Connect with us
Promo

Inovacija u radnom prostoru!

Stolovi&Stolice je firma specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih i stambenih enterijera.

Predstavljamo ergonomske stolice koje će vam olakšati sedenje i održavanje zdravlja. U izgledu, jednostavne i moderne, njihov oblik je ocrtan glatkim linijama, što nam daje veoma ugodan osećaj sedenja. Različite i inovativne funkcije stolica omogućavaju dodatna prilagođavanja našim potrebama.

Pokretno sedište stolice povećava veličinu površine za sedenje i pruža veću udobnost. Inovativni mehanizam ima dodatnu polugu koja aktivira poseban mehanizam za kretanje. Kada se aktivira, menja sedište stolice u aktivno, čime rasterećuje noge i omogućava cirkulaciju krvi. Ovo opušta telo i smanjuje umor i otklanja osećaj nelagodnosti, ili utrnulost nogu. Ova genijalna karakteristika obezbeđuje savršeno poravnanje posture sedenja i pomaže vam da zadržite zdravo držanje tokom dana.

Paris S - Ergonomske kancelarijske stolice

foto: Stolovi & Stolice

Bavimo se izradom, prodajom i uvozom kabinetskog i kancelarijskog nameštaja, stolica, fotelja i druge opreme za opremanje poslovnih i stambenih prostora. Brendovi koje takođe zastupamo i čije proizvode možete pronaći u našoj ponudi su: Caimi, Merry Fair, DVO Della Valentina Office, Brado, Ivars i mnogi drugi.

Stolovi i Stolice logo

Stolovi & Stolice

Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)65 876 13 08, +381 (0)63 526 865
info@stoloviistolice.com
web sajt Stolovi i Stolice