Connect with us
Arhitektura

Dunavska trilogija – lepota življenja u urbanoj oazi

Na listi najpoželjnijih karakteristika novog doma, u samom vrhu su otvoren koncept rasporeda prostorija, veliko dvorište i lokacija kraj vode. Sve ovo – ali i mnogo više – pronaći ćete u Dunavskoj trilogiji.

Kompleks Dunavska trilogija smešten je nad Dunavom, u najlepšem delu Zemuna. Od ideje do realizacije, potpuno je jedinstven. Zamisao je bila stvoriti sigurno okruženje u gradu, privatnu oazu koja nudi mir i distancu od svakodnevnog užurbanog života.

Tako je osmišljen koncept urbanih vila na zajedničkoj zelenoj površini orijentisan ka Dunavu. Stvoreno je luksuzno utočište za svaku porodicu, i sve goste. Ograničen broj stambenih jedinica, odnosno mali broj komšija, omogućio je da svaki detalj bude pažljivo odabran.

Dunavska trilogija – lepota življenja u urbanoj oazi

Dunavska trilogija – lepota življenja u urbanoj oazi

Prvo, pozicija svake od vila je karakteristična toliko da se i ime svake od njih jednostavno samo nametnulo. Zgrada Lipa je najbliža čarobnom drvoredu lipa u ulici Pregrevica, Vila je ušuškana usred Dunavske trilogije, a zgrada Pogled dragulj smešten uz sam Dunav. Za koju god da se odlučite, ispuniće sva vaša očekivanja.

Čitav eksterijer je prostor oivičen zelenilom, što stvara potpunu privatnost. Akcenat je baš uz Dunav, na svojevrsnom privatnom vidikovcu i otvorenoj zelenoj površini koja ostavlja utisak beskrajnog dvorišta. Pogled koji se pruža je nestvaran jer istovremeno vidite reku i Beograd kao na dlanu. U ovom delu nalaze se i uređen vidikovac, pogoda i prostor za roštilj, pa stanari uživaju tokom čitave godine.

Luksuzan ušuškan dom nosi dodatnu lagodnost u korišćenju jer ima sopstvene podzemne garaže, ali i dodatni prostor za spoljni parking. Nema potrebe da brinete da li ćete imati gde da ostavite svoja kola, nema dugih kruženja u potrazi za mestom. U korak sa savremenim ekološkim standardima, garaže su opremljene punjačima za električne automobile, što vam daje dodatnu slobodu u izboru vozila jer će se vaš automobil „dopuniti“ preko noći.

Enterijer je posebno osmišljen kako bi zadovoljio potrebe modernog luksuznog života

Enterijer je posebno osmišljen kako bi zadovoljio potrebe modernog luksuznog života

Svako od ovih rešenja dovoljno je da se Dunavska trilogija smatra ekskluzivnim i jedinstvenim prostorom za život.

Enterijer je posebno osmišljen kako bi zadovoljio potrebe modernog luksuznog života. Organizacija prostora u stanovima je takva da akcenat stavlja na udobnost i ugođaju za celu porodice. Dizajn objedinjuje pitoresku Provanse, skandinavsku otvorenost i urbani šarm Londona, sa jednom konstantom: svi stanovi – bez obzira na kvadraturu – imaju prostran dnevni boravak i izdvojenu noćnu zonu.

Funkcionalnost se vidi i u opremi koja je ugrađena u svakom stanu. S pažnjom smo kreirali svaki detalj, ali nam nisu promakli ni suštinski važni segmenti za udoban život. Pod ovim, pre svega, mislimo na velike prozore i balkonska vrata. Od svetlosti sreća se stvara, tako da je stalna prirodna svetlost i prozračna atmosfera naš apsolutni prioritet.

Dunavska trilogija – lepota življenja u urbanoj oazi

Dunavska trilogija smatra ekskluzivnim i jedinstvenim prostorom za život

Drugi prioritet je bezbednost! Sigurnosna vrata stana sa petnaest tački obezbeđenja pomoći će da spavate mirno, a zadovoljavaju i najviše estetske standarde. Kvalitetni višeslojni podovi ispuniće vaš dom toplotom drveta. U isto vreme, pažljivo odabrani sistemi za grejanje i hlađenje, uz izuzetno komforno podno grejanje baš u delovima stana kojima je ono najpotrebnije, upotpuniće toplinu vašeg doma.

Nastojali smo da svaki stan ostavi mogućnost porodici da ga enterijerski prilagodi svojim željama. Tako je i ugrađena sanitarija modernih svedenih linija, a izuzetnog kvaliteta. Slično je i sa podovima i zidovima koji su obloženi keramikom. Oduševiće vas kako dizajnerski aktuelnim kombinacijama, tako i kvalitetom.

Dunavska trilogija - Svaki od stanova osmišljen je u skladu sa modernim arhitektonskim rešenjima

Dunavska trilogija nalazi se na Pregrevici

Ne zaboravimo da je dom pre svega utočište. Zato Dunavska trilogija ima sistem kontrole pristupa i video nadzora. Jer ništa ne prepuštamo slučaju.

Prošetajte i videćete i sami da je lokacija Dunavske trilogije je fantastična. Nadomak Ulice cara Dušana, na samo 10 minuta vožnje do centra grada. U blizini su i osnovne i srednje škole, nekoliko visokih škola, dom zdravlja, sportski tereni, kuglana… Svakodnevna šetnja će vas prirodno povesti do Gardoške kule.

I, što je najbolje, vaš stan u Dunavskoj trilogiji je u završnoj fazi izgradnje!

Pozovite nas da se upoznamo. I da upoznate Dunavsku trilogiju. Svi su dobrodošli.

Dunavska trilogija
Pregrevica 66, 11080 Zemun
Mob. +381 64 33 33 730
Mob. +381 64 33 33 630
info@dunavskatrilogija.rs
www.dunavskatrilogija.rs