Connect with us
Gra─Ĺevina

Kompanija ACO nastavlja da podr┼żava svoje partnere

Bez obzira na korona virus i vanredno stanje u na┼íoj zemlji gradili┼íta u glavnom gradu i dalje rade. ─îini se da su radovi najintenzivniji na Savskom trgu. Uveliko je po─Źelo postavljanje temelja na uglu Nemanjine i Savske ulice gde ─çe biti postavljen spomenik Stefanu Nemanji.

S tim u vezi za sve projekte koji su u fazi izvo─Ĺenja i tokom ovih vanrednih okolnosti, kao ┼íto je Savski trg, kompanija ACO ─çe nastaviti da se trudi da isporukama podr┼żi rad svojih partnera kako bi radovi bili obavljeni u skladu sa rokovima i po najvi┼íim standardima. Op┼íirnije na slede─çem LINKU.

ACO, Savski Trg

ACO, radovi na Savskom trgu

ACO grupa je jedna od vode─çih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i pre─Źi┼í─çavanja povr┼íinskih voda i voda unutar objekata.

Danas ACO grupa broji vi┼íe od 4800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 30 proizvodnih centara. Autenti─Źnost, ose─çaj pripadanja porodici i posve─çenost ostvarenju najvi┼íih ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilaze─çi kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom li─Źnom i profesionalnom razvoju.

Jo┼í jedan faktor u kome se ogleda snaga ACO kompanije je komunikacija u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Ta iskustva delimo sa partnerima sa kojima u─Źestvujemo u realizaciji najrazli─Źitijih gra─Ĺevinskih projekata kao ┼íto su aerodromi, luke i pristani┼íta, logisti─Źki i distributivni centri, ┼íoping centri, hoteli, poslovni i privatni objekti, u kojima ACO proizvodi ─Źine neizostavni deo i doprinose funkcionalnoj i estetskoj dimenziji objekta.

Za sve projekte koji su u fazi izvo─Ĺenja i tokom ovih vanrednih okolnosti, kao ┼íto je Savski trg, nastavi─çemo da se trudimo da isporukama podr┼żavamo rad na┼íih partnera kako bi radovi bili obavljeni u skladu sa rokovima i po najvi┼íim standardima.

www.aco.rs

ACO 
gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs