Connect with us
Energetska efikasnost

#WGBW2022 dvodnevna konferencija: Dani dobre prakse

Nedelja zelene gradnje

13. septembar / 09-16 časova / Privredna Komora Srbije / Resavska 15 / Beograd

16. septembar / 10-14 časova / Građevinski fakultet UB / Bulevar kralja Aleksandra 73 / Beograd

 

Savet zelene gradnje Srbije ove godine Svetsku nedelju zelene gradnje #WGBW2022 obeležava 13. i 16. septembra u Beogradu, u vidu organizacije dvodnevne konferencije DANI DOBRE PRAKSE, kao deo svetske kampanje #GradimoZaSve, sa ciljem da vrati ljude u fokus izgrađene sredine.

#WGBW2022

#WGBW2022

Organizaciji Konferencije I dana je uz podršku PKS, kao domaćina događaja, dok je II dan Konferencije organizovan u partnerstvu sa članicama Građevinskim i Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

Nedelja zelene gradnje, kao jedna od najvećih svetskih kampanja za ubrzavanje održivog razvoja izgrađene sredine širom sveta, ima za cilj da pozove globalnu zajednicu da ubrza klimatske akcije za izgrađenu sredinu sa Net Zero emisijom ugljenika – za unapređenje zajednica i ekonomija. Savet zelene gradnje Srbije, kao nacionalni član WorldGBC, pridružuje se ovoj inicijativi i kampanji.

Konferencija treba da odgovori na ključno pitanje: „Kako kreiramo dobru praksu?“

Za prisustvo konferenciji neophodna je registracija gde možete da odaberete način prisustva konferenciji (za dan 1 je potrebno odabrati i način prisustva: uživo ili online).

Tačnije, na koji način kreiramo dobru zelenu praksu koja može da bude polazna tačka daljeg održivog razvoja. Pridružite nam se da postavljanjem pravih pitanja, pružanjem kvalitetnih informacija, izlaganjem profesionalnih dostignuća i zaključaka, razmotrimo ovu temu.

Bulevar Mihajla Pupina 165g
11070 Novi Beograd
TEL/FAX: + 381 11 220 5 809
TEL: +381 63 470570
Info@serbiagbc.rs
www.serbiagbc.rs