Connect with us
Novosti

Poziv za onlajn sastanke kompanija gra─Ĺevinskog sektora

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Ankare, u okviru Evropske mre┼że preduzetni┼ítva (EEN), organizuje 23. i 24. februara onlajn poslovne susrete firmi iz sektora gra─Ĺevinskog materijala i gra─Ĺevinskih ma┼íina ÔÇ×Izgradnja 2021 ÔÇť.

Na virtuelnim bilateralnim sastancima u─Źestvova─çe kompanije Srbije, Turske, Bugarske, Rumunije i Ma─Ĺarske kako bi uspostavile nove kontakte, poslovna i tehnolo┼íka partnerstva. Poziv za u─Źe┼í─çe otvoren je za velike kompanije, mala i srednja preduze─ça, javne institucije, udru┼żenja, klastere i investitore. U─Źe┼í─çe na b2b sastancima je besplatno, registracija je otvorena do 22. februara 2021. godine putem platforme: https://construction-2020.b2match.io/

Sektor gra─Ĺevinski materijal obuhvata: gra─Ĺevinske hemikalije( malteri za gotove me┼íavine, HVAC za komercijalne zgrade, gra─Ĺevinski izolacioni materijal), dobavlja─Źie armatura, podne obloge (kerami─Źke plo─Źice, mozaici, drveni podovi), cement, opeku, beton, mermer, prirodno i ukrasno kamenje, elektri─Źne sisteme i opremu za zgrade, ─Źeli─Źne konstrukcije, betonsku oplatu, gips i gips karton, boje i lakove.

Gra─Ĺevinske ma┼íine uklju─Źuju: betonske pumpe, miksere za kamione, kipere, ma┼íine za mlazni beton, ma┼íine za savijanje armatura, ma┼íine za se─Źenje armatura, kombinovane ma┼íine za armaturu, ma┼íine za ispravljanje armatura, kranove, dizalice, drobilice za kamen i sita, me┼íalice za beton, ma┼íine za betonski fini┼íer, liftovi i pokretne stepenice, rovokopa─Źe ÔÇô utovariva─Źe, ma┼íine za izgradnju puteva, ma┼íine za tuneliranje, proizvo─Ĺa─Źe asfaltnih postrojenja.

Dodatne informacije: katarina.momcilovic@pks.rs tel: +381 66 875 1039 i marija.sepi@pks.rs, tel: +381 11 33 00 929.