Connect with us
Novosti

Besplatno stručno usavršavanje na LG Air Conditioning akademiji

Besplatna online predavanja na LG Akademiji za klimatizaciju

Svi zainteresovani polaznici, partneri, studenti i eksperti iz različitih profila iz oblasti termotehnike imaće priliku da se potpuno besplatno stručno usavršavaju na LG Air Conditioning akademiji. Zbog novonastalih okolnosti, predavanja će biti sprovedena online preko Adobe Connect platforme.

Online predavanja počinju od danas i trajaće tokom naredna dva meseca. Svi online treninzi i korišćenje Adobe Connect platforme su besplatni za polaznike, a sve zainteresovane firme i pojedinci se sami mogu prijavljivati putem mejla na treninge koje odaberu.

„Veliko nam je zadovoljstvo što ovaj projekat ne prekidamo, već ćemo ga potpuno besplatno implementirati online. LG Air Conditioning Akademija svedoči o našem uverenju i posvećenosti da kroz razmenu znanja, ekspertize i tehnologije, LG primenjuje najbolje svetske prakse koje doprinose poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga iz domena termotehnike u Srbiji”, izjavio je Nenad Črnila, regionalni menadžer projekata u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja kompanije LG.

Osnovni cilj LG Air Conditioning akademije je prenošenje inovativnih znanja iz oblasti klimatizacije, pre svega stručnjacima i studentima, budućim ekspertima iz oblasti termotehnike i tehničkom osoblju koje se bavi ugradnjom i servisiranjem klima uređaja.

Akademija je namenjena studentima, ali i stručnjacima iz oblasti KGH (klimatizacija, grejanje hlađenje). Studenti i svršeni diplomci mašinskih fakulteta, smera termotehnike, moći će direktno da primene teoriju koju izučavaju na fakultetu, uz mogućnost da sami puštaju u rad sisteme putem kompjutera i biraju opremu koja je potrebna za neki projekat preko kompjuterskih softvera. Za stručnjake su predviđeni treninzi (obuke) iz oblasti projektovanja, montaže, puštanja u rad, održavanja i servisiranja sistema klimatizacije.

Kroz LG Air Conditioning akademiju je od 2011. godine do sada prošao veliki broj polaznika iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine željnih sticanja znanja i veština u radu sa najsavremenijim uređajima iz ove oblasti.