Connect with us
Enterijer

Nova linija nameštaja iz ugla Gvinet Paltro

Glumica Gvinet Paltrou i njena kompanija Goop sarađivali su sa brendom CB2. I evo rezultata.

Nova linija nameštaja i aksesoara lansirana krajem avgusta kombinuje krem, sive i ružičaste tonove sa šampanj zlatnim akcentima i modernim linijama. Čitava ova kolekcija je maštovita i inspirativna sa cenama koje kreću od deset dolara, ova linija je pristupačna, a koliko je privlačna zaključićete sami.

Foto: dezeen.com

Curvo Pink Velvet soba spaja moderan stil sa raskošnom plišanom navlakom, koja je čini neverovatno udobnom, dok Gwyneth Boucle stolica odiše modernizmom i mami vas da se u njoj opuštate svakoga dana, po čitav dan. Moze ljuljaška za enterijer akcentovana je teget i belom bojom i dolazi kao pravi šik dodatak svakoj prostoriji, dok Chelsea pribor za jelo sa svojim srebrnim detaljima deluje neverovatno privlačno, ali i pogodno za svakodnevnu upotrebu.

Curve Ball Match Striker držač, napravljen od kombinacije mesinga i stakla savršeno će se uklopiti sa vašim omiljenim svećama, pružajući vam priliku da svoj klub stočić ili stočić za kafu dekorišete smisleno i svrsishodno. Ukoliko se kojim slučajem grejete na drva ili posedujete kamin, ovakav držač za ogrev će vas oduševiti i ulepšati vaš prostor na svaki mogući način, dok će crno beli Darjeeling tepih, koji poseduje stil omiljen svim blogerima, stvoriti savršen preokret u jednom enterijeru, uklapajući se sa velikim brojem stilova. La Strizza klupa sa jastucima je savršena kombinacija minimalizma i art deko detalja.

Izvor: House Beautiful