Connect with us
Novosti

U petak po─Źinje Sajam name┼ítaja – doga─Ĺaj inspiracije, kreativnosti i neiscrpnih poslovnih mogu─çnosti

Tradicionalni jesenji doga─Ĺaj koji ─çe iznova obradovati sve zaljubljenike u svet name┼ítaja, ove godine odr┼żava se u novom terminu, od petka 6. oktobra do srede 11. oktobra 2023. godine na Beogradskom sajmu.

59. Me─Ĺunarodni sajam name┼ítaja, opreme i unutra┼ínje dekoracije (UFI) odvija─çe se u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A, a prati─çe ga 59. Me─Ĺunarodni sajam ma┼íina i alata za drvnu industriju koji ─çe u hali 5 trajati dan kra─çe, od 6. do 10. oktobra.

Obe manifestacije svojim sadr┼żajem privla─Źe poslovnu publiku, strane kupce koji kreiraju ponudu i tra┼żnju na tr┼żi┼ítima na kojima posluju, a koji ─çe u halama Beogradskog sajma mo─çi ─çe da se upoznaju sa srpskom drvno-prera─Ĺiva─Źkom i industrijom name┼ítaja koja poseduje izuzetno kvalitetne prirodne resurse, obrazovanu radnu snage i sna┼żan dizajnerski potencijalan koji je ve─ç prepoznat ┼íirom Evrope i sveta.

Uspešna sajamska promocija ima za rezultat interesovanje za kvalitetne proizvode srpske industrije nameštaja, što dovodi do povećanja proizvodnje, otvaranje novih proizvodnih pogona i radnih mesta, rast izvoza i BDP-a.

Na Sajmu name┼ítaja, u specijalnom ambijentu i me─Ĺu izlo┼żenim eksponatima, uz posebne pogodnosti, posetioci ─çe mo─çi da prona─Ĺu ne┼íto ┼íto odgovara njihovim potrebama i afinitetima. Doma─çi i strani izlaga─Źi, renomirani proizvo─Ĺa─Źi name┼ítaja, dizajneri, distributeri, trgovci i drugi profesionalci, predstavi─çe ┼íirok spektar name┼ítaja za razli─Źite prostorije i namene (stambeni, kancelarijski, de─Źji, ba┼ítenski, kuhinje, spava─çe sobe, garniture i jo┼í mnogo toga), razli─Źite stilove name┼ítaja (moderne, klasi─Źne, minimalisti─Źke, rusti─Źne). Ne─çe izostati ni drugi elementi enterijera, kao ┼íto su rasveta, dekorativni predmetii ostali dodaci koji doprinose kompletnom izgledu i opremanju stambenog ili poslovnog prostora.

U ┼íirokom spektru proizvoda i usluga na Sajmu ma┼íina i alata za drvnu industriju prednja─Źe ma┼íine za se─Źenje, rendanje i oblikovanje drveta, materijali i repromaterijali koji se koriste u procesu obrade drveta, tehnologije, pogotovo inovativne, za obradu drveta, te dodatna oprema i alati. Najsavremenije ma┼íine koje omogu─çavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i zavr┼íne obrade, kao i pilane, su┼íare i mehani─Źki, elektri─Źni i pneumatski alati, ali i softveri za projektovanje i upravljanje proizvodnjom, digitalna re┼íenja za optimizaciju procesa obrade drveta i automatizovane sisteme, treba da ilustruju kojom brzinom se drvna i industrija name┼ítaja razvijaju, inoviraju i uskla─Ĺuju sa svetskim trendovima.

Radi se o specijalizovanoj manifestaciji ─Źija je misija da predstavi najnovije tehnologije, proizvode i usluge namenjene industriji obrade drveta i da pru┼żi priliku proizvo─Ĺa─Źima, dobavlja─Źima, stru─Źnjacima i svima drugima koji su zainteresovani da se upoznaju sa najnovijim dostignu─çima u ovoj industriji i ostvare poslovne kontakte.

Koncepcijski oslonac Sajma name┼ítaja je i promocija dizajna i umetnika, ─Źija prisutnost i anga┼żman donose dodatnu vrednost doga─Ĺaju i doprinose celokupnom do┼żivljaju posetilaca. Predstavljaju─çi nove dizajnerske linije, koncepte i ideje za name┼ítaj i enterijer, u programima kao ┼íto su Design Talks i Izlo┼żba mladih dizajnera, oni unose preko potrebni duh inovativnosti i kreativnosti i izvor su inspiracije za posetioce kako da urede i oplemene svoje prostore.

Dobro došli na mesto inspiracije, kreativnosti i neiscrpnih poslovnih mogućnosti!

Radno vreme Sajma nameštaja:

  • PET – UTO, 6 – 10. oktobar: 10:00 – 19:00
  • SRE, 11. oktobar: 10:00 – 18:00

Radno vreme Sajma mašina:

  • PET – PON, 6 – 9. oktobar: 10:00 – 19:00
  • UTO, 10. oktobar: 10:00 – 18:00, ulaz slobodan

Ulaznice za Sajam name┼ítaja: cena pojedina─Źne ulaznice je 450 dinara, a grupne ulaznice 350 dinara, a za ─Ĺake i studente 250 dinara. Poslovna propusnica: 2500 din. Parking: 150 dinara po satu.

Beogradski sajam logo

Beogradski Sajam
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 231
namestaj@sajam.rs
www.sajamnamestaja.rs