Connect with us
Enterijer

Mara Home enterijer po Vašoj meri

Opremite enterijer materijalima poznatih brendova, koji poseduju sve potrebne sertifikate. Asortiman ─Źine negorivi i sporogorivi materijali, materijali otporni na UV zra─Źenje, vodu, habanje, fleke i veliki broj pranja. Odaberite zavese, draperije, tapete, tepihe, podove, mebl ┼ítof i pru┼żite Va┼íem enterijeru dozu luksuza.

Mara Home je mesto gde mo┼żete opremiti Va┼í ┼żivotni i poslovni prostor presti┼żnim brendovima za opremanje enterijera kao ┼íto su Tecnografica, Rubelli, Designers Guild, Prestigious Textiles, Marburg, JAB, Ntgrate i mnogi drugi. Na┼ía ekskluzivna ponuda obuhvata zavese (standardne, paketo, rolo, zebre, drvene venecijanere, zip i mini sisteme), garni┼íne, tapete, staklene panele, mebl ┼ítof, podne obloge i tepihe.

Tapete za zidove

Eau Rouge tapete / foto: Mara Home

Posebno smo ponosni na na┼í deo asortimana za opremanje hotela i ostalih javnih objekata, koji ─Źine materijali koji poseduju sve neophodne sertifikate, negorivi su ili sporogorivi, otporni na UV zra─Źenje, habanje, fleke i veliki broj pranja. Izdvojili bismo premium hotelski mebl ┼ítof brenda Qubo i visoko kvalitetne Axminster tepihe od najfinije vune za visokofrekventne prostore.

Ponosni smo na to ┼íto uvek idemo u korak sa trendovima i trudimo se da ispratimo i uvedemo inovacije, tako da kod nas mo┼żete prona─çi i rolo sisteme sa elektro pogonom na daljinsko upravljanje, ┼íto ih ─Źini kompatabilnim sa sistemima za pametne ku─çe.

Giardino Di Iris cvetne tapete

Giardino Di Iris tapete / foto: Mara Home

Zadovoljstvo na┼íih kupaca je na prvom mestu, tako da u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Na┼íi dizajneri (enterijeristi) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg re┼íenja za Va┼í enterijer. Tako─Ĺe, na┼í tim montera i molera ─çe se pobrinuti da se Va┼ía vizija izvede do kraja.

Tapete za zidove

Futura tapete / foto: Mara Home

Dugogodi┼ínje trajanje je rezultat na┼íe posve─çenosti i poverenja kupaca. Iza nas je iskustvo od preko 20 godina i veliki broj uspe┼íno izvedenih projekata na koje smo ponosni. Mara Home se nalazi na dve lokacije u Beogradu, Mile┼íevska 44 Vra─Źar, Omladinskih brigada 88-90, Airport City, Novi Beograd.

Mara Home logo

Mara Home
Mile┼íevska 44, 11000 Beograd-Vra─Źar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs