Connect with us
Novosti

ACO Srbija i Crna Gora sve─Źano otvorila ACO Akademiju i izlo┼żbeni prostor!

Posle 16 godina poslovanja u Srbiji i Crnoj Gori, kompanija ACO je 17. oktobra 2019. godine uz prisustvo mnogobrojnih partnera i saradnika sve─Źano otvorila svoj novi izlo┼żbeni prostor, ─Źime je i zvani─Źno ozna─Źila po─Źetak rada ACO Akademije.

Iylo#beni prostor, komapnija ACO

Izlo┼żbeni prostor, kompanija ACO

Prisutni gosti imali su priliku da u izlo┼żbenom prostoru u┼żivo vide veliki broj eksponata sa proizvodima u realnom okru┼żenju, kao i da se upoznaju sa njihovim karakteristikama od strane eksperata kompanije ACO. Ovim su dobili kratak uvid u to na koji na─Źin ─çe ACO Akademija kao koncept pru┼żiti priliku partnerima i saradnicima kompanije, projektantima, arhitektama i izvo─Ĺa─Źima, da nau─Źe vi┼íe o na─Źinu na koji im re┼íenja kompanije ACO mogu pomo─çi prilikom izvo─Ĺenja njihovih projekata.

Gelena Andri─ç Grafakos

Jelena Andri─ç Grafakos, Managing Director ACO kompanije

Pored toga imali su priliku da ─Źuju o budu─çim trendovima u upravljanju povr┼íinskim vodama i dizajniranju gradova budu─çnosti od redovnog profesora Imperial koled┼ża u Londonu. prof. dr. ─îedomira Maksimovi─ça u njegovom predavanju ÔÇ×Blue Green SolutionsÔÇť ÔÇô sistemski pristup odr┼żivom i efikasnom razvoju urbanih sredina.

ACO kompanija otvorila izlo┼żbeni prostor

ACO kompanija, izlo┼żbeni prostor

Motivi i eksponati prisutni u celom enterijeru novootvorene ACO Akademije neguju vezu savremene umetnosti, NordArt-a i industrije, koji igraju veoma va┼żnu ulogu u vrednostima i na─Źinu rada kompanije. Ovim ─çe posetioci, pored upoznavanja sa re┼íenjima kompanije ACO, imati priliku i da se bli┼że upoznaju sa njenom filozofijom, kao i motivima koji je pokre─çu, kao ┼íto tu priliku imaju i posetioci ACO Akademije u centrali u Rendsburgu.

www.aco.rs

ACO 
gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs