Connect with us
Enterijer

Luster- tradicija u modernom ruhu

Luster je definitivno jedan od zauvek aktuelnih delova doma koji asociraju na rasko┼í, balove i dvorove. Svojim treperavim kristalima i toplim svetlom, dodaju dramu i glamur u bilo koji enterijer. Ali dok je vec╠üina lustera koje ste do sada videli verovatno velika i glomazna kombinacija svetla i vise─çih kristala, Infinite Aura Swarovski Crystal Ceiling Pendant, odu┼íevljava svojim minimalisti─Źkim dizajnom.

Luster je dizajnirala firma Ideo za Swarovski, i sadr┼żi veliki broj svetlucavih kristala. Nemojte o─Źekivati da oni vise sa svih strana budu─çi da su strate┼íki postavljeni unutar kru┼żnog dizajna kako bi kreirali jednu suptilnu pojavu. Dakle, minimalisti─Źki luksuz.

Foto: Luxury Launches

Ideo je kreirao kompaktni luster s namerom da on bude kompatibilan sa modernim domovima. Inovativni dizajn karakteri┼íe prsten od metala koji je iznutra oblo┼żen kristalima Swarovski koji odra┼żavaju svetlost koju emituju LED diode integrisane u luster.

U sredi┼ítu prstena nalazi se podloga od ogledala koja odra┼żava kristale i svetlost kako bi se dobila beskona─Źna refeksija. Mo┼żete kontrolisati LED svetla pomoc╠üu aplikacije koja vam omoguc╠üava da izaberete razli─Źite modove koji nude razli─Źite svetlosne efekte.

Ova kolekcija Infinite Aura od strane Swarovski dostupna je od ovog leta u ovlašćenim Swarovski prodavnicama rasvete sa cenama od $2000 za zidnu verziju pa do $ 5000 za veću plafonsku lampu.

Izvor Luxury Launches