Connect with us
Građevina

Kompanija ACO nastavlja da podržava svoje partnere

ACO, Savski Trg

Bez obzira na korona virus i vanredno stanje u našoj zemlji gradilišta u glavnom gradu i dalje rade. Čini se da su radovi najintenzivniji na Savskom trgu. Uveliko je počelo postavljanje temelja na uglu Nemanjine i Savske ulice gde će biti postavljen spomenik Stefanu Nemanji.

S tim u vezi za sve projekte koji su u fazi izvođenja i tokom ovih vanrednih okolnosti, kao što je Savski trg, kompanija ACO će nastaviti da se trudi da isporukama podrži rad svojih partnera kako bi radovi bili obavljeni u skladu sa rokovima i po najvišim standardima. Opširnije na sledećem LINKU.

ACO, Savski Trg

ACO, radovi na Savskom trgu

ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata.

Danas ACO grupa broji više od 4800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 30 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Još jedan faktor u kome se ogleda snaga ACO kompanije je komunikacija u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Ta iskustva delimo sa partnerima sa kojima učestvujemo u realizaciji najrazličitijih građevinskih projekata kao što su aerodromi, luke i pristaništa, logistički i distributivni centri, šoping centri, hoteli, poslovni i privatni objekti, u kojima ACO proizvodi čine neizostavni deo i doprinose funkcionalnoj i estetskoj dimenziji objekta.

Za sve projekte koji su u fazi izvođenja i tokom ovih vanrednih okolnosti, kao što je Savski trg, nastavićemo da se trudimo da isporukama podržavamo rad naših partnera kako bi radovi bili obavljeni u skladu sa rokovima i po najvišim standardima.

www.aco.rs

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs