Connect with us

Enterijer

Još jedna dobra saradnja: Dolce & Gabbana i Smeg!

Objavljeno

:

Ove godine u svetu tehnike i kućnih uređaja bilo je nekih zaista neočekivanih, ali na kraju pokazalo se, vrhunskih „ortakluka“. Pisali smo već o saradnji Volkswagen-a  i slovenačkog brenda Gorenje i njihovom Retro Special Edition frižideru, a sada predstavljamo još jednu, jednako interesantnu.

Naime, Dolce & Gabbana i Smeg se pridružuju kreativnim snagama za stvaranje brenda pod nazivom „Sicilija je moja ljubav, pravi projekat Made in Itali, gde se stručnjaci iz sveta visoke mode i dizajna susreću i kreiraju jedinstvene kućne aparate koji otkrivaju jednu pravu italijansku priču.

Foto: www.dolcegabbana.com

Nakon prošlogodišnjeg uspeha kada su se SMEG i Dolce & Gabbana udružili za realizaciju 100 jedinstvenih ručnih frižidera, ove godine su se fokusirali na manje proizvode kao što su tosteri, citrus sokovnici, aparati za kafu, kotlovi, mikseri i sokovnici.

Svi ovi proizvodi ukrašeni su reflektivnim interpretacijama sicilijanskog folklora. Limonovi, kruške i svetlo crvene trešnje predstavljaju sicilijanske ukrase koji su uokvireni u trikotne motive poznate pod imenom crocchi.  Aparati su pokriveni delikatnim cvetnim motivima i slikama zadivljujuće Mount Etne, okružene ukrasnim listovima akantusa. Sve ove teme i dekorativni simboli su suštinski vezani za Siciliju i važne aspekte estetike Domenico Dolce i Stefana Gabbane.

Foto: www.dolcegabbana.com

Hrana, tipični proizvodi južne Italije i njihovi recepti tradicionalnih jela su vučna sila zbog kojih će se vaša duša uvek vratiti, a bez obzira na pripadnost dve kompanije različitim kreativnim sektorima, one su vezane snažnim vrednostima Made in Itali branda i strast je nešto što ih neraskidivo veže.

Dakle, u krajnjoj liniji … sada ne morate razdvajati kuhinjske aparate i umetnost.  Sada su tu za vas, u zajedničkoj misiji lepog i korisnog.

Prevedeno sa stranice: www.dolcegabbana.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno