Connect with us
Gra─Ĺevina

MyMagni – novost kompanije MAGNI

Sab d.o.o Beograd kao ekskluzivni distributer kompanije Magni za Srbiju predstavlja novi GPS sistem kompanije Magni koji predstavlja sastavni deo svake novo kupljene ma┼íine RTH, HTH i TH modela. Ova inovacija ─çe vam pomo─çi da ┼íto bolje kontroli┼íete i upravljate svojim voznim parkom jer ─çe vam omogu─çiti potpuni pregled kretanja svake ma┼íine, uz pomo─ç koga mo┼żete vr┼íiti mapiranje i pra─çenje va┼íe flote.

Dok vas sigurnosna upozorenja i alarmi na kontrolnoj tabli upozoravaju na kvarove i sigurnosne nedostatke oni vam poma┼żu u odr┼żavanju va┼íe flote u savr┼íenom stanju u svakom trenutku.

my magni

Foto: SAB doo / Novi GPS sistem kompanije Magni koji predstavlja sastavni deo svake novo kupljene mašine RTH, HTH i TH modela

MyMagni je instaliran na svakoj ma┼íini i tokom prve 3 godine mo┼żete u potpunosti u┼żivati i otkriti njegove potencijale s obzirom da je naknada za kori┼í─çenje uklju─Źena u cenu prilikom kupovine. Na kraju ovog perioda na vama je da odlu─Źiti da li ─çete nastaviti pretplatu sa TrackUnit-om ili ne.

Za više informacija posetite sajt www.sabdoo.rs kao i instagram stranicu sab_beograd.

my magni logo
SAB doo
Pariske komune 26/I,
11070 Novi Beograd, Srbija
T: +381 (11) 260-43-75
F: +381 (11) 260-43-75
office@sabdoo.rs
www.sabdoo.rs