Connect with us
Promo

EGGER Vodi─Ź za dekore: Koncept kapsule

Otvorite EGGER Kapsule i na─Ĺite inspiraciju!

Vreme je za novi vid savetovanja o dekorima

Sa novom Kolekcijom dekora 24+ EGGER uspostavlja i novi vid savetovanja o dekorima i preporuke za njihovo kombinovanje u skladu sa vremenom: EGGER koncept kapsule. Koncept kapsule je izveden iz koncepta ÔÇ×Capsule Wardrobe“, gde se nekoliko kvalitetnih komada ode─çe mo┼że kombinovati na razli─Źite na─Źine. Na isti na─Źin koristimo koncept kapsule za predstavljanje dekora i pri tome dajemo preporuke za najrazli─Źitije primene, trendove i mogu─çnosti kombinovanja. U kapsulama su uklju─Źeni noviteti, kao i postoje─çi dobro poznati dekori. Snaga EGGER koncepta kapsule je davanje slobode u dizajnu i fleksibilnost.

Egger koncept kapsule

foto: Egger

Kapsula – Zagasite zelene

U ÔÇ×biofilnom dizajnu“ zelena je va┼żna boja koja se uvek povezuje sa megatrendom odr┼żivosti. Mat i zagasite zelene se ─Źesto pojavljuju u brojnim nijansama od svetle do tamne. Zajedno one predstavljaju zelenu raznolikost prirode i naro─Źito skladno se uklapaju sa prirodno svetlim drvnim dekorima i hrapavim dekorima platna.

Egger dekori podnih obloga

foto: Egger

EGGER Kapsule na pregledan na─Źin sumiraju inspiraciju i dizajnerska re┼íenja iz Kolekcije dekora 24+. Tu smo objedinili najrazli─Źitije inspiracije, utiske sa sajmova ili aktuelne trendove u dizajnu – sve povezano s razli─Źitim oblastima primene. Svaka kapsula donosi odabrane dekore koje mo┼żete ciljano koristiti u projektovanju, za konsultacije sa kupcima ili unapre─Ĺenje dizajna. Palete dekora se mogu fleksibilno kombinovati i nude mogu─çnost uklapanja i va┼íih vlastitih ideja.

Egger koncept kapsule

foto: Egger

Po┼íto su dekori savr┼íeno koordinirani, svaki od njih mo┼że me─Ĺusobno fleksibilno da se kombinuje, a odgovaraju─çe kant trake garantuju savr┼íenu uskla─Ĺenost dekora. To vam daje sigurnost prilikom planiranja.

Kapsula – Topli materijali

Kod ure─Ĺenja javnih prostora sve vi┼íe se tra┼że smireni i topli materijali. Topli drvni dekori sa svetlim, prirodnim elementima daju prirodnost koja ne deluje previ┼íe rustikalno. Uzbudljivi metalik efekti odi┼íu izrazitom elegancijom, naro─Źito u javnim prostorima poput ugostiteljskih objekata. Efekti kamena, s toplom igrom boja u kombinaciji s tamnim uni dekorima, kreiraju vrlo upe─Źatljiv izgled.

Egger dekori podnih obloga

foto: Egger

Inovativni EGGER koncept kapsule je ve─ç osvojio nagradu ÔÇ×Pobednik“ u kategoriji ÔÇ×Excellent Communication Design – Online Publications“ na dodeli nema─Źkih nagrada za dizajn 2024. godine.

Egger logo

Kontakt:
info-rs@egger.com
www.egger.com