Connect with us
Promo

Pogodne karakteristike dostupne u okruglom i kvadratnom dizajnu

NOVO! Nadogradili smo GROHE Tempesta RainSpray tako da dobijate bolji, puniji mlaz vode, čak i pri niskom protoku sa niskim pritiskom.

  • Ponovno rođenje bestselera: GROHE Tempesta nudi velikodušno i luksuzno zadovoljstvo tuširanja po pristupačnoj ceni.
  • Intuitivno rukovanje: SmartSwitch funkcionalnost omogućava korisnicima da biraju između do tri različita intenziteta prskanja.
  • Svestran i siguran: Prečnika 110 mm u okruglom ili kvadratnom obliku sa funkcijom otpornosti na udarce ShockProof.
GROHE Tempesta RainSpray

foto: Grohe

Opuštajuće, pročišćavajuće ili okrepljujuće – tuševi mogu biti mnogo toga, a sa novim ručnim tušem GROHE Tempesta 110 korisnici mogu imati sve. Opremljen SmartSwitch funkcijom koja se lako koristi i koja se može aktivirati samo vrhom prsta, oni mogu da uživaju u do tri različita mlaza u zavisnosti od svojih dnevnih potreba: Rain, koja je umirujuća kao meka letnja kiša, Jet za ultimativno iskustvo čišćenja i Massage za revitalizaciju tela i uma. Zahvaljujući ograničenom protoku vode koji nudi integrisana GROHE EcoJoy tehnologija za uštedu vode, GROHE Tempesta 110 je ekološki prihvatljiva. Sa svojim minimalističkim i tankim dizajnom, može se integrisati u svako moderno kupatilo i savršeno se slaže sa tušem GROHE Tempesta 250, obezbeđujući usklađen izgled. Dostupan kao okrugli GROHE Tempesta 110 ili kao kvadratni GROHE Tempesta Cube 110, ručni tuš dolazi sa ShockProof, silikonskim prstenom koji sprečava fizičko oštećenje ako ručni tuš padne. Ne samo da je izdržljiv, već se i lako čisti zahvaljujući SpeedClean silikonskim mlaznicama protiv kamenca.

GROHE Tempesta 110 je u ponudi zasebno kao jedan ručni tuš, zajedno sa šinom za tuširanje ili kao kompletan tuš sistem – sve to jednostavno za ugradnju. Univerzalni sistem montaže čini ručni tuš kompatibilnim sa svim standardnim crevima za tuširanje, dok nova polufleksibilna tuš šina ima držač koji se može podesiti po visini kako bi odgovarao postojećim rupama ili pločicama, što čini GROHE Tempesta 110 tuš idealnim dodatkom za svako kupatilo.

Grohe logo

Grohe Adria d.o.o.
Štefanovečka 10, 10000 Zagreb
​adria-hr@lixil.com
www.grohe.rs