Connect with us
Promo

Magnetna ┼íinska rasveta – Maksimalna fleksibilnost, minimalisti─Źki dizajn

─îemu magnetna ┼íinska rasveta duguje toliku popularnost i sve ve─çu primenu? Mo┼że se re─çi svojim mogu─çnostima, fleksibilno┼í─çu i pre svega jasnom osvetljenju, lako prilagodljivom svakoj nameni.

Savršeno osvetljenje za sve namene

Dok je nekada ┼íinska rasveta bila primenjivana uglavnom pri projektovanju osvetljenja poslovnih prostora, danas je sve ─Źe┼í─çe re┼íenje za osvetljenje kuhinje, dnevnog boravka ili hodnika. Mogu─çnosti, posebno magnetne ┼íinske rasvete, toliko su unapre─Ĺene i estetski i funkcionalno, da joj je i primena zna─Źajno pro┼íirena. Laka prilagodljivost i sveden dizajn nude savr┼íeno osvetljenje za stambene prostore, ali i za vitrine prodavnica i izloge. Magnetna ┼íinska rasveta se posebno pokazala kao odli─Źan izbor za projektovanje rasvete u hotelima i restoranima, jer nudi neslu─çene mogu─çnosti za kreativan dizajn svetlosti.

Elegancija i prakti─Źnost

Ono ┼íto ovu rasvetu ─Źini jo┼í primamljivijom je elegantan, sveden dizajn ┼íina i svetlosnih dodataka, sa kojim je zadovoljena i lepota i prakti─Źnost primene. Osim ve─ç standardnog kori┼í─çenja, kao ugradna, nadgradna ili vise─ça plafonska rasveta, magnetik sistem je implementiran i u modele zidne i podne lampe. Metalne trake od ekstrudiranog aluminijuma u crnoj boji, sa umetnutim, i na razli─Źitim razmacima postavljenim svetle─çim komponentama, predstavljaju i izvor svetlosti i dekor na zidu.

Magnetna šinska rasveta

foto: E.L.L

Laka instalacija

Laka instalacija i mogu─çnost kombinovanja razli─Źitih svetlosnih umetaka, inserta, spotova, reflektora i visilica na ovaj sistem, u─Źinila je da magnetna ┼íinska rasveta dobije zna─Źajno mesto u opremanju enterijera. Jednostavno ubacivanje i menjanje mesta svetlosnim umecima daje mogu─çnost brzog restruktuiranja i prilago─Ĺavanja svetlosti trenutku i potrebnoj atmosferi. Kod austrijskog proizvo─Ĺa─Źa Molto Luce, iz na┼íe ponude, svi umetci su ─Źak za┼íti─çeni od pogre┼ínog polariteta sa obe strane ┼íine, ┼íto instalaciju i preme┼ítanje ─Źini jo┼í jednostavnijim.

Veliki izbor svetlosnih umetaka

┼áirok izbor LED reflektora, spotova i visilica za magnetne sisteme daje skoro neograni─Źene mogu─çnosti za kombinovanje rasvete. Jednim potezom skinite magnetni reflektor i u ┼íinu ubacite magnetnu visilicu ili im promenite mesta, kad god po┼żelite. Posebno su, kao izvor svetlosti, interesantni mini reflektori, dimenzija samo 22×48 mm, koji se koriste kod zidnih i podnih lampi, ali i kao idealno re┼íenje za osvetljenje izloga ekskluzivne robe. Zbog malih dimenzija su skoro nevidljivi, ┼íto im ne umanjuje intenzitet svetla, zapravo ovi mini reflektori daju jaku, direktno usmerenu svetlost.

Magnetna šinska rasveta

foto: E.L.L

Magnetni ┼íinski sistemi iz na┼íe ponude se isti─Źu svojim apsolutno smanjenim dimenzijama, sa debljinom ┼íine koja odgovara veli─Źini nov─Źi─ça. ┼áine povezuju L, T & X konektori, kao i konektor za plafon/ zid od 90┬░ i nude sve ┼íto je potrebno za kreativne kombinacije. Pored crne, izdvaja se sve vi┼íe i bela magnetna ┼íina, sa razli─Źitim svetlosnim dodacima. Bela boja rasvete je vrlo tra┼żena u modernim stanovima, a u ELL ponudi mo┼żete na─çi modele koji odgovaraju upravo takvom zadatku.

SMART kontrola

Dodatna pogodnost modela magnetne ┼íinske rasvete iz na┼íe ponude, je upravljanje pomo─çu smart telefona. Molto Luce magnetik sistem je kompatibilan sa DALI aplikacijom, uz mogu─çnost kontrole svake svetiljke pojedina─Źno i/ili u grupama.

Magnetna šinska rasveta

foto: E.L.L

Magnetna rasveta se mo┼że uklju─Źiti i isklju─Źiti ili dimovati laganim pomeranjem prsta, kako bi se svetlosna atmosfera brzo i lako prilagodila razli─Źitim potrebama. Kada jednom isprobate kombinacije i opcije dodavanja i pomeranja izbora svetlosti koje pru┼ża magnetna ┼íinska rasveta, shvati─çete da ste sebi ili svojim klijentima napravili najbolji mogu─çi izbor. Pogledajte izdvojene modele magnetne rasvete na www.ell.rs.

ELL logo

ELECTRO LINE LUPO d.o.o.
P.C: Prhova─Źka bb, ┼áimanovci
T. +381 22 850 160
M. +381 69 880 7291
office@ell.rs
www.ell.rs