Connect with us
Gra─Ĺevina

Dom je tamo gde ste sigurni – Upoznajte Dunavsku trilogiju

Lokacija

Beograd je veliki mali grad. Danas je svako naselje blizu, a kada je gu┼żva ÔÇô gu┼żva je svuda. Zato vi┼íe ne biramo da ┼żivimo blizu posla, ve─ç tra┼żimo da budemo tamo gde nam je lepo. A najlep┼íe je uz reku.

Dunavska trilogija ÔÇô lepota ┼żivljenja u urbanoj oazi

Dunavska trilogija ÔÇô lepota ┼żivljenja u urbanoj oazi

Dunavska trilogija sme┼ítena je nad Dunavom, pa ─çete svakodnevno u┼żivati u neprocenjivom pogledu. Pregrevica je tiha ÔÇô ne─çete se nervirati zbog ne┼żeljene buke. A Cara Du┼íana je na nekoliko minuta od vas.

Da ne pominjemo da u Zemunu imate sve i na vama je da odlu─Źite da li da uop┼íte prelazite Brankov most.

Naselje

Dom je tamo gde ste sigurni. Gde dišete punim plućima. Gde vam je toplo i udobno. A baš tako je u Dunavskoj trilogiji.

Na┼íe naselje ─Źine samo tri zgrade, niske spratnosti i malog broja stanova. Sve ovo ─Źini da stvaramo malu zajednicu: kom┼íiluk u kom uvek mo┼żete da sa nekim porazgovarate ili da se potpuno osamite sa svojim mislima ili dobrom knjigom. Upravo to je jedna od najve─çih prednosti velikog dvori┼íta.

Bezbednost

Va┼żno je da znate da nema ne┼żeljenih gostiju. Kapija ima i estetsku ulogu, ali jo┼í va┼żnije je ┼íto ─Źuva ono ┼íto vam je najva┼żnije.

Prostor

Uvek imate parking ÔÇô uvek. Imate dvori┼íte toliko veliko da mo┼żete da u┼żivate i sami i u dru┼ítvu, i da niko nikome nimalo ne smeta.

Dnevna i no─çna zona su razdvojene, tako da svaki ─Źlan porodice uvek ima svoj mir. I svi imate prostor da rastete.

Eksterijer

Brinuli smo o svemu. Na┼íe urbane vile zadovoljavaju najvi┼íe gra─Ĺevinske i estetske standarde. Dovoljan je jedan pogled da se zaljubite.

Enterijer

Iako vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja i profesionalne savete i preporuke, va┼í prostor je samo va┼í i uredite ga onako kako ┼żelite.

┼áta vi┼íe po┼żeleti? Do─Ĺite u Dunavsku trilogiju.

Dunavska trilogija
Pregrevica 66, 11080 Zemun
Mob. +381 64 33 33 730
Mob. +381 64 33 33 630
info@dunavskatrilogija.rs
www.dunavskatrilogija.rs