Connect with us
Novosti

Besplatno stru─Źno usavr┼íavanje na LG Air Conditioning akademiji

Svi zainteresovani polaznici, partneri, studenti i eksperti iz razli─Źitih profila iz oblasti termotehnike ima─çe priliku da se potpuno besplatno stru─Źno usavr┼íavaju na LG Air Conditioning akademiji. Zbog novonastalih okolnosti, predavanja ─çe biti sprovedena online preko Adobe Connect platforme.

Online predavanja po─Źinju od danas i traja─çe tokom naredna dva meseca. Svi online treninzi i kori┼í─çenje Adobe Connect platforme su besplatni za polaznike, a sve zainteresovane firme i pojedinci se sami mogu prijavljivati putem mejla na treninge koje odaberu.

ÔÇ×Veliko nam je zadovoljstvo ┼íto ovaj projekat ne prekidamo, ve─ç ─çemo ga potpuno besplatno implementirati online. LG Air Conditioning Akademija svedo─Źi o na┼íem uverenju i posve─çenosti da kroz razmenu znanja, ekspertize i tehnologije, LG primenjuje najbolje svetske prakse koje doprinose pobolj┼íanju kvaliteta proizvoda i usluga iz domena termotehnike u SrbijiÔÇŁ, izjavio je Nenad ─îrnila, regionalni menad┼żer projekata u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska re┼íenja kompanije LG.

Osnovni cilj LG Air Conditioning akademije je preno┼íenje inovativnih znanja iz oblasti klimatizacije, pre svega stru─Źnjacima i studentima, budu─çim ekspertima iz oblasti termotehnike i tehni─Źkom osoblju koje se bavi ugradnjom i servisiranjem klima ure─Ĺaja.

Akademija je namenjena studentima, ali i stru─Źnjacima iz oblasti KGH (klimatizacija, grejanje hla─Ĺenje). Studenti i svr┼íeni diplomci ma┼íinskih fakulteta, smera termotehnike, mo─çi ─çe direktno da primene teoriju koju izu─Źavaju na fakultetu, uz mogu─çnost da sami pu┼ítaju u rad sisteme putem kompjutera i biraju opremu koja je potrebna za neki projekat preko kompjuterskih softvera. Za stru─Źnjake su predvi─Ĺeni treninzi (obuke) iz oblasti projektovanja, monta┼że, pu┼ítanja u rad, odr┼żavanja i servisiranja sistema klimatizacije.

Kroz LG Air Conditioning akademiju je od 2011. godine do sada pro┼íao veliki broj polaznika iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine ┼żeljnih sticanja znanja i ve┼ítina u radu sa najsavremenijim ure─Ĺajima iz ove oblasti.