Connect with us
Budu─çnost

Mihajlović: Posle Niša i Vranja, stanovi za bezbednjake i u Kraljevu i Kragujevcu

Zorana Mihajlovi─ç, ministarka gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture izjavila je za TV Hepi da nakon po─Źetka gradnje 376 stanova za pripadnike slu┼żbi bezbednosti u Ni┼íu i Vranju uskoro po─Źinje gradnja stanova u Kraljevu i Kragujevcu.

„Ministarstvo gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture izdalo je gra─Ĺevinsku dozvolu za izgradnju 416 stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu. Gradi─çe se 200 stanova u Kraljevu i 216 stanova u Kragujevcu“, najavila je Mihajlovi─çeva gostuju─çi u jutarnjem programu TV Hepi.

Potpredsednica Mihajlovi─ç je dodala i da ─çe ove godine po─Źeti gradnja ukupno 8.000 stanova za pripadnike vojske, policije i slu┼żbi bezbednosti, a stanovi ─çe se graditi jo┼í u Beogradu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici. – Ne samo da brinemo o ljudima koji po┼żrtvovano rade najodgovornije poslove za svoju dr┼żavu, ve─ç je ovo va┼żno za na┼íu gra─Ĺevinsku industriju, mala i srednja preduze─ça, jer 80 odsto materijala i opreme koja se koristi mora biti doma─çeg porekla – rekla je resorna ministarka.