Connect with us
Energetska efikasnost

#WGBW2022 dvodnevna konferencija: Dani dobre prakse

13. septembar / 09-16 ─Źasova / Privredna Komora Srbije / Resavska 15 / Beograd

16. septembar / 10-14 ─Źasova / Gra─Ĺevinski fakultet UB / Bulevar kralja Aleksandra 73 / Beograd

Savet zelene gradnje Srbije ove godine Svetsku nedelju zelene gradnje #WGBW2022 obele┼żava 13. i 16. septembra u Beogradu, u vidu organizacije dvodnevne konferencije DANI DOBRE PRAKSE, kao deo svetske kampanje #GradimoZaSve, sa ciljem da vrati ljude u fokus izgra─Ĺene sredine.

#WGBW2022

#WGBW2022

Organizaciji Konferencije I dana je uz podr┼íku PKS, kao doma─çina doga─Ĺaja, dok je II dan Konferencije organizovan u partnerstvu sa ─Źlanicama Gra─Ĺevinskim i Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

Nedelja zelene gradnje, kao jedna od najve─çih svetskih kampanja za ubrzavanje odr┼żivog razvoja izgra─Ĺene sredine ┼íirom sveta, ima za cilj da pozove globalnu zajednicu da ubrza klimatske akcije za izgra─Ĺenu sredinu sa Net Zero emisijom ugljenika ÔÇô za unapre─Ĺenje zajednica i ekonomija. Savet zelene gradnje Srbije, kao nacionalni ─Źlan WorldGBC, pridru┼żuje se ovoj inicijativi i kampanji.

Konferencija treba da odgovori na klju─Źno pitanje: ÔÇ×Kako kreiramo dobru praksu?ÔÇť

Za prisustvo konferenciji neophodna je registracija gde mo┼żete da odaberete na─Źin prisustva konferenciji (za dan 1 je potrebno odabrati i na─Źin prisustva: u┼żivo ili online).

Ta─Źnije, na koji na─Źin kreiramo dobru zelenu praksu koja mo┼że da bude polazna ta─Źka daljeg odr┼żivog razvoja. Pridru┼żite nam se da postavljanjem pravih pitanja, pru┼żanjem kvalitetnih informacija, izlaganjem profesionalnih dostignu─ça i zaklju─Źaka, razmotrimo ovu temu.

Bulevar Mihajla Pupina 165g
11070 Novi Beograd
TEL/FAX: + 381 11 220 5 809
TEL: +381 63 470570
Info@serbiagbc.rs
www.serbiagbc.rs