Connect with us
Enterijer

Još jedna dobra saradnja: Dolce & Gabbana i Smeg!

Ove godine u svetu tehnike i ku─çnih ure─Ĺaja bilo je nekih zaista neo─Źekivanih, ali na kraju pokazalo se, vrhunskih „ortakluka“. Pisali smo ve─ç o saradnji Volkswagen-a┬á┬ái slovena─Źkog brenda┬áGorenje┬ái njihovom Retro Special Edition fri┼żideru, a sada predstavljamo jo┼í jednu, jednako interesantnu.

Naime, Dolce & Gabbana i Smeg se pridru┼żuju kreativnim snagama za stvaranje brenda pod nazivom „Sicilija je moja ljubav, pravi projekat Made in Itali, gde se stru─Źnjaci iz sveta visoke mode i dizajna susrec╠üu i kreiraju jedinstvene kuc╠üne aparate koji otkrivaju jednu pravu italijansku pri─Źu.

Neobi─Źan dizajn tostera za hleb

Foto: www.dolcegabbana.com

Nakon pro┼ílogodi┼ínjeg uspeha kada su se SMEG i Dolce & Gabbana udru┼żili za realizaciju 100 jedinstvenih ru─Źnih fri┼żidera, ove godine su se fokusirali na manje proizvode kao ┼íto su tosteri, citrus sokovnici, aparati za kafu, kotlovi, mikseri i sokovnici.

Svi ovi proizvodi ukra┼íeni su reflektivnim interpretacijama sicilijanskog folklora. Limonovi, kru┼íke i svetlo crvene tre┼ínje predstavljaju sicilijanske ukrase koji su uokvireni u trikotne motive poznate pod imenom┬ácrocchi.┬á Aparati su pokriveni delikatnim cvetnim motivima i slikama zadivljujuc╠üe Mount Etne, okru┼żene ukrasnim listovima akantusa. Sve ove teme i dekorativni simboli su su┼ítinski vezani za Siciliju i va┼żne aspekte estetike Domenico Dolce i Stefana Gabbane.

Neobi─Źan dizajn miksera

Foto: www.dolcegabbana.com

Hrana, tipi─Źni proizvodi ju┼żne Italije i njihovi recepti tradicionalnih jela su vu─Źna sila zbog kojih ─çe se va┼ía du┼ía uvek vratiti, a bez obzira na pripadnost dve kompanije razli─Źitim kreativnim sektorima, one su vezane sna┼żnim vrednostima Made in Itali branda i strast je ne┼íto ┼íto ih neraskidivo ve┼że.

Dakle, u krajnjoj liniji … sada ne morate razdvajati kuhinjske aparate i umetnost.┬á Sada su tu za vas, u zajedni─Źkoj misiji lepog i korisnog.

Prevedeno sa stranice: www.dolcegabbana.com