Connect with us
Arhitektura

Dunavska trilogija ÔÇô lepota ┼żivljenja u urbanoj oazi

Na listi najpo┼żeljnijih karakteristika novog doma, u samom vrhu su otvoren koncept rasporeda prostorija, veliko dvori┼íte i lokacija kraj vode. Sve ovo ÔÇô ali i mnogo vi┼íe ÔÇô prona─çi ─çete u Dunavskoj trilogiji.

Kompleks Dunavska trilogija sme┼íten je nad Dunavom, u najlep┼íem delu Zemuna. Od ideje do realizacije, potpuno je jedinstven. Zamisao je bila stvoriti sigurno okru┼żenje u gradu, privatnu oazu koja nudi mir i distancu od svakodnevnog u┼żurbanog ┼żivota.

Tako je osmi┼íljen koncept urbanih vila na zajedni─Źkoj zelenoj povr┼íini orijentisan ka Dunavu. Stvoreno je luksuzno uto─Źi┼íte za svaku porodicu, i sve goste. Ograni─Źen broj stambenih jedinica, odnosno mali broj kom┼íija, omogu─çio je da svaki detalj bude pa┼żljivo odabran.

Dunavska trilogija ÔÇô lepota ┼żivljenja u urbanoj oazi

Dunavska trilogija ÔÇô lepota ┼żivljenja u urbanoj oazi

Prvo, pozicija svake od vila je karakteristi─Źna toliko da se i ime svake od njih jednostavno samo nametnulo. Zgrada Lipa je najbli┼ża ─Źarobnom drvoredu lipa u ulici Pregrevica, Vila je u┼íu┼íkana usred Dunavske trilogije, a zgrada Pogled dragulj sme┼íten uz sam Dunav. Za koju god da se odlu─Źite, ispuni─çe sva va┼ía o─Źekivanja.

─îitav eksterijer je prostor oivi─Źen zelenilom, ┼íto stvara potpunu privatnost. Akcenat je ba┼í uz Dunav, na svojevrsnom privatnom vidikovcu i otvorenoj zelenoj povr┼íini koja ostavlja utisak beskrajnog dvori┼íta. Pogled koji se pru┼ża je nestvaran jer istovremeno vidite reku i Beograd kao na dlanu. U ovom delu nalaze se i ure─Ĺen vidikovac, pogoda i prostor za ro┼ítilj, pa stanari u┼żivaju tokom ─Źitave godine.

Luksuzan u┼íu┼íkan dom nosi dodatnu lagodnost u kori┼í─çenju jer ima sopstvene podzemne gara┼że, ali i dodatni prostor za spoljni parking. Nema potrebe da brinete da li ─çete imati gde da ostavite svoja kola, nema dugih kru┼żenja u potrazi za mestom. U korak sa savremenim ekolo┼íkim standardima, gara┼że su opremljene punja─Źima za elektri─Źne automobile, ┼íto vam daje dodatnu slobodu u izboru vozila jer ─çe se va┼í automobil ÔÇ×dopunitiÔÇť preko no─çi.

Enterijer je posebno osmi┼íljen kako bi zadovoljio potrebe modernog luksuznog ┼żivota

Enterijer je posebno osmi┼íljen kako bi zadovoljio potrebe modernog luksuznog ┼żivota

Svako od ovih re┼íenja dovoljno je da se Dunavska trilogija smatra ekskluzivnim i jedinstvenim prostorom za ┼żivot.

Enterijer je posebno osmi┼íljen kako bi zadovoljio potrebe modernog luksuznog ┼żivota. Organizacija prostora u stanovima je takva da akcenat stavlja na udobnost i ugo─Ĺaju za celu porodice. Dizajn objedinjuje pitoresku Provanse, skandinavsku otvorenost i urbani ┼íarm Londona, sa jednom konstantom: svi stanovi ÔÇô bez obzira na kvadraturu ÔÇô imaju prostran dnevni boravak i izdvojenu no─çnu zonu.

Funkcionalnost se vidi i u opremi koja je ugra─Ĺena u svakom stanu. S pa┼żnjom smo kreirali svaki detalj, ali nam nisu promakli ni su┼ítinski va┼żni segmenti za udoban ┼żivot. Pod ovim, pre svega, mislimo na velike prozore i balkonska vrata. Od svetlosti sre─ça se stvara, tako da je stalna prirodna svetlost i prozra─Źna atmosfera na┼í apsolutni prioritet.

Dunavska trilogija ÔÇô lepota ┼żivljenja u urbanoj oazi

Dunavska trilogija smatra ekskluzivnim i jedinstvenim prostorom za ┼żivot

Drugi prioritet je bezbednost! Sigurnosna vrata stana sa petnaest ta─Źki obezbe─Ĺenja pomo─çi ─çe da spavate mirno, a zadovoljavaju i najvi┼íe estetske standarde. Kvalitetni vi┼íeslojni podovi ispuni─çe va┼í dom toplotom drveta. U isto vreme, pa┼żljivo odabrani sistemi za grejanje i hla─Ĺenje, uz izuzetno komforno podno grejanje ba┼í u delovima stana kojima je ono najpotrebnije, upotpuni─çe toplinu va┼íeg doma.

Nastojali smo da svaki stan ostavi mogu─çnost porodici da ga enterijerski prilagodi svojim ┼żeljama. Tako je i ugra─Ĺena sanitarija modernih svedenih linija, a izuzetnog kvaliteta. Sli─Źno je i sa podovima i zidovima koji su oblo┼żeni keramikom. Odu┼íevi─çe vas kako dizajnerski aktuelnim kombinacijama, tako i kvalitetom.

Dunavska trilogija - Svaki od stanova osmišljen je u skladu sa modernim arhitektonskim rešenjima

Dunavska trilogija nalazi se na Pregrevici

Ne zaboravimo da je dom pre svega uto─Źi┼íte. Zato Dunavska trilogija ima sistem kontrole pristupa i video nadzora. Jer ni┼íta ne prepu┼ítamo slu─Źaju.

Pro┼íetajte i vide─çete i sami da je lokacija Dunavske trilogije je fantasti─Źna. Nadomak Ulice cara Du┼íana, na samo 10 minuta vo┼żnje do centra grada. U blizini su i osnovne i srednje ┼íkole, nekoliko visokih ┼íkola, dom zdravlja, sportski tereni, kuglana… Svakodnevna ┼íetnja ─çe vas prirodno povesti do Gardo┼íke kule.

I, što je najbolje, vaš stan u Dunavskoj trilogiji je u završnoj fazi izgradnje!

Pozovite nas da se upoznamo. I da upoznate Dunavsku trilogiju. Svi su dobrodošli.

Dunavska trilogija
Pregrevica 66, 11080 Zemun
Mob. +381 64 33 33 730
Mob. +381 64 33 33 630
info@dunavskatrilogija.rs
www.dunavskatrilogija.rs