Connect with us
Budu─çnost

Šta se dobije kada se ukrste Volkswagen i Gorenje? (Video)

Kada ka┼żemo Volkswagen naravno da je automobil i to kvalitetan, prva asocijacija. Zato ─çete, verujem biti iznena─Ĺeni kada vam ka┼żem da je najnoviji proizvod ovog brenda ne┼íto ┼íto mo┼że da se stavi u kuhinju i svako od nas ima barem jedan u svom stanu. Verovali ili ne u pitanju je fri┼żider tako da ─çete uskoro moc╠üi da parkirate dobro poznati retro stil koji volite u va┼íoj kuhinji, zahvaljujuc╠üi partnerstvu Volkswagena sa dizajnerom Gorenja iz Slovenije.

Dizajn frizidera Wolksvagen

Foto: www.housebeautiful.com

Naime, dve kompanije su udru┼żile snage da kreiraju fri┼żider VW Bulli specijalnog izdanja Gorenje Retro. ┼áarmantni dizajn ima izvanredni stilski stil spolja, ali unutar njega se nalazi i najsavremenija tehnologija na tr┼żi┼ítu. Govorimo o DinamiCooling-u, koji je napredni sistem ventilatora koji ravnomerno raspodeljuje temperaturu u fri┼żideru, jednako sti┼żu─çi u sve uglove i police.

Zatim postoji tehnologija IonAir, koja pretenduje da bude omiljena. Ona je tu da obogac╠üuje hladni vazduh dodatnim negativnim jonima koji spre─Źavaju neprijatne mirise da preuzimaju unutra┼ínjost aparata (poput sinoc╠ünih ostataka ribe) i poma┼że hranu da zadr┼żi dobre stvari, poput minerala i vitamina i da du┼że ostane sve┼ża. Genijalno. Ako ova saradnja dva giganta u svojoj oblasti uop┼íte ima mana, ona je „siroma┼ítvo“ u bajama. Naime, ovaj retro fri┼żider bi─çe dostupan u samo dve boje, bebi plavoj i tamno crvenoj. ┼áto se mene ti─Źe, fri┼żider izgleda toliko dobro da bih bila spremna ostale stvari u kuhinji prilagodim ovim bojama. ┼áta vi ka┼żete?

Deo teksta preveden sa stranice: www.housebeautiful.com