Connect with us
Enterijer

Luster- tradicija u modernom ruhu

Luster je definitivno jedan od zauvek aktuelnih delova doma koji asociraju na raskoÅ”, balove i dvorove. Svojim treperavim kristalima i toplim svetlom, dodaju dramu i glamur u bilo koji enterijer. Ali dok je vecĢina lustera koje ste do sada videli verovatno velika i glomazna kombinacija svetla i visećih kristala, Infinite Aura Swarovski Crystal Ceiling Pendant, oduÅ”evljava svojim minimalističkim dizajnom.

Luster je dizajnirala firma Ideo za Swarovski, i sadrži veliki broj svetlucavih kristala. Nemojte očekivati da oni vise sa svih strana budući da su strateÅ”ki postavljeni unutar kružnog dizajna kako bi kreirali jednu suptilnu pojavu. Dakle, minimalistički luksuz.

Foto: Luxury Launches

Ideo je kreirao kompaktni luster s namerom da on bude kompatibilan sa modernim domovima. Inovativni dizajn karakteriŔe prsten od metala koji je iznutra obložen kristalima Swarovski koji odražavaju svetlost koju emituju LED diode integrisane u luster.

U srediÅ”tu prstena nalazi se podloga od ogledala koja odražava kristale i svetlost kako bi se dobila beskonačna refeksija. Možete kontrolisati LED svetla pomocĢu aplikacije koja vam omogucĢava da izaberete različite modove koji nude različite svetlosne efekte.

Ova kolekcija Infinite Aura od strane Swarovski dostupna je od ovog leta u ovlaÅ”cĢenim Swarovski prodavnicama rasvete sa cenama od $2000 za zidnu verziju pa do $ 5000 za veću plafonsku lampu.

Izvor Luxury Launches