Connect with us
Građevina

Dom je tamo gde ste sigurni – Upoznajte Dunavsku trilogiju

Lokacija

Beograd je veliki mali grad. Danas je svako naselje blizu, a kada je gužva – gužva je svuda. Zato više ne biramo da živimo blizu posla, već tražimo da budemo tamo gde nam je lepo. A najlepše je uz reku.

Dunavska trilogija – lepota življenja u urbanoj oazi

Dunavska trilogija – lepota življenja u urbanoj oazi

Dunavska trilogija smeštena je nad Dunavom, pa ćete svakodnevno uživati u neprocenjivom pogledu. Pregrevica je tiha – nećete se nervirati zbog neželjene buke. A Cara Dušana je na nekoliko minuta od vas.

Da ne pominjemo da u Zemunu imate sve i na vama je da odlučite da li da uopšte prelazite Brankov most.

Naselje

Dom je tamo gde ste sigurni. Gde dišete punim plućima. Gde vam je toplo i udobno. A baš tako je u Dunavskoj trilogiji.

Naše naselje čine samo tri zgrade, niske spratnosti i malog broja stanova. Sve ovo čini da stvaramo malu zajednicu: komšiluk u kom uvek možete da sa nekim porazgovarate ili da se potpuno osamite sa svojim mislima ili dobrom knjigom. Upravo to je jedna od najvećih prednosti velikog dvorišta.

Bezbednost

Važno je da znate da nema neželjenih gostiju. Kapija ima i estetsku ulogu, ali još važnije je što čuva ono što vam je najvažnije.

Prostor

Uvek imate parking – uvek. Imate dvorište toliko veliko da možete da uživate i sami i u društvu, i da niko nikome nimalo ne smeta.

Dnevna i noćna zona su razdvojene, tako da svaki član porodice uvek ima svoj mir. I svi imate prostor da rastete.

Eksterijer

Brinuli smo o svemu. Naše urbane vile zadovoljavaju najviše građevinske i estetske standarde. Dovoljan je jedan pogled da se zaljubite.

Enterijer

Iako vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja i profesionalne savete i preporuke, vaš prostor je samo vaš i uredite ga onako kako želite.

Šta više poželeti? Dođite u Dunavsku trilogiju.

Dunavska trilogija
Pregrevica 66, 11080 Zemun
Mob. +381 64 33 33 730
Mob. +381 64 33 33 630
info@dunavskatrilogija.rs
www.dunavskatrilogija.rs