Connect with us
Enterijer

Hard Graphite slavine

Oprema za kuhinje i kupatila je sastavni deo našeg svakodnevnog života. Kada otvorimo slavinu ili tuš, znamo da će iscuriti voda koju možemo koristiti za pranje ruku, pranje kose itd.

Odabirom GROHE proizvoda, možete biti sigurni da ulažete u visokokvalitetna rešenja koji će vam svaki dan raditi pouzdano. Ali samo zato što obavljaju vitalnu dnevnu funkciju, ne znači da ne mogu biti izvor inspiracije i u vašem domu. GROHE je već dobro poznat po kombinovanju optimalne funkcije sa besprekornim stilom u svom kuhinjskom i kupatilskom priboru. Postavili smo izazov da ovaj stil podignemo na potpuno novi nivo i to smo postigli sa našim privlačnim asortimanom boja koje ove svakodnevne, funkcionalne proizvode čine još izuzetnijim. Boje poput GROHE Hard Graphite, na primer, sa svojim zadivljujućim antracit izgledom.

Brushed ili Polished

Ova upečatljiva antracit boja dolazi u dve završne obrade: sjajni GROHE Hard Graphite i brušeni GROHE Hard Graphite. Bez obzira da li odaberete brušenu ili poliranu verziju, svaka završna obrada je toliko raznovrsna da će se lepo upotpuniti čitavim nizom stilova enterijera. Uparite ga sa belim mermerom i čisto belim kupatilskim elementima za kontrastni izgled, ili ga uklopite ako želite, sa svetlim tonovima drveta ili betonom. Koje god podešavanje da odaberete, GROHE slavine, tuševi, lavaboi i dodaci će doneti oštrinu i eleganciju vašem kupatilu iz snova ili..

Slavina za vaše kupatilo

Grohe Hard Graphite slavina / foto: Grohe

Stvori svoj urbani stil

I sjajni i brušeni GROHE tvrdi grafit oličavaju moderan, urbani stil koji je takođe sofisticiran i bezvremenski. Odabirom GROHE, već ste se odlučili za vrhunske proizvode koji svojim inovativnim tehnologijama pomeraju granice. Pomerite i granice dizajna enterijera vašeg doma, tako što ćete izabrati ovu inspirativnu boju da biste kreirali hrabar, prepoznatljiv izgled vaše kuhinje ili kupatila. Zašto igrati na sigurno, kada možete oblikovati budućnost vode sa GROHE-om?

Hard graphite proizvodi crno-belo problem?

Postavka od belog mermera sa čisto belim kupatilskim elementima bi istakla uravnotežene proporcije ovih tamno sivih slavina i dodataka, čineći ih elegantnim karakteristikama. Možete još više da naglasite efekat kontrasta korišćenjem različitih nijansi i tekstura crnih dodataka, pa čak i crnih mat pločica. Poboljšajte izgled maksimiziranjem prirodnog svetla i dodavanjem jasnog, belog osvetljenja i ogledala.

Moderna slavina za vašu kuhinju

Grohe Hard Graphite slavina / foto: Grohe

Kako kombinovati?

Ako više volite kombinovani izgled, GROHE Hard Graphite i dalje može biti rešenje za vaš prepoznatljiv enterijer. Boje će izgledati podjednako inspirativno u okruženjima ton-na-ton, gde su nijanse jedne boje složene zajedno, i u okruženjima srednjih tonova kao što su beton ili svetlo drvo. Kamuflaža ili kontrast? Izbor je na vama.

Sjajne boje, izgrađene da traje

GROHE antracit slavine i dodaci neće izgledati samo prelepo u vašoj kuhinji ili kupatilu, već su napravljeni da takvi i ostanu, zahvaljujući našoj vrhunskoj tehnologiji premaza. PVD, ili fizičko taloženje parom, je proces koji se koristi da se kuhinjskim i kupatilskim elementima da završni sloj koji ostavlja boju da izgleda izuzetno i dodaje dodatnu robusnost svakom proizvodu. Premaz čini okove 10x otpornijim na ogrebotine od hroma i čini površinu 3x tvrđom. To znači da će oprema za kupatilo i kuhinju ostati zapanjujuća kao i na dan kada je postavljena. Dakle, vaš sofisticirani izgled neće izgubiti prednost.

Na vama!!!

Bilo da planirate kupatilo, garderobu ili kuhinju, mislimo da će vam se svideti izgled naših prelepih slavina, tuševa, lavaboa i dodataka od tvrdog grafita GROHE i brušenog grafita. Odvojite vreme da uživate u pregledanju celog našeg asortimana proizvoda.

Onda je na vama: kreirajte svoj idealan enterijer pomoću naših inspirativnih boja, da biste stimulisali vaša čula i vašem domu dodali jedinstven štih. Na našoj veb stranici možete pronaći i izložbene prostore i lokacije instalatera.

 

Grohe logo

Grohe Adria d.o.o.
Štefanovečka 10, 10000 Zagreb
​adria-hr@lixil.com
www.grohe.rs