Connect with us
Promo

Jedinstvene rolo i zebra zavese

Uvek je dobar trenutak da uredite svoj stambeni i poslovni prostor i da mu udahnete novi zivot.

Novi komad nameÅ”taja, zid u drugačijim tapetama, kombinacija tepiha i zavesa i vaÅ” prostor će dobiti novi izgled. Zebra i rolo zavese predstavljaju novi i moderan način dekoracije poslovnih i stambenih prostora i dobar način da kvalitetno upotpunite svoj prostor.

Mega Concept proizvodni pogon

foto: Mega Concept

Mega Concept kao lider u poslovima opremanja enterijera ima sopstvenu proizvodnju rolo i zebra zavesa sa savremenim stolovima za precizno sečenje materijala sa ultrasoničnim nožem. U svojoj paleti imamo veliki broj boja u black out materijalima / potpuna zaÅ”tita od sunca / zebre / noć i dan / office scrin platnima kao i klasične rolo materijale. NaÅ”i dizajneri i radnici u proizvodnji realizovaće vaÅ”e porudžbine brzo i kvalitetno. Ekipa montera će ih stručno i precizno montirati u vaÅ”oj kući, stanu, poslovnom objektu, hotelu, restoranu. Uvek se možete konsultovati sa naÅ”im dizajnerima koji će vam pomoći prilikom odabira materijala.

Mega Concept rolo zavese za enterijer vaŔeg doma

foto: Mega Concept

Kompanija Mega Concept je učestvovala u opremanju mnogobrojnih hotela, restorana, poslovnih prostora, javnih ustanova, ambasada.

Ovo su samo neke od njih:

Hoteli Casa del Mare ā€“ Crna Gora, Iberostar ā€“ Crna Gora, Ramonda ā€“ Rtanj, Podrinje ā€“ Banja Koviljača, restorani, Suvenir, Desposito, Lafayette, Boutique 3, Botega, Budha bar, kompanije, Microsoft, NCR, Bosh, Henkel, Zandex, Eko pumpe, Toyo tires, Linglong tires, kao i Narodno pozoriÅ”te, Muzej primenjene umetnosti, Fakultet organizacionih nauka, MaÅ”inski fakultet, Ambasade SAD, Å panije, Pakistanaā€¦

Mega Concept zebra zavese za vaÅ” dom

foto: Mega Concept

Ovo je samo mali deo projekata iz velikog broja domaćih i svetskih firmi i javnih ustanova, čije prostore je uspeÅ”no opremila kompanija Mega Concept.

Mega Concept logo

Posetite nas u naŔim prodajnim salonima.

 • Ustanička 83-85, Beograd
  +381 11 3085 405
  +381 69 577 55 48
 • West 65, Omladinskih brigada 86 ž, Novi Beograd
  +381 63 305 508
  +381 63 395 068
 • Zmaj Jovina 1, Zemun
  +381 63 395 849
 • Mačvanska 3, Å abac
  +381 60 345 64 00
 • DuÅ”anova 54, NiÅ”
  +381 69 3171 727

office@megaconcept.rs
www.megaconcept.rs