Connect with us
Novosti

JAF proslava jubileja – 15 godina u Srbiji

Kompanija JAF je krajem aprila obele┼żila 15 godina poslovanja u Srbiji. U sjajnom ambijentu restorana Top─Źiderac okupili su svoje saradnike i kupce i napravili osvrt na sve uspehe koje su zajedno postigli, ali i izazove koje su uvek prebrodili zajedni─Źkim snagama, pra─çeni kvalitetnim uslugama i proizvodima koje obezbe─Ĺujemo sve ove godine.

Kontinuirano pra─çenje potreba tr┼żi┼íta, kvalitet proizvoda, ali i zaposlenih koji ih prezentuju, su gurali kompaniju JAF na sve vi┼íu poziciju u drvoprepra─Ĺiva─Źkoj bran┼íi. Predanim radom i konstantnim usavr┼íavanjem kompanija JAF nastavlja da kora─Źa sigurnim korakom ka pro┼íirenju svojim prodajnih i obradnih kapaciteta ┼íirom Srbije.

Proslava jubileja - 15 godina JAF kompanije u Srbiji

Proslava jubileja – 15 godina JAF kompanije u Srbiji / foto: JAF d.o.o

Osvrt na istoriju JAF grupe

JAF kao me─Ĺunarodni veletrgovac drvetom i proizvodima od drveta posluje u 17 zemalja sa 56 filijala, na dva kontinenta. Kompanija je osnovana pre 75 godina kao porodi─Źna firma za trgovinu drvetom u nalom mestu nadomak Be─Źa, ┼átokerau. U prvoj deceniji poslovanja fokusirali su se na otvaranje filijala u svim austrijskim pokrajinama, ┼íto u kratkom periodu rezultiralo time da JAF postane sinonim za kvalitet kada su plo─Źasti materijali od drveta u pitanju. 80-tih godina usledilo je otvaranje filijala van granica Austrije, te sa poslovanjem po─Źinju filijale u Nema─Źkoj, ─îe┼íkoj, Slova─Źkoj i Ma─Ĺarskoj, dok se 90-tih godina zahvaljuju─çi dobroj viziji vlasnika kompanija kre─çe za Isto─Źnoj Evropi. Usledile su filijale u Rumuniji. Sloveniji i Hrvatskoj.

Na red dolazi Srbija 04. januara 2008. godine kada otvaraju filijalu u Novoj Pazovi, gde se i danas nalazi sedi┼íte firme. U prvoj godini, sa samo ─Źetvoro zaposlenih, firma JAF je pravila prve korake na tr┼żi┼ítu Srbije, suo─Źavaju─çi se sa svim izazovima koji po─Źeci nose, uz finansijsku krizu koja je pogodila ─Źitav Svet. Danas u Novoj Pazovi raspola┼żu sa preko 6.000m2 skladi┼ínog prostora, uslu┼żno obradnim centrima za plo─Źaste materijale koji pru┼żaju usluge se─Źenja po meri, kantovanja i CNC obrade. Ono ┼íto posebno izdvajaju od usluga jesu sve vrste obrade furnira ÔÇô krojenje, spajanje i presovanje furnira. Tako─Ĺe isti─Źu svoju online platformu koja obuhvata B2B shop (online shop za poslovne kupce), Veneer World (uvid u svet furnira, njihove dimenzije i raspolo┼żivost) i WEBCUT (uslu┼żni program za se─Źenje po meri plo─Źastih materijala).

JAF lager ponudu plo─Źastih materijala od drveta i na bazi drveta ─Źine slede─çi proizvodi:

 1. Sirova i oplemenjena iverica,
 2. MDF i HDF plo─Źe,
 3. ┼áperplo─Źe,
 4. Furnir,
 5. OSB plo─Źe,
 6. Kompakt plo─Źe i HPL
 7. Rezana gra─Ĺa
 8. Drvo za gra─Ĺenje
 9. Radne plo─Źe i zidne obloge
 10. Kant trake
 11. Deking
Proslava jubileja - 15 godina JAF kompanije u Srbiji

Proslava jubileja 15 – godina JAF u Srbiji / foto: JAF d.o.o.

Od 2019. godine na Novom Beogradu JAF raspola┼że Showroom-om, gde svoju celokupnu ponudu proizvoda prikazuju u jednom funkcionalnom prostoru, pru┼żaju─çi uvid u konkretnu primenu istih u enterijeru i eksterijer. Generalna direktorka za Srbiju Melanija Pavlovi─ç se obratila prisutnima isti─Źu─çi da raznovrsna lager ponuda JAF plo─Źastih materijala od drveta i na bazi drveta, pro┼íirivanje magacinskih kapaciteta i ulaganje u proizvodne pogone je ono na ─Źemu se kontinuirano radi. Na taj na─Źin sti─Źu poverenje novih kupaca i osna┼żuju postoje─çe odnose u cilju uspostavljanju dugoro─Źnih saradnji svih ovih godina. Svoje izlaganje je zavr┼íila najavom otvaranja distributivnog centra u Ni┼íu, navode─çi da je to samo po─Źetak JAF ekspanzije na tr┼żi┼ítu Srbiju.

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Voja─Źki put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovi─ça 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs