Connect with us
Promo

GEALAN & ArchyEnergy grade inovativni, sigurni, odr┼żivi okvir budu─çnosti

Zahvaljuju─çi odgovornim, osve┼í─çenim, inovativnim kompanijama, budu─çnost ima ┼íansu da bude stabilna, zdrava i da kao takva traje. Su┼ítina ArchyEnergy konferencije je da okupi takve kompanije, da da prostora da upoznaju stru─Źnu i gra─Ĺansku javnost, kako zajedni─Źkim snagama mo┼żemo stvoriti dugoro─Źno bolje uslove ┼żivota i sigurniju budu─çnost.

U okviru ArchyEnergy konferencije koja ─çe se odr┼żati 8. i 9. aprila u Novom Sadu, u Master Centru, Novosadskog sajma, kroz sedam panela, u─Źestvova─çe 40+ panelista, 600+ posetilaca, koji ─çe predstavljati upravo tu zajedni─Źku stranu koja ─çe stvarati odr┼żivu budu─çnost. Pored teorija, iskustava, kompanije ─çe na ArchyEnergy izlo┼żbi, svojevrsnom sajmu proizvoda iz sveta gra─Ĺevinarstva i arhitekture, prakti─Źnim primerom pokazati ┼íta je to ┼íto oni ─Źine, kako bi ovaj svet sada, ali i onaj koji stvaramo za nove generacije, bio jedno bolje mesto za ┼żivot. Jedna od kompanija, a ─Źiju podr┼íku izuzetno cenimo, koja ─çe u─Źiniti da ova izlo┼żba bude mesto modernih, savremenih, inovativnih i presudnih re┼íenja za takvu budu─çnost jeste GEALAN.ArchyEnergy logo

Kompanija GEALAN je jedna od vode─çih evropskih kompanija u proizvodnji PVC profila za prozore i vrata i klizna re┼íenja, a koja se odlikuje stalnim pogledom u budu─çnost u smislu pronala┼żenja i stvaranja neprekidnih inovativnih re┼íenja, koja ─çe stvoriti uslove za bolju, ugodniju, energetski efikasniju, zelenu budu─çnost. Cilj GEALAN kompanije je da svakim danom odu┼íevljavaju i fasciniraju svoje korisnike, da stvore najinovativnije profilne sisteme, povr┼íine i digitalna re┼íenja, kojim diktiraju trendove u daljem razvoju, kada je stolarija u pitanju.

Tamni profil GEALAN-acrylcolor® / foto: Gealan

Tamni profil GEALAN-acrylcolor® / foto: Gealan

Pored konkretnih re┼íenja, velika pa┼żnja GEALAN-a usmerena je na ljude, partnere, arhitekte, projektante, kojima daju i neophodna znanja, savete, predloge, alate, kako bi unapredili i primenu samih proizvoda, re┼íenja i sistema, gde ─çe efekti na krajnjeg korisnika bili najbolji mogu─çi.

Vizija GEALAN-a je da stalnim inovacijama impresionira, zadivi krajnjeg korisnika, toplotnom i zvu─Źnom izolacijom, modernim sistemima velikih staklenih povr┼íina, digitalnim pristupom i re┼íenjima, koja pru┼żaju lako─çu i ugodnost ┼żivljenja, sigurnost i lepotu prostora. Svojim inovacijama, GEALAN pru┼ża podjednake benefite za privatna i radna, komercijalna okru┼żenja. A, sve to, radi vrlo odgovorno, po┼ítovanjem i o─Źuvanjem prirodnog okru┼żenja, stvaranjem uslova za odr┼żivu, energetski i zdravstveno stabilnu i sigurnu, odr┼żivu budu─çnost.

Koji su to proizvodi i kako izgledaju, GEALAN ─çe predstaviti svim posetiocima ArchyEnergy konferencije na istoimenoj izlo┼żbi. Nemojte to propustiti. Ukoliko smatrate da biste i sami mogli biti u─Źesnik ─Źiji proizvodi mogu doprineti boljem, lep┼íem sutra, zauzmite svoje mesto na Archy Energy konferenciji. Izlo┼żba je otvorenog tipa uz obaveznu registraciju na sajtu konferencije. Svoje u─Źe┼í─çe, uz GEALAN kompaniju potvrdilo je vi┼íe od 20 kompanija.

Eksterijer ku─çe opremljen Gealanovim proizvodima

foto: GEALAN

Sa druge strane, ako ┼żelite da svoja znanja, iskustva, savete, ideje i re┼íenja predstavite i prezentujete aktivnim u─Źe┼í─çem na nekom od panela, budite slobodni da nas kontaktirate. Svako iskustvo kada su zelena gradnja, energetska efikasnost i odr┼żiva budu─çnost u pitanju, vi┼íe je nego korisna za ArchyEnergy konferenciju u smislu ┼íirenja svesti o zna─Źaju razvoja, inovativnih tehnologija, proizvoda i re┼íenja, uz po┼ítovanje prirodnih normi, izvora i okru┼żenja. Drugim re─Źima, nema nama sigurne sada┼ínjosti, bez sigurne, zelene budu─çnosti. Sve ┼íto radimo sada mora biti i u korist novih generacija i novih vremena koji dolaze. Upravo takvu viziju i misiju na ovoj planeti, GEALAN svakodnevno dokazuje i ┼żivi.

Ukoliko ┼żelite da budete kao GEALAN ili delite njihovo mi┼íljenje, ne mislite li da je ArchyEnergy konferencija, koja je podr┼żana od strane institucionalnih tela i Privrednih komora, pravi doga─Ĺaj na kome treba da u─Źestvujete? ─îekamo vas.

Pišite nam na konferencija@grenef.com
Registracija i ulaznice na www.grenef.com/konferencija

Konferenciju su podr┼żale institucije i ovim putem im se zahvaljujemo: Privredna komora Srbije ­čôî GIZ Serbia ­čôî Slovena─Źki poslovni klub ­čôî Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ­čôî Ministarstvo rudarstva i energetike ­čôî Serbia Green Building Council