Connect with us
Promo

Novi ciklus konkursa za Wienerberger Brick Award 2020 je počeo!

Nagrada Wienerberger Brick, koja je prvi put uvedena 2004. godine, je arhitektonska nagrada koja se dodeljuje svake dve godine za izuzetne primere modernih i inovativnih arhitektonskih reŔenja u kojima se koristi opeka.

Wienerberger će 2020. godine po deveti put proglasiti pobednike ovog konkursa. Prijave projekata putem online alata mogu podneti arhitekte, kritičari i novinari arhitekture. 2018. godine učestvovalo je skoro 600 projekata iz viÅ”e od 50 zemalja.

Nagrada uključuje pet kategorija:

  • Feeling at home
  • Living together
  • Working together
  • Sharing public spaces
  • Building outside the box.

Kategorije su usmerene na inovativne koncepte i načine koriŔćenja opeke, koriŔćenje novih tehnologija gradnje, unikatnu opeku i posebne ukrase u projektu.
KoriŔćenje Wienerberger proizvoda nije obavezan uslov za učestvovanje. Posebna pažnja se pridaje tome kako se projektom objedinjuje funkcionalnost, održivost i energetska efikasnost. Važan kriterijum za podnoÅ”enje prijava je da se značajan deo projekta mora sastojati od glinenog građevinskog materijala i mora biti aktuelni projekat, koji je zavrÅ”en 2016. ili nakon 2016.

Za viŔe informacija o Wienerberger Brick Award-u, kao i o načinu konkurisanja pročitajte na www.wienerberger.rs/brick-award

Očekujemo VaŔe prijave!

Wienerberger je najveći svetski proizvođač opeke (Porotherm, Terca), tržiÅ”ni lider u proizvodnji glinenog crepa (Tondach, Koramic) u Evropi.

WIENERBERGER doo KANJIŽA
Subotički put 57,24420 Kanjiža
T. +381 24873303
office.rs@wienerberger.com
www.wienerberger.rs