Connect with us

Građevina

Midwest Group pomerila granice gradnje u Kanadi

Objavljeno

:

Građevinska industrija je već nekoliko decenija bila glavno područje Kanade. Podsticanje i omogućavanje rasta, izgradnja je jedna od glavnih industrija u Kanadi i zapošljava više od 1,3 miliona ljudi.

Doprinos ovom rastu, Midvest Group sa sedištem u Alberti, porastao je u svojim 30-godišnjim poslovima. Od instalacije drivall-a do postizanja specijalizovanog specijalista za zid i plafon u oblasti Calgari, Midvest Group dobija priznanja i završava nezaboravne projekte tokom svoje istorije.

Foto: www.construction-today.com

Nakon započinjanja Midvest grupe, vlasnik i osnivač Ron Barnes ubrzo je potvrdio nedostatak efikasnosti građevinske industrije, naročito efekte vremena na proizvodnju na lokaciji. Izgradnja tradicionalne zgrada na licu mesta nije bila moguća u zimskim mesecima, a produktivnost bi bila usporena zbog vremenskih nepogoda.

Nakon detaljnog istraživanja, Barnes je otvorio Fastvalls – fabriku zidanih ploča u Kalgari. Rad u industriji prefabrikovanja i učenja u industriji najbolje prakse doveli su Barnesu na drugi put: modularnu konstrukciju. On je osnovao još jednu kompaniju, Done Group, za rukovanje modularnim projektima. Od drivall do prefab i modula, Midvest, Fastvalls i Done Group su lideri u oblasti obrazovanja i inovacija u Kanadi i Sjedinjenim Državama.

Ipak, Kalgari se u poslednjih 50 godina drastično promenio. Od naftnog i energetskog buma do globalne recesije, svaka zgrada govori o ekonomskom prosperitetu, padu i oporavku. Kako je Midvest grupa počela da licitira i dodeljuje projekte, mali tim zaposlenih, predvođen Barnsom, prepoznao je da bi pružanje konzistentnih usluga, kvaliteta i blagovremenosti omogućilo da se ističu kod konkurenata. Shvatili su da je struktura i završetak iza boje i nameštaja bila ključna za stvaranje pozitivnog kancelarijskog okruženja, koji su definisali kao radni prostor koji je bio praktičan i prijatan za osoblje i ostavljao pozitivan utisak na klijente. Shvatajući da nesavršena konstrukcija može podsvesno stvoriti negativno mišljenje, dovelo je misiju Midvest grupe do savršenstva u davanju usluga, uključujući raspoređivanje čelične obloge, završne obloge od gipsa i gips ploče kao i akustične plafone.

Posvećenost Midvest Grupi savršenstvu pri savakom projektu, stekla je poverenje generalnih izvođača radova, arhitekata i dizajnera enterijera. Blisko sarađujući sa svakom trgovinom, Midvest Group može da tumači i isporučuje viziju dizajnera i klijenata.

Prevedeno sa stranice: www.construction-today.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno