Connect with us
Promo

Novi ciklus konkursa za Wienerberger Brick Award 2020 je po─Źeo!

Nagrada Wienerberger Brick, koja je prvi put uvedena 2004. godine, je arhitektonska nagrada koja se dodeljuje svake dve godine za izuzetne primere modernih i inovativnih arhitektonskih rešenja u kojima se koristi opeka.

Wienerberger ─çe 2020. godine po deveti put proglasiti pobednike ovog konkursa. Prijave projekata putem online alata mogu podneti arhitekte, kriti─Źari i novinari arhitekture. 2018. godine u─Źestvovalo je skoro 600 projekata iz vi┼íe od 50 zemalja.

Nagrada uklju─Źuje pet kategorija:

  • Feeling at home
  • Living together
  • Working together
  • Sharing public spaces
  • Building outside the box.

Kategorije su usmerene na inovativne koncepte i na─Źine kori┼í─çenja opeke, kori┼í─çenje novih tehnologija gradnje, unikatnu opeku i posebne ukrase u projektu.
Kori┼í─çenje Wienerberger proizvoda nije obavezan uslov za u─Źestvovanje. Posebna pa┼żnja se pridaje tome kako se projektom objedinjuje funkcionalnost, odr┼żivost i energetska efikasnost. Va┼żan kriterijum za podno┼íenje prijava je da se zna─Źajan deo projekta mora sastojati od glinenog gra─Ĺevinskog materijala i mora biti aktuelni projekat, koji je zavr┼íen 2016. ili nakon 2016.

Za vi┼íe informacija o Wienerberger Brick Award-u, kao i o na─Źinu konkurisanja pro─Źitajte na www.wienerberger.rs/brick-award

O─Źekujemo Va┼íe prijave!

Wienerberger je najve─çi svetski proizvo─Ĺa─Ź opeke (Porotherm, Terca), tr┼żi┼íni lider u proizvodnji glinenog crepa (Tondach, Koramic) u Evropi.

WIENERBERGER doo KANJI┼ŻA
Suboti─Źki put 57,24420 Kanji┼ża
T. +381 24873303
office.rs@wienerberger.com
www.wienerberger.rs