Connect with us
Enterijer

Mara Home enterijer po Vašoj meri

Opremite enterijer materijalima poznatih brendova, koji poseduju sve potrebne sertifikate. Asortiman čine negorivi i sporogorivi materijali, materijali otporni na UV zračenje, vodu, habanje, fleke i veliki broj pranja. Odaberite zavese, draperije, tapete, tepihe, podove, mebl štof i pružite Vašem enterijeru dozu luksuza.

Mara Home je mesto gde možete opremiti Vaš životni i poslovni prostor prestižnim brendovima za opremanje enterijera kao što su Tecnografica, Rubelli, Designers Guild, Prestigious Textiles, Marburg, JAB, Ntgrate i mnogi drugi. Naša ekskluzivna ponuda obuhvata zavese (standardne, paketo, rolo, zebre, drvene venecijanere, zip i mini sisteme), garnišne, tapete, staklene panele, mebl štof, podne obloge i tepihe.

Tapete za zidove

Eau Rouge tapete / foto: Mara Home

Posebno smo ponosni na naš deo asortimana za opremanje hotela i ostalih javnih objekata, koji čine materijali koji poseduju sve neophodne sertifikate, negorivi su ili sporogorivi, otporni na UV zračenje, habanje, fleke i veliki broj pranja. Izdvojili bismo premium hotelski mebl štof brenda Qubo i visoko kvalitetne Axminster tepihe od najfinije vune za visokofrekventne prostore.

Ponosni smo na to što uvek idemo u korak sa trendovima i trudimo se da ispratimo i uvedemo inovacije, tako da kod nas možete pronaći i rolo sisteme sa elektro pogonom na daljinsko upravljanje, što ih čini kompatabilnim sa sistemima za pametne kuće.

Giardino Di Iris cvetne tapete

Giardino Di Iris tapete / foto: Mara Home

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, tako da u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijeristi) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš enterijer. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Tapete za zidove

Futura tapete / foto: Mara Home

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. Iza nas je iskustvo od preko 20 godina i veliki broj uspešno izvedenih projekata na koje smo ponosni. Mara Home se nalazi na dve lokacije u Beogradu, Mileševska 44 Vračar, Omladinskih brigada 88-90, Airport City, Novi Beograd.

Mara Home logo

Mara Home
Mileševska 44, 11000 Beograd-Vračar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs