Connect with us
Arhitektura

─îekaju─çi Hilton

2018. godina je po─Źela, a svi sa nestrpljenjem o─Źekujemo da bude zavr┼íen Hotel Hilton u Beogradu. Evo podse─çanja na po─Źetke i ┼íta je ono ┼íto mo┼żemo o─Źekivati ┼íto se ti─Źe ovog „tradicionalno“ sjajnog mesta za boravak turista koji budu u poseti na┼íem gravnom gradu.

Dakle, u centru grada pokrenut jo┼í jedan projekat iz hotelskog segmenta ÔÇô i to luksuzni ÔÇťHiltonÔÇŁ koji ─çe se nalaziti na uglu ulica kralja Milana i kralja Milutina. Bi─çe to prvi hotel iz ove fran┼íize u Beogradu i Srbiji, kao jo┼í jedno poja─Źanje u visokoj hotelskoj kategoriji.

Hilton Hotel, Beograd

Nadzemni kvadrati bi─çe raspore─Ĺeni na osam spratova, a objekat ─çe posedovati prostranu podzemnu gara┼żu i otvoreno unutra┼ínje dvori┼íte. Atrijumski prostor unutra┼ínjeg dvori┼íta planiran je kao deo za relaksaciju sa ure─Ĺenim zelenilom i letnjom pozornicom. Podzemna gara┼ża zauzima─çe 4 podzemna sprata i ima─çe 281 parking mesto.

U Ulici Kralja Milutina planirana je ÔÇťdrop-offÔÇŁ zona za goste hotela koji dolaze automobilom ili autobusom, kao i ulazi u javnu gara┼żu i ekonomski deo hotela. ┼áto se sme┼ítaja ti─Źe predvi─Ĺa se 242 jedinice, od ─Źega ─çe se deo ekskluzivnih apartmana nalaziti na prednjem uglu objekta (ugao ulica Kralja Milana i Kralja Milutina), dok ─çe ostatak biti standardne sobe.

Izvor: beobuild.rs