Connect with us
Budućnost

Šta se dobije kada se ukrste Volkswagen i Gorenje? (Video)

Kada kažemo Volkswagen naravno da je automobil i to kvalitetan, prva asocijacija. Zato ćete, verujem biti iznenađeni kada vam kažem da je najnoviji proizvod ovog brenda nešto što može da se stavi u kuhinju i svako od nas ima barem jedan u svom stanu. Verovali ili ne u pitanju je frižider tako da ćete uskoro moći da parkirate dobro poznati retro stil koji volite u vašoj kuhinji, zahvaljujući partnerstvu Volkswagena sa dizajnerom Gorenja iz Slovenije.

Dizajn frizidera Wolksvagen

Foto: www.housebeautiful.com

Naime, dve kompanije su udružile snage da kreiraju frižider VW Bulli specijalnog izdanja Gorenje Retro. Šarmantni dizajn ima izvanredni stilski stil spolja, ali unutar njega se nalazi i najsavremenija tehnologija na tržištu. Govorimo o DinamiCooling-u, koji je napredni sistem ventilatora koji ravnomerno raspodeljuje temperaturu u frižideru, jednako stižući u sve uglove i police.

Zatim postoji tehnologija IonAir, koja pretenduje da bude omiljena. Ona je tu da obogaćuje hladni vazduh dodatnim negativnim jonima koji sprečavaju neprijatne mirise da preuzimaju unutrašnjost aparata (poput sinoćnih ostataka ribe) i pomaže hranu da zadrži dobre stvari, poput minerala i vitamina i da duže ostane sveža. Genijalno. Ako ova saradnja dva giganta u svojoj oblasti uopšte ima mana, ona je „siromaštvo“ u bajama. Naime, ovaj retro frižider biće dostupan u samo dve boje, bebi plavoj i tamno crvenoj. Što se mene tiče, frižider izgleda toliko dobro da bih bila spremna ostale stvari u kuhinji prilagodim ovim bojama. Šta vi kažete?

Deo teksta preveden sa stranice: www.housebeautiful.com