Connect with us
Energetska efikasnost

6. Me─Ĺunarodni sajam RENEXPO┬« Energy, Waste & Water

RENEXPO® Energy, Waste & Water Western Balkans
Me─Ĺunarodni sajam i konferencija
24. i 25. april 2019.
Belexpocentar, Beograd

Beograd, februar: Me─Ĺunarodni sajam RENEXPO┬« Energy, Waste & Water po ┼íesti put okuplja predstavnike industrije, donosioce odluka i stru─Źnjake u oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i upravljanja vodama, otpadnim vodama i ─Źvrstim otpadom. Sajamska izlo┼żba i teme konferencija privla─Źe me─Ĺunarodne izlaga─Źe i u─Źesnike u cilju razvoja tr┼żi┼íta Zapadnog Balkana.

Doga─Ĺaj traje dva dana u hali Belexpocentar u Beogradu, 24. i 25. aprila 2019.

Ulaz na sajamsku izlo┼żbu je besplatan za posetioce uz registraciju.

U cilju razvijanja poslovne mre┼że, koordinator programa Enterprise Europe Network u Srbiji, Privredna komora Srbije, organizova─çe poslovne sastanke za investitore, stru─Źnjake i donosioce odluka drugog dana sajma, 25. aprila 2019. Zainteresovane kompanije mogu se registrovati na RENEXPO┬« B2B platformi.

Konferencijski program obuhvata teme hidroenergija, biomasa, energija iz otpada i biogasa, upravljanje ─Źvrstim otpadom, energetska efikasnost i odr┼żivi transport. O─Źekuje se inovativna 6. Me─Ĺunarodna konferencija Male hidroelektrane u regiji Zapadnog Balkana kao i zna─Źajan pomak u razvoju tr┼żi┼íta u sektoru upravljanja otpadom. Peta me─Ĺunarodna konferencija o biogasu ima za cilj da pokrene nove teme i predstavi investicione mogu─çnosti u Srbiji, kao i ─Źetvrta po redu konferencija Upravljanje otpadom. Poseban fokus na upravljanje otpadnim vodama bi─çe na radionici za predstavnike javnih komunalnih preduze─ça koju organizuje Nema─Źko vodno partnerstvo.

Sajamska izlo┼żba predstavi─çe vi┼íe od 120 kompanija, sa preko 2000 posetilaca iz 25 evropskih i svetskih zemalja. Potvr─Ĺeni izlaga─Źi za 2019. su kompanije iz Austrije, Nema─Źke, Holandije, Belgije, Poljske, ─îe┼íke, Turske i Gr─Źke, kao i zajedni─Źki ┼ítand me─Ĺunarodnih privrednih udru┼żenja koja ┼żele da predstave potencijalne aktere na tr┼żi┼ítu.

Za više informacija posetite RENEXPO® sajt.

RENEXPO® Energy, Waste & Water Western Balkans

www.renexpo-belgrade.com      www.reeco.eu

REECO INTERNATIONAL DOO
Petra Drapšina 33
21000 Novi Sad, Serbia
Tel. +381 21 2100 151
Fax. +381 21 2101 896
www.renexpo-belgrade.com
www.renexpo-bih.com
www.reeco.eu