Connect with us
Građevina

MyMagni – novost kompanije MAGNI

Sab d.o.o Beograd kao ekskluzivni distributer kompanije Magni za Srbiju predstavlja novi GPS sistem kompanije Magni koji predstavlja sastavni deo svake novo kupljene mašine RTH, HTH i TH modela. Ova inovacija će vam pomoći da što bolje kontrolišete i upravljate svojim voznim parkom jer će vam omogućiti potpuni pregled kretanja svake mašine, uz pomoć koga možete vršiti mapiranje i praćenje vaše flote.

Dok vas sigurnosna upozorenja i alarmi na kontrolnoj tabli upozoravaju na kvarove i sigurnosne nedostatke oni vam pomažu u održavanju vaše flote u savršenom stanju u svakom trenutku.

my magni

Foto: SAB doo / Novi GPS sistem kompanije Magni koji predstavlja sastavni deo svake novo kupljene mašine RTH, HTH i TH modela

MyMagni je instaliran na svakoj mašini i tokom prve 3 godine možete u potpunosti uživati i otkriti njegove potencijale s obzirom da je naknada za korišćenje uključena u cenu prilikom kupovine. Na kraju ovog perioda na vama je da odlučiti da li ćete nastaviti pretplatu sa TrackUnit-om ili ne.

Za više informacija posetite sajt www.sabdoo.rs kao i instagram stranicu sab_beograd.

my magni logo
SAB doo
Pariske komune 26/I,
11070 Novi Beograd, Srbija
T: +381 (11) 260-43-75
F: +381 (11) 260-43-75
office@sabdoo.rs
www.sabdoo.rs