Connect with us
Novosti

Delta term i Aquatherm ÔÇô 30 godina zajedni─Źke saradnje

Aquatherm GMBH, najve─çi svetski proizvo─Ĺa─Ź cevnih sistema od polipropilena ove godine obele┼żio je 50 godina postojanja.

Pre pedeset godina nema─Źki preduzetnik Gerhard Rozenberg po─Źeo je proizvodnju plasti─Źnih cevi za vodu i grejanje. Taj revolucionarni korak zapo─Źeo je u svojoj gara┼żi u malom mestu Attendorn. Dugogodi┼ínji naporni rad na veoma inovativnim i u to vreme osporavanim re┼íenjima u polimernoj industriji Aquatherm je krunisao uspehom pa sada njegovi proizvodi slove za ÔÇ×trend setteraÔÇť i lidera na polju instalacija.

Beskompromisni nema─Źki kvalitet i istrajnost u kvalitetu uspeli su da promovi┼íu kompaniju Aquatherm u najpouzdanijeg dobavlja─Źa cevnih sistema u ─Źak 75 zemalja sveta. Preko svojih 7 kompanija i sa oko 70 partnerskih firmi, ─Źiji se proizvodi distribuiraju na svim kontinentima, u ve─çini zemalja stoje za tr┼żi┼ínog lidera na tom polju.

Na podru─Źju Srbije i Crne Gore njihov ekskluzivni partner je kompanija Delta term d.o.o. Beograd koja zastupa Aquatherm ve─ç 30 godina. Iz godine u godinu dele─çi zajedni─Źku strategiju uspeli smo da postavimo Aquatherm na poziciju koja mu sa pravom pripada ÔÇô broj jedan. Implementacija proizvoda prolazi kroz sve kanale prodaje, a naravno, uz maksimalnu tehni─Źku podr┼íku in┼żenjerskog i prodajnog kadra Delta term-a.

I pre trideset godina, kada je Delta term prvi put promovisao Aquatherm u Beogradu profesionalni sektor ga je te┼íko prihvatao, osporavanja su bila velika i tendencija da se ostane na neinventivnom i zastarelom ─Źeli─Źnom cevovodu bila su neumoljiva. Me─Ĺutim, pronalazile su se arhitekte, investitori, ViK i HVAC projektanti, izvo─Ĺa─Źi, instalateri i kolege iz trgovinske bran┼íe koji su prepoznali velike prednosti Aquatherm-a, njegove u┼ítede u vremenu kao i trajnost i funkcionalnost sistema. To je izrodilo veliki broj referentnih projekata gde je ugra─Ĺen Aquatherm dok se za nove projekte ugradnja podrazumeva.

Aquatherm proizvodi se manifestuju u nekoliko grupa instalacija: Aquatherm GREEN, Aquatherm BLUE, Aquatherm RED, Aquatherm ENERGY i Aquatherm BLACK.

Sistemi transporta pija─çe vode u objektima

foto: Aquatherm

Sistemi transporta pija─çe vode u objektima

Aquatherm GREEN, neprikosnovena ÔÇ×zelena vodovodna cevÔÇŁ za razliku od sli─Źnih na tr┼żi┼ítu ima i cevi za razvod tople vode i recirkulacije. Kod Aquatherm GREEN sistema dilatacija cevovoda (najve─çi problem plasti─Źnih cevnih sistema) je smanjena ─Źak sedam puta.

Sistemi transporta tople i hladne vode u sistemima grejanja i hla─Ĺenja

Primenom Aquatherm BLUE cevi u pore─Ĺenju sa tradicionalnim ─Źeli─Źnim sistemima izbegava se inkrustracija, r─Ĺanje kao i smanjena upotreba izolacije cevovoda. Olak┼íana je sama monta┼ża i zna─Źajno je (┼íto je i najbitnije) pove─çana trajnost i pouzdanost.

Protivpo┼żarni sistemi Aquatherm

foto: Aquatherm

Protivpo┼żarni sistemi

Aquatherm RED proizvodi se, na ┼żalost, trenutno ne distribuiraju na na┼íem podru─Źju zbog zastarelih protivpo┼żarnih normi u na┼íem sistemu. Iskreno se nadamo da ─çe i ovo uskoro da se promeni.

Predizolovani sistemi za transport tople vode u zemlji

Aquatherm ENERGY je prona┼íao svoju primenu jer su zahtevi i potrebe za modernim sistemima toplotnih pumpi i ─Źilera sve ve─çi na na┼íem tr┼żi┼ítu.

Predizolovani sistemi za transport tople vode u zemlji

foto: Aquatherm

Sistemi plafonskog i zidnog grejanja i hla─Ĺenja

Aquatherm BLACK nudi vrhunski komfor u prostorima, a u isto vreme ┼ítede na prostoru ─Źime je izbegnuta ugradnja grejnih tela (radijatora i/ili Fan Coil-a). Prostori se jednostavno greju i hlade zidnom i plafonskom povr┼íinom.

Prefabrikacija i podrška

Proizvodnja specijalnih delova cevovoda po posebnim zahtevima za klijente ÔÇô Delta term, kao i Aquatherm, ima obu─Źene ljude koji mogu da od poluproizvoda naprave gotov proizvod spreman za ugradnju. Aquatherm proizvodi su ekolo┼íki prihvatljivi i apsolutno odr┼żivi u svim sistemima moderne gradnje i uz misiju i viziju koju ima kompanija Delta term savr┼íeno se manifestuju na na┼íem tr┼żi┼ítu. Vode─çi ra─Źuna o sve zahtevnijim ÔÇ×Energy SavingÔÇŁ zahtevima kao i strogim principima bezbednosti Aquatherm i Delta term zajedno u─Źestvuju u kreiranju najkvalitetnijih projekata. Bilo da su u pitanju rezidencijalni, hotelski ili glamping objekti, industrijski i logisti─Źki centri, premijum poslovni ili healthcare… svi su apsolutno sigurni u jednom ÔÇô Aquatherm i Delta term jesu sinonim kvaliteta i pouzdanosti.

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Sur─Źin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com