Connect with us
Gra─Ĺevina

Midwest Group pomerila granice gradnje u Kanadi

Gra─Ĺevinska industrija je ve─ç nekoliko decenija bila glavno podru─Źje Kanade. Podsticanje i omogu─çavanje rasta, izgradnja je jedna od glavnih industrija u Kanadi i zapo┼íljava vi┼íe od 1,3 miliona ljudi.

Doprinos ovom rastu, Midvest Group sa sedištem u Alberti, porastao je u svojim 30-godišnjim poslovima. Od instalacije drivall-a do postizanja specijalizovanog specijalista za zid i plafon u oblasti Calgari, Midvest Group dobija priznanja i završava nezaboravne projekte tokom svoje istorije.

Gradilište

Foto: www.construction-today.com

Nakon zapo─Źinjanja Midvest grupe, vlasnik i osniva─Ź Ron Barnes ubrzo je potvrdio nedostatak efikasnosti gra─Ĺevinske industrije, naro─Źito efekte vremena na proizvodnju na lokaciji. Izgradnja tradicionalne zgrada na licu mesta nije bila mogu─ça u zimskim mesecima, a produktivnost bi bila usporena zbog vremenskih nepogoda.

Nakon detaljnog istra┼żivanja, Barnes je otvorio Fastvalls – fabriku zidanih plo─Źa u Kalgari. Rad u industriji prefabrikovanja i u─Źenja u industriji najbolje prakse doveli su Barnesu na drugi put: modularnu konstrukciju. On je osnovao jo┼í jednu kompaniju, Done Group, za rukovanje modularnim projektima. Od drivall do prefab i modula, Midvest, Fastvalls i Done Group su lideri u oblasti obrazovanja i inovacija u Kanadi i Sjedinjenim Dr┼żavama.

Ipak, Kalgari se u poslednjih 50 godina drasti─Źno promenio. Od naftnog i energetskog buma do globalne recesije, svaka zgrada govori o ekonomskom prosperitetu, padu i oporavku. Kako je Midvest grupa po─Źela da licitira i dodeljuje projekte, mali tim zaposlenih, predvo─Ĺen Barnsom, prepoznao je da bi pru┼żanje konzistentnih usluga, kvaliteta i blagovremenosti omogu─çilo da se isti─Źu kod konkurenata. Shvatili su da je struktura i zavr┼íetak iza boje i name┼ítaja bila klju─Źna za stvaranje pozitivnog kancelarijskog okru┼żenja, koji su definisali kao radni prostor koji je bio prakti─Źan i prijatan za osoblje i ostavljao pozitivan utisak na klijente. Shvataju─çi da nesavr┼íena konstrukcija mo┼że podsvesno stvoriti negativno mi┼íljenje, dovelo je misiju Midvest grupe do savr┼íenstva u davanju usluga, uklju─Źuju─çi raspore─Ĺivanje ─Źeli─Źne obloge, zavr┼íne obloge od gipsa i gips plo─Źe kao i akusti─Źne plafone.

Posve─çenost Midvest Grupi savr┼íenstvu pri savakom projektu, stekla je poverenje generalnih izvo─Ĺa─Źa radova, arhitekata i dizajnera enterijera. Blisko sara─Ĺuju─çi sa svakom trgovinom, Midvest Group mo┼że da tuma─Źi i isporu─Źuje viziju dizajnera i klijenata.

Prevedeno sa stranice: www.construction-today.com