Connect with us
Energetska efikasnost

Dodeljene zlatne medalje MTP Gold Medal ÔÇô BUDMA, Poljska

Sa velikim zadovoljstvom, predstavljamo Vam spisak od 35 proizvoda koji su nagra─Ĺeni presti┼żnom MTP Gold Medal nagradom BUDMA sajma! Spisak je upotpunjen i sa 3 nagra─Ĺena proizvoda WinDoor-tech sajma. Ovi proizvodi ─çe napraviti veliku razliku u gra─Ĺevinskom sektoru u 2018. godini. ─îestitamo dobitnicima!

Inovacija i visok kvalitet proizvoda i materijala su parametri kojim smo se vodili u izboru za dodelu nagrada. Tako da ovi proizvodi zaslu┼żuju posebnu pa┼żnju, a sve ─çete mo─çi da ih vidite tokom sajma BUDMA i WinDoor-tech.

Mo┼żete da glasate za najbolji proizvod, po Va┼íem mi┼íljenju, klikom na ovaj link, koji ─çe na kraju glasanja dobiti dodatnu nagradu: MTP Gold Medal ÔÇô Selekcija potro┼ía─Źa. Tako─Ĺe, mo┼żete glasati tokom sajma u specijalnoj master zoni (paviljon 5 i 7).

MTP Gold Medal nagradu BUDMA sajma dodeljuje ┼żiri, na ─Źelu sa prof. dr. Joseph Hasiczak, direktorom instituta Structural Engineering sa odeljenja Civil and Environmental Engineering University of Technology.

Listu svih proizvoda, nagra─Ĺenih MTP Gold Medal nagradom mo┼żete pogledati na linku.

www.budma.pl/en

Izvor: www.prozorivrata.com