Connect with us
Promo

Luksuzni italijanski mebl ┼ítof – Rubelli

Rubelli je oduvek bio sinonim za ekskluzivne i sofisticirane tkanine iz Italije. U skladu sa trendovima, vremenom, tradicionalnim tkaninama su se pridru┼żile i tkanine savremenog stila.

Umetnost i tradicija koje Rubelli stvara od 1858. godine dominiraju svojom lepotom ┼íirom sveta, od poznatih teatara, muzeja, dvoraca, do kostima u poznatim filmovima i operama. Pe─Źat istorije je vidljiv na svakom dezenu, prepoznatljivom po sofisticiranom sjaju i bojama, specifi─Źnim za barok i aristokratiju.

Rubelli svilene tkanine ura─Ĺene u visoko kvalitetnom ┼żakard tkanju, u autenti─Źnim dezenima iz 17. i 18. veka, onako kako to samo Italijani mogu ÔÇô ekskluzivno ih mo┼żete na─çi u Mara Home salonima. Rubelli posebnu pa┼żnju pridaje visoko cenjenom ru─Źnom radu, tkanju i odabiru materijala. Unikatne tkanine izra─Ĺene u nenadma┼ínom kvalitetu su rezultat spoja tradicije i tehnologije koju Rubelli neguje i unapre─Ĺuje generacijama.

Ekskluzivne kolekcije mebl ┼ítofa izra─Ĺene u prirodnim materijalima sto posto pamuk i sto posto svileni damast, pored vrhunskog kvaliteta nude fantasti─Źan dizajn. Inspirisani arhitekturom, barokom, kubizmom, da─çe va┼íem domu modernisti─Źki, luksuzan izgled. U ponudi su i outdoor i sertifikovani FR materijali. Kolekcija Peter Marino, istoimenog svetski poznatog arhitekte, inspirisana je slikama Paola Veronesea, venecijanskog slikara.

Boje su iste kao na slikama, prelivaju se i daju efekat kerami─Źkih glazura. Drugi deo kolekcije je inspirisan morskim motivima sa slika ─Éovanija Batiste Tiepola, gde je dinami─Źno more do─Źarano plavo-belim nijansama, zanimljivim teksturama i dezenima. Najnovija kolekcija, Frammenti Veneziani, je oda obele┼żjima Venecije, dragocenim fragmentima bogatog nasle─Ĺa. Smenjuju se karakteristi─Źni dezeni i u kombinaciji sa pli┼íem i svilom daju kolekciji neprevazi─Ĺenu eleganciju i luksuz. Nekada samo ukrasne tkanine za rasko┼ían name┼ítaj, zavese i drapere, a sada jedinstveni materijali za dodavanje luksuznih modnih detalja u enterijeru i ┼íire.

Rubeli logo

Mara Home logo

Mara Home
Mile┼íevska 44, 11000 Beograd-Vra─Źar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs