Connect with us
Enterijer

Unapredite kvalitet komfora u vašem kupatilu

Tuš kabina u kupatilu kao mesto za inspiraciju i opuštanje za svakog člana domaćinstva

INSPIRACIJA DOLAZI IZ RAZLIČITIH SITUACIJA I MOMENATA, TRAŽI NEKI KUTAK ODAKLE DA NAJBOLJE IDEJE NAĐU SVOJ PUT IZ DUBINA NAŠEG MOZGA PREKO SVESTI DO OČIJU CELOG SVETA. TO JE NARAVNO MUKOTRPAN PUT GDE IDEJA POSTAJE OD SKUPA NEKIH ZANIMLJIVIH MISLI NEŠTO STVARNO I OPIPLJIVO I FANTASTIČNO.

Gde ima bolje mesto za stvaranje ideja od jednog od retkih mesta u svom domu gde možete da se maksimalno opustite i osvežite? Tuš kabina je mesto vašeg punjenja baterija, mesto gde spirate sve loše misli i trenutke, gde tražite rešenje i spokoj.

Zato smo mi u Hüppe posvećeni samo tom delu doma, da budemo deo miliona dobrih ideja i opuštanja. Da bi to postigli, morali smo i mi da pokrenemo svoje vijuge i da osmislimo tuš prostor po meri današnjeg čoveka. I tu smo bili prvi u Evropi, od 1966. do danas doneli smo mnogo novina koje danas čine tuš kabinu. Prvo staklo kao osnova tuš kabine, prvi magneti da drže ta stakla nepropusnim, prve kabine koje se rade po meri i želji kupca, prva zaštita protiv kamenca i još mnogo toga. Posvećeni cilju da osmislimo tuš zonu baš za svaku porodicu i da svaki član ima u njoj svoj kutak naša priča se proširila na preko 4500 raznih tuš kabina i preko 100 modela tuš kadica.

Hüppe Xtensa Walk-in tuš kabina

Unapredite kvalitet komfora u vašem kupatilu / foto: Hüppe

Kada kupujete tuš kabinu imajte na umu da je ona apsolutno najveći objekat u kupatilu. Ona kupatilu daje izgled isto koliko pločice ili sanitarije. Prodavac u salonu će vam pomoći da odaberete pravu ali morate i vi da znate šta je ono što tražite. Da li je to totalna vodonepropusnost, koja zahteva potpuno uramljene kabine koje daju minimum mogućnosti da i kap vode izađe van tuš zone i kao takve su dosta vidljive i stoje same za sebe? Da li vam je ipak važniji dizajn, da se ta kabina uklopi savršeno u kupatilsku celinu? Poput kabina sa crnim profilima, koje izgledaju fantastično ali zahtevaju dodatnu higijenu zbog velike tvrdoće vode u Srbiji. Da li je, na kraju, najvažnija, transparentnost. Tuš kabina da bude skoro nevidljiva, neprimetna i da prostoru doda vizuelno još koji kvadrat.

Odgovore i ne morate da znate, svaka kvalitetna kabina će odraditi svoj osnovni posao, da ograniči tuš zonu u smislu rastura vode i toplote (tuš zona efikasno zadržava toplotu koja dolazi od vode oko vas dok se tuširate). Ipak, ako znate te odgovore, onda tu tuš zonu pretvarate u zonu svoje inspiracije i opuštanja, stvarate dodatni kvalitet u svom domu.

Sve naše kabine su podeljene u dva glavna dizajnerska pravca, Design i Pure.

  • Design modeli su vidljivi u prostoru, njihovi profili, šine za točkiće ili šarke su naglašenih oblika. Pored boja profila ove kabine trebaju da se vide u kupatilu.
  • Pure kabine, pak, imaju za cilj da „zaravne krivu“ (da iskoristimo današnji, nažalost, popularan izraz) da kabinu uklope u prostor i učine je manje vidljivom ali baš zbog toga da prijaju oku koje voli prave i nenametljive linije.

Xtensa Pure je naša kabina koja postoji već 5 godina i nije izgubila ništa na svojoj originalnosti i svežini. Dobitnik je svih važnijih nagrada u Nemačkoj poput, Red Dot 2015, German Design Awards. Naziv serije je izrastao iz jedne potrebe klijenta koji je želeo „fiksni panel koji može da se razvuče (extend, eng.) po potrebi“.

Naši inženjeri su napravili baš to, kabinu koja ima svoj fiksni deo i pokretni koji se kreće na dva velika točkića i dve, patentom zaštićene, ručice okrenute ka fiksnom delu da bi kod otvaranja odnosno nekorišćenja, oba segmenta bila skoro idealno preklopljena. Veliki točkići, vrlo kvalitetni, omogućavaju da ne postoji gornja šina i čine skoro nemoguće, da kabina sa kliznim sistemom ima visok nivo transparentnosti.

Kabina je vrlo fleksibilna, može da deluje kao walk in, kao klasična klizna tuš kabina. 8 mm sigurnosna stakla sa zaštitom protiv kamenca, Antiplaque, najvišeg kvaliteta kao i vrhunska završna obrada čine je možda, najkvalitetnijom kabinom trenutno na tržištu. Pravi izbor za svakoga ko želi unikatno rešenje i ima prostora u kupatilu za veće rešenje.

Platforma koja čini naš osnovni nivo, na koju smo ponosni zbog svog odnosa kvaliteta i cene, čini najznačajniji deo našeg prisustva na tržištu. Klizna rešenja sa velikim izborom dimezija imaju sada i novinu sa opcijom crne boje profila.

Serije X1 i Classics2 se nalaze u velikom broju salona u Srbiji i po razumnim cenama vam daju kabine odličnih performansi. Svaka serija se testira na 30.000 otvaranja pokretnih vrata (ekvivalent 10 godina upotrebe od strane 4-člane porodice). Svaki model ima Antiplaque zaštitu protiv kamenca (poseban nanos na staklo koje omogućava brže i veće padanje vode sa stakla, samim tim i lakše i jeftinije odžavanje ali nikako bez održavanja). Osnovnih visina od 190 i 200 cm ove serije rešavaju skoro sve situacije u kupatilu u tuš zoni. Apsolutni „Best Buy“ u ovom segmentu.

Uvoznici su Enmon Grupa (www.enmongroup.com), Itim (www.itim.rs), Lemit (www.lemit.rs), Eurodom (www.eurodomsaloni.rs), Akvabutik (www.akvabutik.com) i kod njih možete naći naše proizvode.

Hüppe logo

Hüppe GmbH
Miletićeva 43a l.12, 21000 Novi Sad
T +381 21 557 022
M + 381 64 3 888 356
bojan.lelic@hueppe.com
www.hueppe.com