Connect with us
Gra─Ĺevina

Po─Źinje gradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti

Po─Źe─çe se sa gradnjom 548 stana u Novom Sadu po─Źev od 7. avgusta – Tanjug prenosi navode ministarke gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture Zorane Mihajlovi─ç, koja obja┼ínjava: „Idu─çe nedelje po─Źinjemo radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu, uskoro ─çe po─Źeti u Sremskoj Mitrovici, a radovi se ve─ç izvode u Ni┼íu, Vranju, Kraljevu i Kragujevcu. Tako─Ĺe, o─Źekujemo da do kraja godine po─Źne izgradnja ovih stanova i u Beogradu“.

Ministarka dodaje da je u planu da prvi stanari u novoizgra─Ĺene zgrade u─Ĺu u februaru naredne godine, a prvi koji ─çe imati priliku da u┼żivaju u novim stanovima jesu stanovnici iz Vranja s obzirom da su u pomenutom gradu najpre po─Źeli radovi.

Mihajlovi─çeva je naglasila da su gra─Ĺani bili bezrazlo┼żno sumnji─Źavi i to je sumirala u re─Źenici: „Kao i za mnoge druge stvari koje smo rekli da ─çemo raditi, i za ovaj projekat ljudi nisu verovali da ─çe to biti ura─Ĺeno, ali ─çe se uveriti i ima─çe i vi┼íe poverenja kad vide ljude koji se useljavaju u nove stanove“.

Ono ┼íto je zna─Źajno jeste da je ovim projektom osim re┼íenog stambenog pitanja pripadnika snaga bezbednosti omogu─çen pove─çan posao doma─çe gra─Ĺevinske industrije, ali i svih firme koje su u realizaciji istog i u─Źestvovale.

Pohvaljujemo projekat i iskreno se nadamo da će biti sve više ovakvih akcija i vesti.

Izvor: Tanjug