Connect with us
Novosti

IFA 2023 sajam u Berlinu – Otkrijte ┼íta povezuje pametne ekrane, operativni sistem i inovacije

Hisense ÔÇ×VI┼áE OD TEHNOLOGIJEÔÇť prezentacija pokazao je kako izgleda dom budu─çnosti dostupan svima!

Hisense, globalna korporacija potro┼ía─Źke elektronike, kao vode─çi partner ovogodi┼ínjeg IFA sajma u Berlinu, otvorila je ovaj izuzetno zna─Źajan doga─Ĺaj keynote prezentacijom Fi┼íera Jua, predsednika Hisense Group Holdings Co., Ltd.

IFA 2023 sajam u Berlinu

IFA 2023 sajam u Berlinu

Fi┼íer Ju je odr┼żao govor na temu The Scenario-driven Future of Tech i obe─çao da ─çe kompanija nastaviti da donosi inovacije svima i fokusirati se na visokokvalitetan rast kako u domu, tako i izvan njega. Ju je ekskluzivno otkrio i to da ─çe Hisense biti zvani─Źni partner UEFA EURO 2024Ôäó, i to tre─çi put zaredom. Hisense je postigao izuzetan uspeh ┼íirenjem poslovanja globalno, pa je kompanija sada prisutna u 160 zemalja i drugi je po veli─Źini proizvo─Ĺa─Ź televizora na svetu.

Fišer Ju Hisense

Fišer Ju Hisense

Kori┼í─çenjem ekrana za povezivanje integrisanih mre┼ża sa Cloud uslugama i pru┼żanjem personalizovanih usluga kroz pristup zasnovan na scenarijima, Hisense je uspostavio sna┼żan tehni─Źki sistem: Ekrani, operativni sistem i platforma. Ubudu─çe, Hisense planira da pro┼íiri svoju mre┼żu ekrana i da kontinuirano unapre─Ĺuje svoj VIDAA OS sistem i ConnectLife platformu. Tako─Ĺe, kompanija ─çe raditi na pobolj┼íanju personalizovanih usluga i sveobuhvatnog korisni─Źkog iskustva.

Ljudi kao centar tehnološke budućnosti

Na ovogodi┼ínjem IFA sajmu, Hisense je predstavio asortiman proizvoda za dom i inovativne povezane tehnologije za ┼żivot – Go Tech, and Beyond – i to velikim premijerama i kroz razli─Źita dostignu─ça svog portfolija. Me─Ĺu njima su UX, U8, Laser TV, serija PureFlat fri┼żidera sa pametnim ekranima velikih dijagonala, kao i proizvodi za kuvanje, pranje posu─Ĺa i ode─çe, i kako ─çe oni pomo─çi potro┼ía─Źima u njihovom svakodnevnom ┼żivotu.

Hisense tokom IFA sajma naglasak stavlja na inovativnu tehnologiju koju nudi i pokazuje snagu i interaktivnost svog asortimana proizvoda. To posti┼że najsavremenijom tehnologijom, autenti─Źnim dizajnom i malo druga─Źijim rasporedom kroz razli─Źite ┼żivotne stilove i scenarije, uklju─Źuju─çi namensku zonu za gejmere, gde se koristi U7 TV i kroz umetni─Źku galeriju, koja koristi Frame TV da inspiri┼íe kreativni dom. Osim toga, na Hisense ┼ítandu nalazio se i trofej UEFA EURO 2024Ôäó, koji su posetioci mogli da vide u┼żivo i slikaju se s njim.

Trofej UEFA EURO 2024 na IFA 2023 sajamu u Berlinu

Trofej UEFA EURO 2024 na IFA 2023 sajamu u Berlinu

Pored najnovijih proizvoda, izlo┼żene su i neke od Hisense tehnologija, uklju─Źuju─çi one za pobolj┼íanje kvaliteta slike, VIDAA operativni sistem i ConnectLife. ULED X platforma pomera granice kvaliteta slike zahvaljuju─çi uzbudljivim inovacijama kao ┼íto su Hi-Light opti─Źki sistem, Hi-View Engine X ─Źipset i najsavremenije komponente ekrana Obsidian. VIDAA OS podi┼że letvicu za strimovanje sadr┼żaja unapre─Ĺenim funkcijama i hardverom koji je dostupan svima. ConnectLife se fokusira na potrebe korisnika za zdravlje, udobnost i u┼ítedu energije, pru┼żaju─çi im ┼íirok spektar mogu─çih upotreba i usluga uklju─Źuju─çi pametne kuhinje, pametnu energiju, pametne usluge, pametno pre─Źi┼í─çavanje vazduha i pametnu negu.

Hisense je, tako─Ĺe, razvio digitalni Laser engine nove generacije (LPU) koriste─çi sopstvenu tehnologiju. Novi LPU u mogu─çnosti je da precizno kontroli┼íe svetlost na nanoskali, posti┼żu─çi ┼íirok spektar i preciznu korekciju i prikaz boja.