Connect with us
Građevina

Novi član SAB Eko flote. Čuvajmo planetu.

Zglobna dizalica na baterije kompanije JLG / SAB d.o.o.

Eko flota kompanije SAB je bogatija za još jednu zglobnu dizalicu na baterije kompanije JLG. Električni motor model-a JLG EC450AJ I tehnologija litijum-jonskih baterija omogućava ovom bum-u da radi sa nulttom emisijom i niskom bukom. Kompanija SAB je uvidela prednosti u korišćenju ovakvih mašina kako za planetu tako i za njene korisnike, prateći time trendove na svetskom tržištu.

Karakteristike ovog modela koje bi posebno naglasili su svakako električni motori i tehnologija litijum-jonskih baterija koji omogućavaju rad sa nultom emisijom i niskim nivoom buke. Nula potrošnja goriva i baterije koje ne zahtevaju održavanje, doprinose smanjenju ukupnih troškova posedovanja. Snaga ove mašine dolazi iz litijum-jonske fosfatne baterije koja se može puniti prilikom kupovine, a ugrađeni punjač puni baterije od nule do 30 procenata za manje od sat vremena. Baterije koje se brzo pune i za čije kompletno punjenje je potrebno do četiri sata omogućavaju znatno veću produktivnost. Naglasili bi i smanjen uticaj na samo okruženje poput osetljivih podova na kojima neće biti tragova gume.

Zglobna dizalica na baterije kompanije JLG / SAB d.o.o.

Zglobna dizalica na baterije kompanije JLG / SAB d.o.o.

Specifikacije koje ovaj model čine superiornim su radna visina od 15.77 metara sa horizontalnim dometom od 8.27 metara i neograničenim kapacitetom platforme od 250 kg. Mašina ima širinu od 2,35 metara i teži nešto oko 6.5 tona. Pogon na dva točka sa elektromotorima na zadnjoj osovini i prednja upravljačka osovina koja osciluje omogućava mašini da se jednako dobro ponaša na neravnom terenu, kao i u zatvorenom prostoru.

Uključivanjem svake eko mašine u flotu, kompanija SAB je korak bliže pružanju održivih rešenja na tržištu opreme i očuvanju životne sredine.

Za više informacije posetite sajt www.sabdoo.rs kao i Instagram stranicu sab_beograd.

SAB d.o.o.
Pariske komune 26/I, 11070 Novi Beograd, Srbija
T: +381 (11) 260-43-75
F: +381 (11) 260-43-75
office@sabdoo.rs
www.sabdoo.rs