Connect with us
Gra─Ĺevina

Novi ─Źlan SAB Eko flote. ─îuvajmo planetu.

Eko flota kompanije SAB je bogatija za jo┼í jednu zglobnu dizalicu na baterije kompanije JLG. Elektri─Źni motor model-a JLG EC450AJ I tehnologija litijum-jonskih baterija omogu─çava ovom bum-u da radi sa nulttom emisijom i niskom bukom. Kompanija SAB je uvidela prednosti u kori┼í─çenju ovakvih ma┼íina kako za planetu tako i za njene korisnike, prate─çi time trendove na svetskom tr┼żi┼ítu.

Karakteristike ovog modela koje bi posebno naglasili su svakako elektri─Źni motori i tehnologija litijum-jonskih baterija koji omogu─çavaju rad sa nultom emisijom i niskim nivoom buke. Nula potro┼ínja goriva i baterije koje ne zahtevaju odr┼żavanje, doprinose smanjenju ukupnih tro┼íkova posedovanja. Snaga ove ma┼íine dolazi iz litijum-jonske fosfatne baterije koja se mo┼że puniti prilikom kupovine, a ugra─Ĺeni punja─Ź puni baterije od nule do 30 procenata za manje od sat vremena. Baterije koje se brzo pune i za ─Źije kompletno punjenje je potrebno do ─Źetiri sata omogu─çavaju znatno ve─çu produktivnost. Naglasili bi i smanjen uticaj na samo okru┼żenje poput osetljivih podova na kojima ne─çe biti tragova gume.

Zglobna dizalica na baterije kompanije JLG / SAB d.o.o.

Zglobna dizalica na baterije kompanije JLG / SAB d.o.o.

Specifikacije koje ovaj model ─Źine superiornim su radna visina od 15.77 metara sa horizontalnim dometom od 8.27 metara i neograni─Źenim kapacitetom platforme od 250 kg. Ma┼íina ima ┼íirinu od 2,35 metara i te┼żi ne┼íto oko 6.5 tona. Pogon na dva to─Źka sa elektromotorima na zadnjoj osovini i prednja upravlja─Źka osovina koja osciluje omogu─çava ma┼íini da se jednako dobro pona┼ía na neravnom terenu, kao i u zatvorenom prostoru.

Uklju─Źivanjem svake eko ma┼íine u flotu, kompanija SAB je korak bli┼że pru┼żanju odr┼żivih re┼íenja na tr┼żi┼ítu opreme i o─Źuvanju ┼żivotne sredine.

Za više informacije posetite sajt www.sabdoo.rs kao i Instagram stranicu sab_beograd.

SAB d.o.o.
Pariske komune 26/I, 11070 Novi Beograd, Srbija
T: +381 (11) 260-43-75
F: +381 (11) 260-43-75
office@sabdoo.rs
www.sabdoo.rs