ma┼íina za rad na visini. Veliku ponudu i izbor najrazli─Źitijih samohodnih makazastih platformi mo┼żete prona─çi upravo kod SAB d.o.o.

Od po─Źetka do kraja va┼íeg radnog procesa, elektri─Źni lift koji pored toga ┼íto ─çe zadovoljiti va┼íe potrebe odr┼ża─çe va┼í posao zelenim.

Za više informacije posetite sajt www.sabdoo.rs kao i Instagram stranicu sab_beograd.

SAB d.o.o.
Pariske komune 26/I, 11070 Novi Beograd, Srbija
T: +381 (11) 260-43-75
F: +381 (11) 260-43-75
office@sabdoo.rs
www.sabdoo.rs